Nieuw

Nabestaanden MH17 eisen excuses van Wilders om bezoek aan Moskou

Screenshot Twitter Geert Wilders.

De stichting Vliegramp MH17 heeft geen goed woord over voor het bezoek aan de Russische Doema van PVV-leider Wilders.

Ook een tweet waarin Wilders een foto toont van een Russisch-Nederlandse vriendschapsspeld op zijn pak keuren de nabestaanden met kracht af.

“Het benadrukken van vriendschap met Rusland door een Kamerlid is ongepast”, zegt de stichting. De nabestaanden willen excuses van de PVV-leider. Wilders heeft nog niet gereageerd op de ophef.

Wilders bracht gisteren een bezoek aan het Russische parlement. Hij sprak met een viceminister van Buitenlandse Zaken en met leden van commissies in het parlement. Wilders zegt dat hij “uiteraard volledige medewerking verwacht van de Russen bij de nasleep van de MH17-ramp”.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2219844-nabestaanden-mh17-eisen-excuses-van-wilders-om-bezoek-aan-moskou.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Nabestaanden MH17 eisen excuses van Wilders om bezoek aan Moskou

 1. Celis Ben // februari 28, 2018 om 14:12 //

  Wat als Amerikaanse huurlingen dit vliegtuig hebben afgeschoten en de schuld in de Russen hun schoenen willen schuiven, kwestie van wat aan oorlogsstoken te doen? Zielig hoe de mensen zich nog steeds laten opjutten door de deep state.

  Like

 2. Soros brigade van huursoldaten in Oekraine incluis piloten. Het is overduidelijk dat indoctrinatie in Nederland heel diep heeft geworteld. Ik ben
  zeer beneiuwd of alle leden vna die stichting de menig van de persoon die deze uitspraak tegen Wilders deed die mening delen.

  In mijn optiek is alleen al het mee laten onderzoeken en het aanleveren van bewijs door een mede verdachte reden om zeer wantrouwend te zijn over de “bevindingen”.
  Het is een beetje zoals overheids statistieken, men laat er informatie uit, stelt ze zo op dat de gewenste eindconclusie als eindresultaat ook boven komt.

  De kredietwaardigheid van de Nederlandse politiek is niet meer voldoende om nog te mogen functioneren. Dat ze toch aan de macht zijn roept dan ook vragen op over de correcte manier van onze stembusgang. Het kan gewoon geen toeval zijn dat een land met een redelijk opgeleid volk jaar in jaar uit dezelfde paljassen verkiest om de boel verder te vernielen.

  Wilders kan per definitie niets goed doen, het is triest dat zelfs een stichting die stelt op te komennvoor de nabestaanden van MH17 meedoet aan politieke stemmingmakerij. Omder de nabestaanden zullen genoeg mensen zitten die op zijn zachts gezegd de officieele uitkomst in twijfel trekken. Driekwart van Nederland doet dat wel. Had iemand dasr echt bezwaar tegen gemaakt had men dat Wilders vast wel op voorhand kenbaar gemaakt.

  Liked by 2 people

 3. In elke goedkope detective waarin een moord gepleegd is, kun je lezen hoe die moord opgelost dient te worden en wat de voorwaarden zijn om zonder twijfel de dader aan te wijzen: “Means, opportunity, and motive”.

  De enigen met een motief zijn zij die Ostraum willen en voortdurend op oorlog met Rusland uit zijn; het Westen, de Deep State, het illegale Oekraïense regime. Deze sukkels zouden kwaad moeten zijn op Mark -inlegvelletje- Rutte die een schaliegasdeal sloot in Oekraïne.

  Nog eens alle feiten op een rijtje:
  https://fubar.mobi/2016/10/06/de-mh17-schande-van-mark-rutte/

  Like

 4. Laat eens raden, hoeveel er zitten in die stichting die niets met de ramp te maken hebben maar alleen met het baantjes carousel

  Like

 5. N.E. Derlander // maart 1, 2018 om 01:34 //

  Het NOS journaal van 28 februari 2018 meldde dat de nabestaanden van de MH-17 ramp boos zijn op de heer Wilders (PVV), die op uitnodiging in Rusland is. De NOS liet vervolgens de VVD’er Piet Ploeg aan het woord. die daarbij los gaat op de heer Wilders, vanwege dit bezoek aan Rusland. Piet Ploeg beschuldigt Rusland daarbij van betrokkenheid bij de MH-17 ramp.

  Vragen hierbij zijn natuurlijk:

  – Is deze uitspraak van de VVD’er Piet Ploeg afkomstig van gelekte informatie, of weet hij al definitief wie of welk land schuldig is aan de MH-17 ramp?

  en

  – sprak Piet Ploeg in dit NOS journaal namens alle nabestaanden?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s