Nieuw

Asielzoeker krijgt levenslang voor dodelijke steekpartij Hamburg

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Een 27-jarige man die in een Duitse supermarkt met een mes willekeurig instak op mensen, is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Door de aanval in Hamburg kwam vorig jaar één man om het leven en raakten zes andere mensen gewond.

Dader Ahmad A. was een uitgewezen Palestijnse asielzoeker. Hij was een bekende van de autoriteiten en vertoonde signalen van radicalisering. De dader kwam in 2015 naar Duitsland en diende daar een asielverzoek in. Dat verzoek werd echter afgewezen en de man had toegezegd mee te werken aan een vertrek uit Duitsland. De autoriteiten moesten echter wachten op zijn paspoortpapieren omdat hij bij aankomst alleen een geboortecertificaat bij zich had. Eerder was hij in Noorwegen, Spanje en Zweden geweest.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/man-krijgt-levenslang-voor-dodelijke-steekpartij-hamburg~ac62f4b5/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Asielzoeker krijgt levenslang voor dodelijke steekpartij Hamburg

 1. Duitsland[bewerken]
  In Duitsland wordt de situatie van elke veroordeelde tot levenslang na 15 jaar detentie beoordeeld door een onafhankelijke kamer van drie rechters. Als zij voorwaardelijke invrijheidstelling overwegen, kunnen zij een uitgebreid onderzoek starten om vast te stellen of VI verantwoord is.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Levenslange_gevangenisstraf#Duitsland

  Like

 2. trebor2110 // maart 1, 2018 om 13:49 //

  ik denk dat deze man de 15 jaar niet eens haalt maar eerder vrij komt

  Like


 3. Motief duidelijk genoeg denk ik zo

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s