Nieuw

Sneeuwvlokjes – Britse schoolkinderen mogen geen sneeuw aanraken

Pixabay

De hoofddocent van een Londense basisschool heeft leerlingen verboden de sneeuw “aan te raken” omdat hij bang is dat de ouders gaan procederen en kinderen te koud worden om te werken.

Ges Smith, van de Jo Richardson Community School in Dagenham, oost Londen, beweerde dat het spelen met sneeuw de kinderen zou kunnen afleiden en schadeletsels aanleiding zouden kunnen geven tot rechtszaken.

Afgelopen dinsdag vertelde hij aan Piers Morgan op ITV’s Good Morning Britain: “We stellen eenvoudige regels op, die gemakkelijk kunnen worden gevolgd. Raak de sneeuw niet aan is zo’n regel. Als je de sneeuw niet aanraakt, kan je er niet mee gooien”.

“Het probleem is dat het slechts één steen nodig heeft, een stuk gruis in een sneeuwbal in een oog… en het eerste wat dan gebeurt, is dat een ouder naar dat bedrijf belt en beweert dat ik verantwoordelijk ben”.

Hij voegde eraan toe dat het “ook over klaar zijn voor werk gaat. Als je handen koud zijn, ben je niet gereed. Als je een sneeuwbal in je gezicht krijgt, ben je niet gereed voor school”.

Morgan, die vaak openhartig is, reageerde door de school te vergelijken met een “gevangeniskamp” nadat hij de leraar een “spelbederver” had genoemd.

“Kinderen houden van sneeuw”, zei hij. “We krijgen alleen sneeuw, wat – drie, vier dagen van het jaar?”

De algemeen secretaris van de Vereniging van School- en Collegeleiders, Geoff Barton, stemde hiermee in.

“Het spelen met sneeuwballen is een deel van de kindertijd, ook al kan het gevaarlijk zijn. Ik vond het altijd een geweldige kans voor kinderen die niet zo veel sneeuw zien om plezier te hebben”, zei hij.

“Het geeft hen een kans om te ervaren wat velen van ons herinneren uit onze eigen kindertijd”, voegde de heer Barton eraan toe.

Veel gebruikers van Twitter en andere sociaal media platforms waren ook grotendeels niet onder de indruk. Clare Bergner merkte sarcastisch op: “Oh mijn god, hoe hebben wij kinderen uit de jaren 70 de kindertijd overleefd”.

“Gezondheid en veiligheid zijn te ver gegaan. Ik herinner me het klimrek met beton eronder”.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/02/28/london-school-bans-kids-touching-snow/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Sneeuwvlokjes – Britse schoolkinderen mogen geen sneeuw aanraken

 1. Republikein // maart 1, 2018 om 11:09 //

  Dont eat the yellow snow.

  Like

 2. bp633livenl // maart 1, 2018 om 12:35 //

  Dit is toch zeker een grapje of fake news.
  Zoiets achterlijks bestaat toch niet, of toch wel?

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 1, 2018 om 14:47 //

  Volkomen terecht natuurlijk, kinderen horen tijdens vorstperiodes ijsvrij te krijgen. Althans dat was zo toen ik nog klein was…. Maar dat zal wel achterhaald zijn.
  Dat een leraar zich zorgen maakt dat hij aangeklaagd gaat worden zodra er iets gebeurd toont wel aan wat een idiote samenleving we geworden zijn. Want niet alleen zijn er ouders die voor alles en nog wat bereid zijn een rechtszaak aan te spannen, we hebben ook rechters die in de eis meegaan.
  Mijn voormalige karateleraar was tevens leraar op een middelbare school, hij vertelde dat leerkrachten op de basisschool het moeilijk hadden als kleine kinderen geholpen moesten worden als ze naar de wc moesten, dan moest er een tweede persoon bijkomen om te voorkomen dat er een klacht wegens kindermisbruik zou kunnen komen.
  Niet de leraar is gek, de samenleving is mesjogge.
  Bij alles wat er gebeurd wil men een schuldige aan kunnen wijzen teneinde daar een schadevergoeding voor te kunnen incasseren.
  Bij medicijnen die ook in Amerika op de markt komen worden zo ongeveer alle denkbare ziektes als bijwerkingen opgegeven. Waarom ? Om eventuele schadeclaims voor te zijn !
  Better safe than sorry.

  Liked by 1 persoon

 4. jackvanderveen // maart 1, 2018 om 18:50 //

  Zwarten zijn overal toe in staat. Dat is ons allen bekend. Wie herinnert zich niet de schoolfotoprocedure. Maar ook de witte man rechter, wanneer beïnvloed door D’666.

  Like

 5. skeeter // maart 1, 2018 om 19:57 //

  bp633livenl, onder deze paus?

  Like

 6. scherpschutter1943 // maart 1, 2018 om 22:52 //

  Laffer dan deze schoolklootzak kan iemand niet worden.

  Like

 7. skeeter // maart 2, 2018 om 03:19 //

  lijkt wel een strakke milf in die foto.

  Like

 8. Maar ja, ze moeten nog wat verzinnen om “iets” te lijken.
  De normen & waarden van ons westenlingen hebben ze al verkwanselt.

  Like

 9. Heimwee, dat is wat menigeen krijgt als je die rommel leest ,die kwibussen hebben waarschijnlijk nooit gehoord van sneeuwpret , heimwee naar de koude en de verkleumde handen van het spelen in de sneeuw , spelen in het witte landschap met een hoop vrienden en dan je gaan opwarmen bij de ronkende houtkachel met in je pollen een kop warme chocolademelk , heimwee naar wat nooit meer mogelijk blijkt te zijn……vernietigd door de aansprakelijkheid regels van de dag van vandaag.
  Tegenwoordig moeten kinderen volwassenen zijn in klein formaat , met welk recht vernietigen de volwassenen van vandaag de kindertijd van de volwassenen voor morgen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s