Nieuw

Geen nieuw bewijs Russische Brexit-invloed

Pixabay

LONDEN – Facebook heeft een Britse parlementaire commissie laten weten dat nader onderzoek geen nieuw bewijs heeft opgeleverd voor Russische beïnvloeding van het brexitreferendum via de platformen van het sociale medium. De Britse kiezers stemden in 2016 in met een vertrek uit de Europese Unie.

Beleidsdirecteur Simon Milner van Facebook UK stuurde woensdag een brief naar de betreffende Lagerhuiscommissie waarin hij zegt dat zijn bedrijf sinds half januari heeft geprobeerd aanwijzingen te vinden voor gecoördineerde Russische activiteiten rond brexit die nog niet eerder waren ontdekt. Dat werk is vruchteloos gebleven.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1734142/geen-nieuw-bewijs-russische-brexit-invloed

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6344 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s