Nieuw

Joods restaurant weer belaagd

Het kosjere Israëlische restaurant HaCarmel aan de Amstelveenseweg in Amsterdam is opnieuw mikpunt geworden van vandalisme. In de nacht van donderdag op vrijdag is een poging gedaan om de ruiten in te gooien. De ruiten zijn niet volledig ingeslagen, wel zit er een grote ster in de ruit.

De politie heeft vrijdagochtend forensisch onderzoek gedaan en zegt nog geen aanwijzingen te hebben dat er een anti-joods motief achter het vandalisme zit.

De politie heeft vrijdagochtend forensisch onderzoek gedaan en zegt nog geen aanwijzingen te hebben dat er een anti-joods motief achter het vandalisme zit.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1739658/joods-restaurant-weer-belaagd

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Joods restaurant weer belaagd

 1. scherpschutter1943 // maart 2, 2018 om 15:15 //

  Bij andere restaurants gebeurt niets. Bij dat joodse restaurant wel. Hoe zou dat nou komen? De politie weet van niets. Ze zeggen het verkeerd “De politie wil niets weten in dit geval”|. Lijkt me luid en duidelijk. Een poosje een agent op post voor de deur, als de politie dat doet geven ze blijk van betrokkenheid bij deze joden. Helaas de politie gaat weer de kant op van de nl.politie tussen 1940-1945.

  Like

 2. bari1951 // maart 2, 2018 om 17:19 //

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

 3. paulzwueste // maart 2, 2018 om 19:51 //

  Die eigenaren staan wel zo onnozel te lachen in het portiek, maar voor mij zou de maat allang vol zijn geweest.
  Ze wonen boven… dus ’n paar extra spionnetjes er bij en net zolang ’s nachts posten met ’n paar vrienden totdat je de dader te pakken krijgt.
  Trouwens er moeten wat koppen rollen bij justitie…
  ’n Hoofd meer of minder vinden is voor de gemiddelde Amsterdammer normaal.

  Like

 4. Aflevering 2631, over het Joodse restaurant.

  De politie heeft een man aangehouden die zich maandagochtend verdacht gedroeg bij het Joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam. Volgens een woordvoerder was op camerabeelden te zien dat hij voor het pand stond te schreeuwen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1804844/man-aangehouden-bij-joods-restaurant-ha-carmel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s