Nieuw

Zuid-Afrika staat op het punt om alle blanke boeren te onteigenen

via Vlaams Belang

In Zuid-Afrika lijkt het steeds waarschijnlijker dat de onteigening van blanke boeren zich zal voltrekken. Het parlement heeft ingestemd met een wetsvoorstel van de radicaal linkse partij die tot een soortgelijke grondwetswijziging kan leiden.

Dinsdag hebben de afgevaardigden in het Zuid-Afrikaanse parlement hun goedkeuring gegeven voor het onteigenen van boeren zonder enige compensatie. De motie werd ingediend door de linkse partij ‘Economic Freedom Fighters’ (EFF) en werd gesteund door regeringspartij ANC.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8697 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Zuid-Afrika staat op het punt om alle blanke boeren te onteigenen

 1. Duchesne // maart 1, 2018 om 21:31 //

  Ik vraag me af hoe het voor al die Suid Afrikaners is die nu in een land leven waar ze rechteloos zijn gemaakt en nu door de regering feitelijk tot loslopend wild zijn gedegradeerd, met een licence to kill voor iedere zwarte die een blanke ziet.

  Blijkbaar denkt de Suid Afrikaanse regering en zijn aanhang dat alles gewoon blijft doorgaan zonder blanken en dat ze zelf alles kunnen wat de blanken ook deden.

  In Congo is onder de oudere zwarte bevolking een vaak gehoorde uitspraak dat het beter was met alles toen de blanken de baas waren, toen was er een dokter, medicijen, scholing en veiligheid, onder andere.

  Er is een enorme genocide op klost, de blanken zullen zich ongetwijfeld vewrdedigen en ik zie de EU nog de wapens leveren aan de regering van Suid Afrika om de blanken mee te doden.

  Het zal niet gebeuren, we mogen het niet laten gebeuren. Het is straks voor een deel aan ons of onze verwanten daar in Suid Afrika kunnen leven. als we opnieuw Links in de politiek of het verraad van de EU toelaten om steun te geven aan de horde vernielers en haatzaaiers die men regering van Suid Afrika noemt. De wereld ziet hun incompetentie en de puinhoop die men heeft gemaakt van een van de mooiste landen ter wereld.

  Het word tijd dat we opkomen voor onze echte medemensen, en de waanzin alles met een kleurtje tot goddelijke en onaantastbare posities te verheffen en hun moordpartijen legetiem te verklaren moet stoppen, de verraders onder ons moeten gestopt worden.

  Nu komt de tijd dat we wel iets kunnen doen om ergens een verschil te maken.

  Liked by 5 people

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 1, 2018 om 22:22 //

  Bij wet goedgekeurde diefstal dus. Heb zo’n vaag vermoeden dat dit niet gaat leiden tot een wereldwijde boycot als in de tijd van het apartheidsregime destijds. Op het moment dat ze het “voor elkaar” hebben zul je zien dat het zich als een boemerang tegen hen keert, de landbouwopbrengsten zullen rap kelderen en de wereld zal een tweede Zimbabwe geboren zien worden. Met nóg meer armoede, met nóg meer hongersnoden. Met weer een nieuwe bestemming voor al onze ‘ontwikkelingshulp’.

  Liked by 3 people

 3. antiislamnu // maart 2, 2018 om 01:46 //

  Hoop dat het een Zimbabwe twee wordt en dat al die domme losgeslagen mislukkingen massaal uitsterven door moeder natuur.
  Geen cent meer die kant op

  Like

 4. jackvanderveen // maart 2, 2018 om 09:09 //

  Human Right Watch en aanverwante shit hebben reeds hun actieplannen en gerechtelijke procedures wegens mensenrechtenschendingen en racisme in de maak. Binnenkort kunnen we aanklachten in D’Haag tegemoet zien. (Sarcasme uiteraard, want geen linkse hond die zich laat horen)

  Like

 5. Another war…..another country.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s