Nieuw

Volkskrant en Trouw waren in zijn Datsja: “Poetin luidt officieel nieuwe Koude Oorlog in”

klik voor groter

Oorlogstaal in Poetins jaarlijkse speech aan het parlement

‘Start de video alstublieft.’ Op twee schermen achter president Poetin verschijnt een kruisraket op een besneeuwde lanceerinstallatie. De raket buldert de lucht in. Pijltjes op een globe tonen het bereik van het nucleaire wapen: de hele wereld. Poetin: ‘Niemand wilde naar ons luisteren. Nu luistert u maar naar ons.’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Volkskrant en Trouw waren in zijn Datsja: “Poetin luidt officieel nieuwe Koude Oorlog in”

 1. Of het is net zo een grootspraak als Noord-Korea of het is waar. Hij moet alleen niet vergeten dat een nucleaire oorlog niet te winnen is. Maar blijkbaar hebben dictators daar schijt aan. Maar 50 tot 100 jaar ondergronds leven is ook geen pretje. Ook niet met alle luxe. En de haat naar elkaar ondergronds is heviger dan bovengronds om de eenvoudige reden dat je opgesloten zit.
  Maar dat iemand de stommiteit begaat om op de knop te drukken is een kwestie van tijd.

  Like

 2. ongelovige // maart 2, 2018 om 00:46 //

  Tsja, een nieuwe wapenloop … Je zou kunnen stellen dat het afweerschild van Amerika puur defensief is, maar als dat schild goed werkt, zou Amerika de eerste slag kunnen uitdelen en niet bang hoeven te zijn voor Russische wraak. In theorie maakt dat Rusland weerloos.

  Like

 3. Duchesne // maart 2, 2018 om 10:18 //

  Het zit mijns inziens niet in de aard van Putin onzin te verkopen of blufpoker te spelen. Als je eerst zoprgt dat je bewapning de sterkste is kun je aan een onderhandelings tafel aanschuiven en hard spelen. Wie met bluf gaat zitten en aan die onderheandelingstafel “winst” haalt zal als de bluf word achterhaald niet meer serieus worden genomen of nog kunnen onderhandelen.

  Een bepaalde kredietwaardigheid is essentieel.

  Like

 4. Wie speelt er hier nou met vuur………het Westen toch? En die sambaljurk Kim.

  Like

 5. Oh ….ik vergeet nog Erdogan en Iran.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s