Nieuw

Nummer 2 van FvD Amsterdam weer in opspraak

Ramautarsing, screenshot You-Tube

De nummer twee op de Amsterdamse lijst van Forum voor Democratie, Yernaz Ramautarsing, trekt opnieuw de aandacht vanwege uitspraken over ras en over IQ van bevolkingsgroepen. In een discussiegroep via Whatsapp beweerde hij, zeker voor een kandidaat-politicus, zeer opmerkelijke zaken over deze onderwerpen.

In een van de discussies laat Ramautarsing, die eerder al in opspraak kwam door de link tussen IQ en bevolkingsgroepen te leggen, blijken dat hij vindt dat het blanke ras meer aan zelfbehoud moet doen. Als zijn app-vrienden 22 december jongstleden voorleggen dat Baudet in het verleden zou hebben gezegd in een ’hoofdzakelijk blank’ land of wereld te willen leven, schiet Ramautarsing in de verdediging. „Gezien de dreigingen uit niet-blanke landen snap ik dat best.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

16 Comments on Nummer 2 van FvD Amsterdam weer in opspraak

 1. Esperanza // maart 2, 2018 om 20:00 //

  Homo’s een hoger IQ? Da’s nieuw voor mij.
  Verder weer fraai staaltje ‘Baudet is racist’ framing.

  Like

 2. Esperanza // maart 2, 2018 om 23:14 //

  De bron van Yernaz Ramautarsing:

  ‘Ethnographies of traditional societies suggest that exclusively homosexual behaviour was probably rare in the ancestral environment, so the Hypothesis would predict that more intelligent individuals are more likely to identify themselves as homosexual and engage in homosexual behaviour. Analyses of three large, nationally representative samples (two of which are prospectively longitudinal) from two different nations confirm the prediction.’

  https://www.cambridge.org/core/journals/journal-of-biosocial-science/article/intelligence-and-homosexuality/E07585DD50D9924C677EFC7B6060AB0A

  Liked by 1 persoon

 3. jackvanderveen // maart 3, 2018 om 00:35 //

  De redenatie van Ramautarsing is er eentje die ik wel voorstander. Heerlijk om die lynxe gluiperd uit hun schuilplaats te lokken. En met succes, telkens weer. EN hij, Ramautarsing, zegt geen verkeerd woord. Of anderen alles ook zo zien, is aan hen. Ook ik vraag mij af of bruinwerkers over de linie heen een hoger I.Q. hebben dan de rest. Ramautarsing heeft wel feiten mee, zo zijn zwakzinnigen nimmer homo (dus hetero), mongoloïden daarvan zijn er nauwelijks homo. En zo zijn er best diverse minder ontwikkelde groepen, die uitsluitend onder hetero vallen. Want is men geen homo, dan is men toch hetero? Zoiets als: is men geen moslim (in Nederland) dan is men katholiek. Atheïsme wordt buiten beschouwing gelaten.

  Like

 4. Esperanza // maart 3, 2018 om 02:10 //

  De redenering van Ramautarsing is verdedigbaar. Toch dat brengt ie Baudet opnieuw in lastig parket. Benieuwd hoe deze heisa weer gaat aflopen gezien het georakel hierover van Pechtold en getwitter van deze Amsterdamse D66 gladjakker.

  Like

 5. Esperanza // maart 3, 2018 om 02:25 //

  Politicus, wat een walgelijk vak is dat.

  ff KC aan ’t woord.

  Like

 6. Esperanza // maart 3, 2018 om 02:34 //

  R.I.P. Kevin.

  Like

 7. Yernaz hep ut wel voor elkaar dak op um ga stemmuh.

  Iemand die zó het bloed onder de nagels van Peggol en Klaver vandaan kan halen verdient een prijs.

  Ik ben van mening dat FvD geen idee heeft van hoe Islam werkt, en Annabel vind ik stuitend dom. Dat laatste is reden dat ik er regelmatig tegen ageer.

  Maar ik woon in Amsterdam en dan is de keuze beperkt. Ik ben, eigenlijk voor het eerst in mijn leven een zwevende kiezer. Ik dacht eerst aan die CDA-er, de enige, Diederik Boomsma, omdat dat een soort lokale Pieter Omtzigt is. Een verstandige man. maar ik vind het een niet te verteren idee dat ik zo meteen mijn graf in ga en dat er dan op mijn CV staat dat ik ooit op het CDA gestemd heb.

  En ik heb ook nog nooit op een kleurling gestemd, wel regelmatig op vrouwen (en daar heb ik spijt van, want binnen 100 jaar stemrecht hebben ze ons verkwanseld), en een hardcore Ayn Rand kapitalisme zoals Yernaz voorstaat is niet mijn ding (tegen de tijd dat de socialistische Annabel begrijpt waar Yernaz eigenlijk voor staat, zal de Amsterdamse fractie van het FvD dan ook splijten, des te meer lol in het theater dat het is).

  Een kleurling die het voor elkaar krijgt om voor blanke racist uitgemaakt te worden, ook als die beweert een kapitalist te zijn en ik qua arbeidsbijdrage maar twee jaartjes vakkenvullen in een supermarkt vinden op zijn CV op zijn dertigste, dat kan het toneelgehalte van de lokale politiek alleen maar verhogen.

  Hopelijk gaan we er nog veel plezier aan beleven !

  Liked by 1 persoon

 8. Esperanza // maart 3, 2018 om 04:45 //

  ‘Een verstandige man. maar ik vind het een niet te verteren idee dat ik zo meteen mijn graf in ga en dat er dan op mijn CV staat dat ik ooit op het CDA gestemd heb.’
  LOL

  Woonde ik in A’dam dan kreeg Ramautarsing ook mijn stem.

  Paul Weston

  Like

 9. That ! , Esperanza.

  Voor de knuppel in het hoenderhok te gooien.

  Yernaz verdient alle lof. Anna vind ik dom, stuitend dom, het feit dat Baudet haar aangezocht heeft (snap wel, want media insteek en zonder win je niet) had me bijna zover niet FvD te stemmen.

  In mijn stad is geen PVV.

  Like

 10. ongelovige // maart 3, 2018 om 16:14 //

  En hij is opgestapt.
  Wat heeft hij nou eigenlijk gezegd?

  – Homo’s zijn intelligenter dan hetero’s. Is dat discriminatie???? Zo wil ik dan wel elke dag gediscrimineerd worden.
  – En als zij zich niet voortplanten wordt de hele samenleving dommer? En door de rechten voor homo’s gaan ze (minder doen alsof ze hetero zijn en dus minder fake-huwelijken sluiten en) zich dus minder voortplanten? Maar hun kinderen worden toch niet automatisch homo? En een heterostel kan toch een homo voortbrengen? Is homoseksualiteit eigenlijk wel erfelijk????

  Ik begrijp er dus blijkbaar geen ene donder van, en als ik het fout begrijp, word ik graag gecorrigeerd. Per slot van rekening ben ik maar een blanke hetero. Maar of het discriminatie is?

  Gelukkig begrijpt vriend pechtold het wél.
  De maat vol, misselijk makend, een angstaanjagende trend, ‘Laten we er samenmetelkaar voor zorgen dat discriminatie en racisme op 21 maart nergens in Nederland een raadszetel krijgen.’

  Like

 11. Esperanza // maart 3, 2018 om 16:17 //

  ff link aanklikken en dit vergelijken met het gezwatel van Van Danzig (voorzitter Amsterdamse raads fractie D66) hierboven om 02:10:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1634054/partij-van-de-ouderen-wil-niet-samenwerken-met-d66-om-homohaat

  Like

 12. Esperanza // maart 3, 2018 om 16:23 //

  Dit dus:

  Like

 13. Scrutinizer // maart 3, 2018 om 18:54 //

  @Fubar,
  Ik woon niet in NL en kan er niet stemmen.
  Yernaz zou mijn stem gehad hebben juist omdat hij een aanhanger van Rand is.

  De vrije markt is het enige morele systeem én het enige wat werkt.
  Jammer alleen dat mensen corporatisme steeds kapitalisme noemen waardoor dit laatste een slechte naam krijgt. Corporatisme (zeg maar socialisme voor de rijken) is in wezen fascisme (overigens ook volgens Musolini’s eigen woorden).

  Zonder staat (of met louter een nachtwakersstaat die zijn handen afhoudt van economie) zouden grote ondernemingen niet het overheidsgeweldsmonopolie voor hun karretje kunnen spannen om belangen van lobbyende bedrijven te dienen ten koste van de kleine man. Wat is bv. een minimumprijs anders dan een kartelovereenkomst? Opgelegd door de staat? Ja, maar … n.a.v. wiens lobbywerk?

  Van zodra ingegrepen wordt in de vrije markt (anders dan de loutere bepaling dat fraude/bedrog strafbaar is – een babymelkfabrikant kan dus niet zomaar goedkope doch schadelijke witte verf in zijn melk verwerken), is het einde al snel zoek. Er wordt dan t.b.v. van allerlei lobbygroepen (waaronder ook vakbonden) ingegrepen met minimumprijzen, maximumprijzen, quota, allerlei producteigenschappen of kwaliteiten etc maar ook op bv. de arbeidsmarkt die mede ontwricht wordt door de hele sociale zekerheid en gaandeweg glijdt dit onvermijdelijk af richting (een mix van fascisme en) communisme, wat a) sowieso immoreel is maar b) gedoemd is om in te storten onder zijn eigen gewicht.

  Een echt vrije markt (dus niet de VS met al haar gelobby, noch enig EUland) is het mooiste wat je je kan wensen. De landen die dat het dichtst benaderen (behalve op de vastgoedmarkt) zijn HK en Singapore, niet voor niets zowat de meest welvarende landjes ter wereld. In ’63 toen Maleisie nafhankelijk werd van het VK en in ’65 toen Singapore onafhankelijk werd van Maleisie, waren het allebei derde wereld backwaters. Vandaag gaat het Maleisie vrij redelijk maar Singapore … is wereldtop: qua BBP per capita laten ze de VS, de hele EU en zelfs Zwitserland achter zich.

  Was Uruguay maar een Singapore aan de Rio de la Plata. Helaas niet. Maar … Sg heeft 1 nadeel: ze hebben amper 5 miljoen inwoners maar ze hebben slechts 2 buurlanden. Maleisie met ca. 30 mln moslims en Indonesie met 200mln. Beide zijn -vooralsnog- erg gematigd en in de verste verte niet met pakweg Saudi Arabie te vergelijken. Maar dat kan veranderen. Het volstaat dat er een kleine groep fanatici is (bv. 1% en die aan populariteit wint tot het er 5 a 10 zijn) om het land te kapen: destijds waren er in ons buurland amper 10% Nazi’s maar die hebben wel heel Duitsland meegsleurd in hun avonturen waarbij ook zowat alle buurlanden (inclusief het in WOI neutrale Nederland) het moesten ontgelden.

  Enfin, we dwalen afL het gaat niet om mij en Uruguay. Ik wou maar zeggen: als er IETS is wat ik positief vind aan Yernaz, behalve zijn ludieke verschijning, dan is het wel JUIST het feit dat ie een aanhanger van Rand is. Dat geeft een sprankeltje hoop, al vrees ik dat hij cq. zijn partij niet veel zal kunnen veranderen.

  Like

 14. Esperanza // maart 3, 2018 om 20:03 //

  Like

 15. Esperanza // maart 3, 2018 om 20:55 //

  Zou mooi zijn als dit juist is:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s