Nieuw

De goedheid van een moslim, eerst stelen ze je arm, verkrachten ze de kerk, plunderen ze het belastinggeld en vervolgens mag je in de moskee komen slapen

Dat is een stukje pro moslim nieuws dat de wereld werd ingebracht door het Duitse BR24, onderdeel van de Duitse staatsomroepzender ARD overigens, waar zelfs de Nederlandse moslims zender NPO nog een puntje aan kan zuigen. De in Duitsland parasiterende moslims bieden daklozen een slaapplek aan in de moskee om ze door de winter heen te helpen. Tot nu toe is er nog niet één dakloze op de uitnodiging ingegaan overigens.

Het Münchner Forum für Islam (MFI) opent de deuren van de moskee voor daklozen en ze krijgen er behalve een slaapplek voor de nacht ook nog eens iets te drinken en een kop soep. Ja dat is het nieuws dat we willen horen en zolang we er verder maar niet over nadenken dan is het ook nog eens een geweldig menselijk gedrag van de opper haatzaaier uit München.

Voor alle daklozen die toevallig nog die kant op gaan vanavond, je moet in de Hotterstraße bij het Marienplein zijn.  Er is nog ruimte aangezien er nog niet één dakloze bereid is gevonden om in deze haatkazerne te gaan overnachten. Ik vries ook nog liever dood dan dat ik een moskee zou moeten bezoeken maar dat is weer heel iets anders.

Wel goed dat de subsidie die de Duitse regering onterecht in deze islamitische haatkazernes heeft gepompt zo terug zou kunnen komen bij de mensen die het wel echt nodig hebben of zouden verdienen. Directe subsidies geschonken aan de islamitische treurnis en indirect middels moslims die een gedeelte van hun uitkering in de haatkazerne storten.

Wellicht is het mogelijk dat deze moslims aan de daklozen gaan uitleggen hoe je zonder werk een nieuwe auto kunt rijden? Of zonder te werken een gezin van acht toekomstige jihadisten te eten kunt geven. Ook zou het handig zijn hoe je de tijd kunt vinden om in de middag al in een moskee te zitten terwijl je een gezin zou moeten onderhouden?

Nu doe ik er weer uitermate lullig over, sorry lieve Duitse moslims zo heb ik het nooit bedoeld……..

Met groet Bolo

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on De goedheid van een moslim, eerst stelen ze je arm, verkrachten ze de kerk, plunderen ze het belastinggeld en vervolgens mag je in de moskee komen slapen

  1. antiislamnu // maart 4, 2018 om 03:29 //

    Eigenlijk zou je voor de gein uitgedost als jood er heen moeten gaan wel ff een verborgen camera meenemen die live uitzend voor het geval je geen aangifte kan doen van je eigen mishandeling.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s