Nieuw

“AFRICANS DEVELOP NO FEEL FOR LOGICAL THINKING”

foto ter illustratie

After four years non-stop in Africa, what is the biggest difference from your old home?

Lehn: That everything works here. After our landing for example. And the cleanliness – in Africa you are drowning in garbage. For about 80%, there are no toilets. Here, in Germany, it’s another world.

Lehn: We spoke to more than 1000 people, from poor farmers in the Congo to multi-millionaires in South Africa. Our knowledge would be a treasure trove for the GIZ (Germany Society for International Cooperation) or similar organisations. But they don’t want to hear.

Kühnel: The whole development aid is a business model that creates jobs even in Germany.

Diversity macht Frei >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on “AFRICANS DEVELOP NO FEEL FOR LOGICAL THINKING”

 1. Duchesne // maart 1, 2018 om 19:04 //

  ” Africans develop no feel for logical thinking”…..

  Wat is de meerwaarde van logica als je met iets te pakken hebt wat je wil hebben? Zolang vruchten aan bomen groeien zal een aap geen bankpasje nodig hebben of een shopping trolly willen. nou ja, misschien is het leuk om te slopen….. Waarom zal hij dan een bonuspas willen, of een e mail adres, of een belastingaanslag?

  Waarom willen sommige mensen steeds maar weer dat iedereen hetzelfde denkt en doet. Laat Afrika leven zoals ze zelf willen, de tijden van de missie en het bekeren zijn over, het nut van communisme of socialisme is totaal niet aanwezig en iedere poging Westerse denkwijzen op te leggen zijn gewoon een andere vorm van bekering.

  Het gaat om die banaan die men kan pakken wanneer de honger er is, en als er weinig banaan is en veel honger is er na een tijdje minder aap en dus meer banaan over.

  Logica, Afrikaanse Logica…..ze zijn slimmer dan wij als het op voortbestaan aankomt…

  Like

 2. Claudia M. // maart 2, 2018 om 10:32 //

  Q; “Africa is suffering from its overpopulation…”

  Dat is zo’n beetje het enige wat ze daar wel goed kunnen, kinderen produceren. Of je er ook voor zorgen kunt, is totaal niet relevant en zo groeien complete generaties voor galg en rad op. Alle OS ten spijt, komt er niets fatsoenlijks van de grond, dat vergt namelijk noeste arbeid en wat het artikel al meldt, deze mensen kijken niet verder dan de dag van morgen.

  Another Q; “One thing is certain: the European population, which for decades has grown used to being born in the “right” place in the world, and enjoyed this privilege, must now make room for others.”

  Than Europe will turn into the same shithole continent Africa is right now! By that time I will not be around any longer, so I wish you all lots of success!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s