Nieuw

Blair zoekt hulp Brussel om Brexit te stoppen

Brexit series for FT.

Europa moet actief helpen het Britse vertrek uit de EU ongedaan te maken. Dat kan het doen door het brexit-referendum van juni 2016 op te vatten als een wake-upcall om Europa grondig te hervormen, zegt oud-premier Tony Blair.

Blair, Labour-premier van 1997 tot 2007, zei dat vanmiddag in Brussel, waar hij steun zoekt voor een uitgestoken hand naar Londen. In eigen land ijvert hij voor een nieuw referendum, minimaal over de deal – welke dan ook – die Londen en Brussel op het eind zullen hebben uitonderhandeld. De brexit is zo veel ingewikkelder en duurder dan in 2016 geopperd, dat het Britse volk de kans moet krijgen zich opnieuw uit te spreken, vindt hij.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Blair zoekt hulp Brussel om Brexit te stoppen

  1. Een van de ratten.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Tony Blair werkt hard voor z’n broodheren… | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s