Nieuw

Denemarken: 2030 zullen onze getto’s verdwenen zijn

In het jaar 2030 zullen er geen lastgevende migranten-getto’s meer zijn in Denemarken. Dit zei de premier van het land, Lars Løkke Rasmussen, toen hij vandaag zijn lezing over het gettopakket presenteerde. De regering is onder meer van plan om de sociale bijdragen te halveren voor mensen die zich in een migrantenwijk vestigen.

Denemarken is de multiculti beu. De migrantenwijken in het land worden geëlimineerd.

Op donderdag kondigde de Deense regering zijn zogeheten “getto-pakket” aan, dat het streven heeft om de migrantenwijken van Denemarken te decimeren en te voorkomen dat er islamitische parallelle samenlevingen ontstaan.

Het gettopakket werd gepresenteerd in Nørrebro in Kopenhagen, een gebied dat eerder is beschreven als de meest gevaarlijke plek van Denemarken.

Het “Gettopakket” bevat 22 punten, waarvan er verschillende al eerder zijn gepresenteerd. Onder andere moeten misdaden begaan in de migrantenwijken twee keer zo hard gestraft worden dan als in de rest van het land.

Andere maatregelen zijn onder andere de verplichting dat kleuterscholen niet meer dan 30 procent kinderen uit de migrantengetto’s mogen behelzen, en de mensen die zich in de “zwarte lijst” gebieden vestigen hun sociale bijdragen gehalveerd krijgen.

Daarnaast wil de regering een gevangenisstraf van maximaal vier jaar en deportatie opleggen aan ouders die hun kinderen naar het buitenland naar de zogeheten “herscholingskampen” sturen, schrijft Berlingske.

Bovendien zullen er miljoen worden geïnvesteerd in het slopen en bouwen van nieuwe woongebieden. Het doel is dus simpelweg om de criminele migrantenwijken totaal te vernietigen.

– Wij stellen een duidelijk doel: geen getto’s in 2030, zei premier Lars Løkke Rasmussen, tijdens de persconferentie en wees erop dat het niet gaat om huidskleur of religie, maar om te voorkomen dat mensen weigeren verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan de samenleving.

Bron:

http://www.friatider.se/danmark-2030-ska-v-ra-getton-vara-borta

https://www.b.dk/politiko/nedrivning-dobbeltstraf-og-udvisning-af-foraeldre-her-er-regeringens-22-markante

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Denemarken: 2030 zullen onze getto’s verdwenen zijn

 1. Claudia M. // maart 1, 2018 om 16:40 //

  Nah, succes dan maar. Ik vraag me ten zeerste af hoe ze dit gaan bewerkstelligen? Waar ga je deze mensen laten als je hele wijken afbreekt, bijvoorbeeld? Net zomin zij tussen ons willen wonen, willen velen van ons deze klanten liever niet in de wijk.

  Sterker nog, na vijf jaar een waar gevoel van verrijking, waarop deze is verhuisd, wil ik er niets meer mee te maken hebben!

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder // maart 1, 2018 om 18:03 //

  Zit voor een zeldzaamheid voor de TV en wat blijkt????
  De criminaliteit is gedaald.
  Dus zappen.

  Like

 3. Duchesne // maart 1, 2018 om 18:09 //

  Postief denken is leuk, werkbare plannen presenteren een ander verhaal. In plaats van het getto op te brteken en te versnipperen kun je er ook voor kiezen ze niet te laten ontstaan.

  ….maar dat vraagt visie en realiteitszin in het verleden, nu is het blussen met een rij pyromanen die wachten tot het water op is.

  Like

 4. paulzwueste // maart 1, 2018 om 18:10 //

  Goed plan van de Deense regering.
  En zo eenvoudig.
  Draai de geldkraan dicht en bereid je voor op ’n periode van onlusten die langzaam maar zeker minder en minder zullen worden…
  Op ’n gegeven dag ontwaak je in ’n ultra-blank Denemarken.
  Zo eenvoudig…
  Het wapen van de zogenaamde ‘discriminatie en zieligheid en gekwetst zijn werkt niet meer als er geen geld meer te halen is…
  Zo eenvoudig.
  De oplossing van het islam-probleem… en het voorkomen van een alles vernietigende revolutie…!

  Like

 5. Daniel // maart 1, 2018 om 18:25 //

  Goed! Elders ook doen. Medogenloze maatregelen zijn broodnodig. Dit is het enige dat deze kakkerlakken begrijpen.

  Liked by 1 persoon

 6. skeeter // maart 1, 2018 om 20:13 //

  Dat ene regeltje , de bijdrages halveren, is het beste punt. Money always talks.

  Like

 7. Je kunt de mensen wel uit het getto halen, maar het getto niet uit de mensen. Het is goed bedoeld maar zal niks uithalen. Het enige dat helpt is terugsturen, want met onwillige honden is het slecht hazen vangen.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // maart 1, 2018 om 22:28 //

  Het is in ieder geval een loffelijk streven, wat moed geeft is dat ze in elk geval het probleem erkennen en gaan proberen het probleem op te lossen. Dat zal zeker niet van een leien dakje gaan. De intentie is er in elk geval en daarmee lopen ze toch een paar straatlengtes op ons voor.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s