Nieuw

Rechtbank: regelmatig groepsverkrachters van 11 jaar oud

Door: @Blondemevrouw1 

Bij de rechtbank in Rotterdam keken ze in 2001 al niet vreemd meer op van vermeende verkrachters van slechts 11 jaar oud. Deze zaken worden om ‘privacy-overwegingen’ uit de openbaarheid gehouden. Concrete cijfers zijn er niet, omdat deze verkrachtingen niet zijn opgenomen in de overzichten van de geregistreerde criminaliteit. Alsof het simpelweg nooit gebeurd is…

De duizenden Nederlandse meisjes die rond hun tienjarige leeftijd verkracht zijn door een groep minderjarige verkrachters zouden er waarschijnlijk alles voor over hebben om hun hersenen te kunnen overtuigen dat het simpelweg nooit gebeurd is. Maar als slachtoffer van ‘ploegen’ heb je in meer of mindere mate een levenslange straf.

Ploegen: Ploegen is straattaal. Verkrachting en aanranding door een ploeg, door een groep.

De Nederlander heeft geen enkele vorm van privacy meer; kentekenregistratie, sleepwet, overal camera’s, patientendossiers, pinnen, alles wordt geregistreerd. Maar als het de overheid uitkomt, zijn daar plotseling ‘privacy-overwegingen’. Strafzaken waarbij minderjarigen betrokken zijn, worden in alle discretie afgehandeld. Met de privacy van minderjarigen als draagvlak, wordt ons belangrijke informatie onthouden. Het Nederlandse volk mag niet weten hoeveel verkrachtingen er plaatsvinden; hoe vaak groepsverkrachtingen aan de orde zijn; en hoe vaak minderjarigen – zo jong als 11 – kleine meisjes in groepsverband verkrachten.

In 2001 maakte kinderrechter S. de Pauw Gerlings een inschatting: ieder jaar vinden er tientallen groepsverkrachtingen door minderjarigen plaats. Ze plaatste de opkomst van het fenomeen ploegen in het begin van de jaren negentig. ‘Ploegen’ speelde toen in zwemparadijs Tropicana. Meisjes werden daar aangerand door Marokkaanse jongens.

‘Slachtoffers en daders zijn vaak minderjarig, en hun leeftijd zakt’.

Veruit de meeste aangiften worden gedaan tegen allochtonen. Marokkanen zijn oververtegenwoordigd bij ‘zwembadincidenten’ en bij ‘ploegen’. Autochtone deelnemers aan groepsverkrachtingen zijn uiterst zeldzaam.

De slachtoffers zijn voor het overgrote deel autochtone meisjes. In strafzaken komt naar voren dat autochtone meisjes door hun belagers, de verkrachters, als gewillig worden gezien omdat ze blank zijn. ‘Het blanke vlees is beschikbaar’. Lossere zeden. En volgens kinderrechter De Pauw Gerlings ‘is dat natuurlijk ook zo, vergeleken met Marokkaanse meisjes’.

Onverenigbare normen, waarden en ideologie liggen aan deze verkrachtingen ten grondslag.

Er is een gebrek aan empathie bij jeugdige verkrachters. Als een rechter aan zo’n dader vraagt of hij spijt heeft, duurt het lang voor hij begrijpt wat bedoeld wordt. En dan zegt hij dat hij spijt heeft: dat hij gepakt is. 

Ook van de meisjes snappen deze daders niets. ‘Meisjes die ‘s nachts mee naar huis gaan met wildvreemde jongens’. Vrouwen in rokjes zijn hoeren – rapper Boef.

Duizenden verkrachtingen van autochtone (minderjarige) meisjes en vrouwen hadden voorkomen kunnen worden door verkrachters niet te importeren. Dat is ook waarom de politie weigerde de aangifte op te nemen van de vrouw die uiteindelijk zelf haar Somalische verkrachter heeft opgespoord; waarom slachtoffers van verkrachting zo bang worden gemaakt door de politie als ze aangifte willen doen, dat ze er uiteindelijk maar vanaf zien, waardoor de (geïmporteerde) dader ongestraft kan blijven verkrachten; waarom groepsverkrachtingen, ploegen, uit het systeem en uit het zicht van de burgers worden gehouden; waarom het Nederlandse volk niet op de hoogte mag zijn van de realiteit en genoegen moet nemen met ‘geregistreerde misdaadscijfers’.

Groepsverkrachtingen zijn 100% het gevolg van de import van mensen met onverenigbare normen en waarden. ‘Loverboy’-groepsverkrachtingen zijn 99,9% het gevolg van de import van mensen met onverenigbare normen en waarden.

En er lopen inmiddels minimaal een miljoen jongens en mannen vrij rond in Nederland die menen dat ‘blanke meisjes gewillig zijn‘ en ‘meisjes in korte rokjes die alcohol drinken (te verkrachten) hoeren zijn‘.

Meisjes en vrouwen zijn vogelvrij verklaard omwille van politiek beleid.

Via Dutch Free Press >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Rechtbank: regelmatig groepsverkrachters van 11 jaar oud

 1. Bob Fleumer // februari 28, 2018 om 17:35 //

  Misschien moeten die “mannen” maar eens ontmand worden? Waar zijn de weerbare mannen in Nederland moeten die niet eens opkomen voor hun toekomstige bruiden?
  Een soort “drain the swamp”leger van Nederlandse mannen die het zat zijn voor mietjes uitgemaakt te worden door het moslim gespuis?

  Liked by 2 people

 2. Ja Bob, daar heb je een punt. Ik krijg al mijn hele leven de horen dat men bang van me is, een verkeerde uitstraling, verkeerde mimiek!
  Niemand zal iemand in mijn buurt lastig vallen.
  Als meisjes, kinderen worden lastig gevallen in zwembaden.
  Dan zorg je er toch voor dat die apen bij mekaar mond op mond beademing moeten toepassen.
  En als een Islamietje je uitmaakt voor mietje, is de reactie simpel.
  Ga naar je moskee, daar liggen ongetwijfeld Islamietjes klaar voor je.

  Like

 3. De Nederlandse RechtsStaat is een moeras geworden, met het risico dat jij wordt veroordeelt voor uitlokking.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s