Nieuw

Wat voor een ziektes brengen die ‘omvolkings’ mensen eigenlijk met zich mee?

Heeft u weleens een hond of een ander dier uit het buitenland geïmporteerd? Wat een regeltjes zijn daaraan verbonden… Vaak moet de hond in quarantaine om de risicobronnen af te schermen en daarmee wordt de verspreiding van infectieziektes voorkomen. Een dier uit de Oekraïne moet bijvoorbeeld 30 dagen in quarantaine.

Door Elise Nijmegen

En dan komen we op een waanzinnig idee… we laten mensen zonder enige medische controle toe in ons land en Europa, uit landen waar uitbraken van besmettelijke ziektes voorkomen. Niemand weet welke ziektes deze mensen bij zich dragen en deze mensen verspreiden we dan over Europa…
Dan gooien we alle grenzen open zodat ze zich vrij kunnen bewegen en we doen vooral niemand in quarantaine. De zogenaamde volksvertegenwoordigers die hieraan meedoen brengen de algehele volksgezondheid in gevaar! En zoals we gewend zijn worden ook deze feiten over de omvolkingswaanzin voor u verzwegen.

Ondertussen gaan de dieren, god mag weten waarom, nog steeds in quarantaine. Begrijpt u het? Ik ook niet.
http://xandernieuws.punt.nl/…/Veel-TBC-gevallen-onder-migra…

Hieronder nu een stukje van een andere schrijver, ook heel belangrijk om te weten en anderen mee te informeren.
“Als ervaren onderzoeker ‘Infectieziekten’ heb ik hier online al meerdere stukken aan gewijd, omdat collega’s het niet durven. In Italië nog geen jaar geleden zelfs al 40 gevallen van ebola (met >95% sterftekans door bloedingen in nagenoeg alle organen); de Spaanse minister van Veiligheid waarschuwde in 2014 al dat ISIS ebola als wapen tegen Europa wilde gaan gebruiken, door besmette -maar nog niet zichtbaar zieke- personen vanuit Afrika naar hier te brengen met de ‘vluchtelingen’ stroom.
Om nog maar te zwijgen over de 10%(!) immigranten met open (d.w.z. zeer besmettelijke) tbc gemeten in Duitsland, het land nog wel met de meeste immigranten van West-EU. En ik kan zo n-o-g een aantal besmettelijke en potentieel (levens)gevaarlijke infectieziekten op een rijtje zetten. Zijn vaak geen vaccins voor laat staan medicijnen. En dat plaatst ‘onze’ overheid ‘gewoon’ en ONgecontroleerd overal tussen ons, het gewone volk. Wat denkt u dat dan gebeurt? Zie o.a. http://xandernieuws.punt.nl/…/Ziekenhuis-waarschuwt-10-migr…

Dan op een rijtje een aantal infectieziekten die mee zullen komen met de massale aantallen migranten vanuit o.a. Syrië, Somalië, Eritrea, Afghanistan (bron: GGD Nederland/RIVM):
TBC (m.n. de ‘open’ zeer besmettelijke vorm), MRSA (en ook andere hoog antibioticaresistente, dus zeer moeilijk te behandelen, bacteriële infectieziekten), cholera, polio, difterie, tetanus, tyfus, hepatitis A + B, gele koorts, worminfecties … Need I say more? Dit alles nog los van de nodige geslachtsziekten die zeer veel voorkomen (‘endemisch’ zijn) in de genoemde regio’s: van hiv via syfilis en gonorroe tot genitale wratten. En o ja, als u dacht dat dit de volle aandacht heeft van onze overheid en medisch specialisten (infectiologen en artsen-microbioloog): mis, in die wereld geldt er een (door de overheid opgelegde?) strikte ‘omerta’ (verbod) om hiermee naar buiten te komen.

Als ik een hondje uit Afrika hierheen wil halen moet ie eerst geheel worden gevaccineerd, vervolgens hier eerst 4 weken in quarantaine, en pas dan mag ik ‘m meenemen naar huis. En wat doen ‘onze’ overheden in West-EU met de vele honderdduizenden (vnl. moslim) migranten (+ tig na-reizigers waar je nooit iets over hoort) en hun mee geïmporteerde ziekteverwekkers? NIKS! Zijn wij voor de Brussel en hun slaafse West-EU ‘leiders’ minder waard dan dat hondje? Retorische vraag.
Ook dit zal, en in de nabije toekomst nog veel meer, slachtoffers vergen van de Europese bevolking. Want wij hadden juist die gevaarlijke infectieziekten hier uitgeroeid -en worden platgespoten voordat wij op vakantie of zakenreis gaan naar dit soort landen- en nu haalt men die ooit verdreven besmettelijke ziektes uit verre oorden met open armen en ongecontroleerd ‘gewoon’ binnen… En iedereen zweeg, maar ik noem dit ziekte jihad.” Einde gastschrijver…

Brussel, Rutte en de rest van het politieke kartel brengen dus uw en mijn gezondheid in gevaar, elke dag opnieuw zolang de grenzen open zijn. Elke dag komen er in elk “open grenzen” land nog steeds voornamelijk islamitische gelukzoekers naar binnen. Via boot, bus, vliegtuig, overdags en s ’nachts, en dat wordt betaald met uw belastinggeld. Geld dat naar de EU gaat in plaats van naar de Nederlanders. Geld dat naar de vele nieuwe bijstandsuitkeringen gaat in plaats van naar onze ouderen. Geld dat naar “uitkeringsgerechtigden” van de EU gaat in Turkije. Geld dat naar ontwikkelingssamenwerking gaat, een ander mooi EU-idee om geld binnen te halen.

Nexit is noodzaak voor een goede toekomst voor onze (klein)kinderen. Stem wijs bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Stem op een partij die minder, minder, minder, verlies van onze cultuur en tradities wil en voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting is.
Dit is ons land, beste-mede Nederlanders, stem wijs! Laten we een einde maken aan deze politici die Nederland en de Nederlanders allang niet meer vertegenwoordigen en ze zelfs in gevaar brengen, maar dat is mijn mening.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Wat voor een ziektes brengen die ‘omvolkings’ mensen eigenlijk met zich mee?

 1. paulzwueste // februari 28, 2018 om 18:00 //

  Ik stel voor Rutte met Lepra te besmetten en hem dan ’s nachts met zon bel in de hand en met ’n lantarentje door de straten te laten schuifelen.
  Hij zal overigens wel ’n paar honden achter zich aan krijgen die de hapklare brokken zullen opvreten als er weer een of ander verrot lichaamsdeel van ‘m af is gevallen.

  Het loopt steeds lichter riep hij laatst nog.
  De lucht alléén al….

  Liked by 1 persoon

 2. Het stemvee sluit de buitendeur en de gordijnen. Men pakt een krat bier, een giga pak chips en kijkt naar studio sport of boer zoekt vrouw. En zolang er noknok niet aan de deur wordt geklopt, is er niets aan de hand

  Like

 3. Bij een kijkje op wat websites waar je je verbluffende voorouders kunt vinden, ik stam bijvoorbeeld van de Romanovs af, zag ik aan opoes kant tussen ongeveer 1920 en 1925 een opsomming van de slachtoffers van importziektes.
  Ca. 90% van al mijn vroegere ooms en tantes werden uitgeroeid. De oudste werd 4 jaar en de jongste 0 dagen want die stierf samen met mamma in het kraambed. Familie met 12 kinderen waarvan er 10 niet ouder werden dan 4 jaar.
  Beetje snuffelen leerde dat de oorzaak vermoedelijk gezocht werd in nogal wat infectieziektes die vanuit Het Oosten van de bekende wereld werden overgebracht door rondreizende dagloners waar een andere benaming tegenaan werd gegooid maar die heb ik verdrongen, denk ik.
  Er werd in die tijd alles wat getint was of op een zigeuner leek met gouden oorbellen en een zeeroverszakdoek om de kop geknoopt mee bedoeld als afkomstig uit Het Oosten, de Balkan en dat soort enge oorden. Dan heb je al gauw een volkshaat tegen bepaalde enge types die je kinderen komen uitroeien met hun rotziektes.
  De Kerk deed er ook wat propaganda tegenaan en we sloegen dus 30 jaar later van verbazing van de kruk dat gevluchte Hongaren die naast ons kwamen wonen gewoon wit waren.
  We zijn nu zowat 100 jaar verder en nu staat hetzelfde te gebeuren.

  Like

 4. @paulzwueste
  Organen, ook die van meneer Rutte (dtzmh), zijn Rijkseigendom zoals iederren die in Nederland verblijft dient te weten op straffe van ontneming van derzelve. De enige die nog het recht heeft om de heer Rutte (dtzmh) de tiefus zij met hem te wensen en toe te dienen is zijn eigenaar, het Wingewest der Nederlanden van de EUSSR.

  Like

 5. Zes maanden. Na een uitgebreid onderzoek bij de dierenarts met bloedproeven en de door Zweden vereiste vaccinaties, mocht ik pas na zes maanden mijn toenmalige twee Shi-Tzu hondjes naar Zweden overbrengen. Waar ze een paar dagen voor vertrek weer door een dierenarts gecontroleerd moesten zijn. En ook een stapel papieren met stempels mee als bewijs dat gezond ze waren. En met een chip in hun nek.

  Like

 6. De dwaze trollen in Brussel weten het beter en doen er alles aan om hier zo snel mogelijk een einde aan te maken……..lees vervangen.

  Like

 7. De ergste ziekte die ze brengen is natuurlijk Islam, een ernstige hersen aandoening waarmee de meeste in de regering al mee zijn besmet.

  Like

 8. jackvanderveen // februari 28, 2018 om 20:06 //

  Ebolalijders zijn wel bofkont en. Mogen gratis naar Europa komen. ISIS betaalt hun overtocht wel.

  Like

 9. Jack, dat is lekker dan en wij krijgen Ebola?
  Nu ook hebben ze een ziekte gemaakt omdat er teveel konijnen zijn
  Kan zomaar ook een ziekte worden gemaakt omdat er veel te veel mensen op deze planeet lopen

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // maart 1, 2018 om 00:43 //

  Hé dat is ook stom dat juist een (voormalige) paardenman dat over het hoofd heeft gezien. Maar het is wel waar natuurlijk, met name Engeland is zeer streng met het importeren van dieren.
  Ook Nederland kent de nodige restricties daar waar het dieren aangaat. Alleen niet bij mensen !
  Heb verschillende keren meegemaakt dat paarden eerst enkele weken in Hoek van Holland in quarantaine moesten alvorens ze verder mochten reizen.
  Oa. de destijds anderhalf jaar oude (of beter gezegd jonge) Engels volbloedhengst Prince Tenderfoot die op doorreis was naar Duitsland, als er iets is dat je met zo’n hengst niet moet doen dan is het hem plotseling op rust zetten. En dat dan een half jaar voor hij zijn carrière als renpaard zou beginnen. Op de een of andere manier heeft hij alles goed verwerkt en heeft hij goed gepresteerd om daarna zijn loopbaan voort te zetten als dekhengst voor zowel de volbloed als de warmbloedfokkerij.

  Like

 11. Scarlatti Bombatti // december 10, 2018 om 22:43 //

  Verbijsterend..ondanks dat je WEET dat die gore criminele bende aka overheid, de eu, soros, kalerghi, nwo, op onze ondergang uit zijn, is het nu niet meer iets van wat je alleen nog maar over ‘leest’, het IS werkelijkheid.. ik voel me gewoonweg ZIEK er van…. ik las ook een paar stukken van ‘helderzienden’ die dit al voorspeld hadden; https://ejbron.wordpress.com/2015/02/25/de-derde-wereldoorlog-de-voorspellingen-van-de-zieners-komen-uit/?fbclid=IwAR1fFPLzN1WS_sxafcVeUfrEVZTfZRvHlHtbpHxjX3ZPLj1NloW_MYsgyLM

  Like

 12. Scarlatti Bombatti // december 10, 2018 om 22:46 //

  ik kan wel weer een heel verhaal gaan neerpennen, maar dat ‘lukt’ me vandaag niet zo… jammer dat ik naief dacht dat er ‘gewoon’ Burger Arresten, Civil Arrests, zouden kunnen uitgevoerd worden door de PVV en de FvD op diegenen die ons volk en ons land in deze gevaren heeft gebracht… http://www.fuzzyfun.nl/alois-irlmaiers-ijzingwekkende-voorspellingen/?fbclid=IwAR3oxtC_qIEUyqE1fCNLkV8OQ3LlqOtA6kJD3Zscbr_ZzLh6-0QiMRPbg6g

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s