Nieuw

Baudet wil alsnog vervolging Ollongren

Foto: Thierry Baudet in de Tweede Kamer. Bron: Tweede Kamer der Staten-Generaal.

Forum voor Democratie probeert bij de rechter alsnog vervolging van minster Ollongren (Binnenlandse Zaken) af te dwingen. Dat laat Theo Hiddema, in de hoedanigheid van advocaat van zijn partijgenoot Thierry Baudet, weten. Het Openbaar Ministerie liet vandaag weten niet tot vervolging van Ollongren over te gaan. De minister zou geen strafbare feiten hebben gepleegd.

Baudet en Hiddema menen echter dat Ollongren vervolgd moet worden voor smaad en laster. De minister stelde namelijk dat Baudet discriminatie op basis van ras door een partijgenoot onweersproken liet en de partij zou daarmee gevaarlijker zijn dan de PVV. „Het populisme wil sommige Nederlanders dus anders behandelen dan andere”, concludeerde ze.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s