Nieuw

Italië: Gepensioneerden graven in afval voor voedsel, terwijl Afrikanen klagen over het ontbreken van WiFi – Over het sprookje dat “geweld geen oplossing is”

Wat er in Europa gebeurt is een gewelddadige, sluipende genocide tegen de volkeren van ons continent. Toen ik jaren geleden, als eerste islamcriticus dit uitsprak, kreeg ik niet alleen  van de media gemene kritiek. Zelfs vooraanstaande critici van de islam zeiden dat ik te diep in het glas had gekeken (wat nooit met mij gebeurt). Maar sinds 2015 weten we dat:

Er inderdaad dit duivelse plan is om de biologische Europeanen uit te roeien. Merkel is de leider van dit plan – samen met de EU, grote delen van de VN, de oude partijen, de kerken, dat deel van de VS dat achter het New World Order Plan (NWO) van psychopaat Thomas Barnett staat, de vakbonden, een wereldwijd netwerk van geheime organisaties.

welke, op zijn laatst sinds mijn publicatie over het werk van de waarschijnlijk machtigste van alle geheime organisaties, worden geleid door het “Comité van de 300“.

We weten vandaag dat ik op alle punten van mijn politieke analyse gelijk had. De geschiedenis straft degenen die te laat aankomen,” zegt het beroemde citaat van Gorbatsjov. Maar “Wie te vroeg komt met zijn analyses verliest zijn bondgenoten”. Dat is mijn ervaring.

 • Als eerste islamcriticus had ik  Merkel omschreven als de ergste vrouwelijke kanselier sinds Hitler – en kreeg niet alleen haat van de regeringsmedia, maar gedeeltelijk ook van voorheen met mij verbonden islamcritici.
 • In 2011 had ik opgeroepen tot algemene verzet van het Duitse volk, onder verwijzing naar artikel 20, lid 4, van de grondwet (dit artikel was toen bijna niemand bekend) – en ik heb ook haat en onbegrip van binnen mijn eigen gelederen geoogst. Vandaag verwijst bijna elke blog naar dit verzetsartikel, dat ik voor het eerst landelijk bekend heb gemaakt.
 • Toen ik op 20 juli 2017, de verjaardag van de moordaanslag van Stauffenberg op Hitler, een oproep deed aan de Bundeswehr om het Duitse volk bij te staan en de criminele regering Merkel (bron) aan te houden – wenden meerdere vooraanstaande islamcritici zich van mij af met het argument dat “geweld geen oplossing is”.

Geweld is geen oplossing? het is altijd de oplossing geweest. Voor beter of slechter.

Degenen die dit niet begrijpen zitten nog steeds geestelijk op de kleuterschool en laten zien dat ze geen idee hebben van de geschiedenis.

 • Was de gewelddadige opstand van Spartacus tegen de Romeinen gerechtvaardigd of niet?
 • Was de gewelddadige strijd van de Spartaanse koning Leonidas tegen de aanval van een Perzische leger van 200.000 man gerechtvaardigd of niet?
 • Was de gewelddadige Duitse boerenopstand tegen de onderdrukking door de feodale heren in 1525 gerechtvaardigd of niet?
 • Hoe slaagde de islam in haar veroveringen? Met het woord – of met geweld?
 • Hoe voert Europa de islamisering uit? Door het woord – of door hard structureel geweld?
 • Is het geweldloos als de critici van Merkel en de islamisering strafrechtelijk tot zwijgen worden gebracht?
 • Is het geweldloos om bankrekeningen van islamcritici te annuleren?
 • Is het geweldloos als zij hun huizen en banen te verliezen?
 • Toen de geallieerden een einde maakten aan het duivelse Japanse regime van de Tweede Wereldoorlog, dat met geweld miljoenen Chinezen, Indonesiërs, Filippijnen, Koreanen en Birmezen het leven heeft gekost en Japan werd verslagen, was dat verkeerd?
 • Hadden ze de Japanners moeten laten?
 • Toen in 1848 in Duitsland de zogenaamde burgerlijke revolutie ontstond, die leidde tot het eerste Duitse parlement – ging dat ook niet zonder geweld:

In Konstanz zouden zij op 12 april 1848 samen met de universiteitsdocent Gottfried Kinkel en anderen in Bonn de republiek hebben uitgeroepen, maar geen van de drie kranten in Konstanz noemde dit in hun verslagen over de toespraak in kwestie. De Hecker-stoet vertrok met ongeveer 1200 man naar de Rijnvlakte, waar hij de krachten bundelde met de groep van de linkse revolutionaire dichter Georg Herwegh en zijn woordvoerster Emma, ​​het ‘Duitse Democratische Legioen’ uit Frankrijk en wilde naar de hoofdstad van Baden, Karlsruhe marcheren om van daaruit de Republiek in heel Baden te vestigen.

Beide groepen werden echter snel verslagen en vernietigd door het reguliere leger: het Vrije Leger van Hecker op 20 april 1848 in een strijd bij Kandern in het Zwarte Woud, Herweghs Vrije Leger een week later in de buurt van Dossenbach. Duizenden Duitse patriotten en strijders voor de Duitse democratie stierven in deze gevechten.

Zouden alle bovengenoemde mensen het geweld moeten afzweren? En is het niet zo dat die “pacifisten” die vandaag de dag verwijzen naar prestaties zoals algemene burgerrechten, vrijheid van meningsuiting, gelijkheid van alle mensen, het geweld negeren of aanvaarden dat deze prestaties überhaupt mogelijk heeft gemaakt? Dat is wat ik wil noemen: hypocriet gedrag.

Is geweld dan geen oplossing? Degenen die dit zeggen, maken zich medeplichtig aan de onderdrukkers van de volkeren.

Want alle volkeren hebben zich, voor zover zij konden, zich uitsluitend van hun onderdrukkers bevrijd door middel van geweld.

 • Of het nu Italië was onder Garibaldi,
 • Of Griekenland tegen de Ottomanen,
 • Of Spanje tegen de Andalusische islam,
 • Of de Zuid-Amerikaanse landen tegen de Spaanse bezetters,
 • Of het de Amerikanen waren tegen de Engelse en Franse koloniale mogendheden,
 • Of de Fransen tegen de Franse feodalen*:

In ieder geval is mij geen historisch voorbeeld bekend van hoe een volk zonder geweld tot vrijheid is gekomen.

*De “Franse Revolutie, waar alle linkse en goede mensen zich vandaag de dag op beroepen, kostte minstens 20.000 (andere bronnen spreken van 30.000-40.000) levens van de Franse adel, waaronder de Franse koning en zijn vrouw.

Maar dit waren slechts de slachtoffers onder de feodale heren. De terreur van Robespierre heeft de Franse burgers nog harder getroffen:

Niet alleen in Nantes lijken massale verdrinkingen gedocumenteerd te zijn, maar er zijn ook aanwijzingen voor vergiftiging met gas en arseen. Er wordt gezegd dat de huid van slachtoffers is omgevormd tot rijbroeken en het vet is verwerkt tot wagensmeer.

117.000 van de op dat moment 815.000 inwoners van de Vendée zijn het slachtoffer geworden van “genocide in de zin van het Neurenberg-proces”, zoals in een recent essay staat vermeld”. (bron)

En de daarop volgende oorlogen van Napoleon, tegen de feodale poging van Europa om de revolutie te keren, hebben het leven gekost van ten minste een miljoen Europeanen en behoorden tot de bloedigste oorlogen in de menselijke geschiedenis. (bron)

Ik heb nog nooit eerder protesten gehoord van de “pacifisten” tegen de Franse Revolutie – noch heb ik de desbetreffende protestartikelen gelezen.

Degenen die naar de DDR verwijzen als voorbeeld dat het ook “zonder geweld” zou kunnen zijn, hebben geen idee van de geschiedenis: want de DDR was de beroemde uitzondering op de regel – en dankt zijn geweldloze ondergang aan slechts één man: Gorbatsjov.

De Duitse vrijheidsstrijders van vandaag moeten ook ophouden te denken dat ze het verschil kunnen maken met woorden, brieven aan parlementariërs, goed geschreven artikelen en demonstraties.

Niets heeft hen ontroerd/bewogen. Hoewel het Duitse verzet inmiddels 8 jaar oud is (het verzet van de DDR duurde slechts enkele maanden en het succes ervan was uitsluitend te danken aan de perestrojka van Gorbatsjov, wordt Duitsland steeds sneller en op steeds grotere schaal geïslamiseerd.

Alle vreedzame oproepen aan de misdadigers, in wiens handen het ooit bevrijde Duitsland is gevallen, zal ze aan hun reet roesten. Afgezien van geweld zouden ze slechts door één ding onder de indruk zijn: een mars van minstens 1 miljoen Duitsers in Berlijn. Maar zoals we kunnen zien: Tot nu toe hebben de organisatoren, hoe intensief de inspanning ook, geen enkel succes opgeleverd.

De verwoesting van Duitsland kan alleen met geweld worden tegengegaan.

Degenen die dit niet begrijpen zijn politieke dwazen, historische onwetenden en/of lafaards.

En weer eens heb ik meer vijanden in mijn eigen gelederen…… waar ik niet om geef. Want ik houd mij uitsluitend bezig met mijn land, mijn cultuur en mijn continent. Dat is het grootste, meest briljante continent in de wereldgeschiedenis. De grootste van de kunsten, de mooiste gebouwen die zijn voortgebracht door veruit de beste wetenschappers en filosofen. En dit is de geboorteplaats van de mensenrechten – die nu door moordenaars en criminelen met voeten worden getreden op de plaats waar ze zich hebben ontwikkeld.

Het volgende voorbeeld uit Italië toont alles wat ik hierboven schreef.

Hoewel slechts een klein deel van het grote geheel – is dit wat er in Italië gebeurt, maar het is symptomatisch voor de misdaden van de neomarxisten (en Neo-Bolsjewieken), waaronder vooral de groenen, de linkse partij, de SPD en sinds hun inbeslagname door een Stasi-functionaris, van de CDU.

Terwijl Afrikaanse indringers klagen dat ze geen wifi hebben – graven Italiaanse gepensioneerden in het huisvuil op zoek naar voedselresten.

In de bovenstaande YouTube-video staan twee rapportages tegenover elkaar. In het eerste deel van deze video (de eerste aan de bovenkant) begeleidt een verslaggever arme oude Italianen in hun zoektocht naar voedsel op een gesloten markt. Ze zijn blij met een beetje salade en sommige vinden mandarijnen en verzamelen kastanjes om iets te eten.

In de onderste video klagen Afrikaanse immigranten over ontbrekende WiFi-verbindingen en vragen geld. Het eten was slecht, net als het water. Noch ontbijt, lunch of diner zouden goed smaken. Ze hebben immers veel geofferd, zeggen ze.

En in een voedselbank klagen Afrikaanse vrouwen luidkeels over de kwaliteit van de aangeboden rijst. Ze houdt niet van rijst”, legt de assistent uit. Op de bovenverdieping tonen twee oude Italianen hun opbrengst na de marktdag in de camera – een handvol kastanjes, hoopt de man nog steeds een paar clementines te vinden:”Een beetje basilicum…. Dat is het,” zegt hij…”.

Jonge mannen uit Afrika protesteren:

“Ze proberen ons te doden. Het water is niet goed! Nazi’ s! Nazi-eten”!

De verslaggever legt uit dat de oude Italianen niet langer het geld hebben om voedsel te kopen, ze moeten in het vuilnis graven dat de handelaren achterlaten. Hij krijgt een pensioen van 600 euro, legt een oude man uit. “Ik had nooit gedacht dat ik als gepensioneerde door het huisvuil heen moest graven”, zegt een ander.

“We willen goed eten, een goed leven en goede dingen”, (bron)

luiden de eisen van nieuwe Italiaanse burgers uit de hele wereld – die naar Europa zijn gekomen uit landen waar WiFi een vreemd woord is en hygiënisch voedsel vaak een kwestie van geluk door de aantasting van voedsel door maden, kiemen, bacteriën en wormen: Iedereen die ooit over een Afrikaanse markt heeft gelopen en de talloze vliegen heeft gezien die hun eieren hebben gelegd op de opgehangen stukken vlees, die wormen en larven uit het vlees heeft zien kruipen, zal mijn bevindingen bevestigen.

De uitslag van de Italiaanse verkiezingen over enkele dagen zal ongetwijfeld zeer spannend zijn.

Bron:

https://michael-mannheimer.net/2018/02/27/italien-rentner-wuehlen-im-muell-nach-essen-afrikaner-beklagen-fehlendes-wifi/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8712 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Italië: Gepensioneerden graven in afval voor voedsel, terwijl Afrikanen klagen over het ontbreken van WiFi – Over het sprookje dat “geweld geen oplossing is”

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 28, 2018 om 23:22 //

  Ga een heel eind mee in dit verhaal maar moet tegelijkertijd toegeven dat ik het niet zie gebeuren in de nabije toekomst.
  Waarom niet ?
  Omdat het massale draagvlak ontbreekt.
  Waarom/waardoor ontbreekt dat ?
  Mensen hebben het nog te goed, bepaalde groepen beduidend minder maar als je je progressieve kop de andere kant op draait zie je er geen hol van.

  Like

 2. antiislamnu // februari 28, 2018 om 23:43 //

  Goed verhaal een opstand moet er komen maar inderdaad de mensen hebben het nog te goed .
  En vergeet niet dat de gevestigde orde de media nog in hun zak hebben.
  Om toch nog iets te doen maak ik zoveel mogelijk mensen attent op deze site gooie wat spek in het halal vak van de supermarkt en breng overal waar ik de gelegenheid krijg het gesprek op de islamisering.
  Meer kan ik helaas niet doen als iedereen die deze site leest dit ook zou doen dan maak je wel wat los bij de mensen helemaal niets doen vindt ik echt een beetje te laf .

  Liked by 1 persoon

 3. Scrutinizer // maart 1, 2018 om 00:06 //

  @Tijl,
  Dat klopt … voorlopig toch. Vraag is: hoe lang nog?
  Als zich dadelijk een 2008-scenario herhaalt maar deze keer erger (want de schuldenberg is ondertussen beduidend groter dan 10 jaar geleden), dan gaan we in de hele EU Griekenland achterna maar de Grieken werden tenminste nog geholpen (zij het talmend en met gepaste tegenzin) maar wie gaat ons 100mrd (of proportioneel meer i.g.v. bv. Frankrijk of Italie) kwijtschelden? Welke rijke landen zullen ons ontzien? Plots zullen we erachter komen dat “we zijn het aan onszelf verschuldigd” helemaal geen zegen is doch juist een vloek…

  Bij 30% werkloosheid en zonder miljardensteun van extra terrestrials stort de hele welvaartstaat in. Byebye WW en bijstand en … AOW. Wanneer dat gebeurt, is het kookpunt bereikt en slaan alle stoppen door. Voor je ’t weet, geeft een demagoog de moslims categorisch de schuld van ALLES (wat minstens ten dele onterecht is maar dat doet -praktisch gezien- niet ter zake) en dan slaat de vlam in de pan en heb je een heuse burgeroorlog langs etnische scheidslijnen zoals in ex-Joegoslavie.

  Wanneer dit precies staat te gebeuren, weet ik niet maar het is m.i. hóógstens een kwestie van luttele jaren en met wat pech amper van maanden. In dat opzicht zullen de Italiaanse verkiezingen a.s. weekeinde zeer spannend zijn.

  Over enkele maanden, moet ik voor een aantal weken in Europ zijn. Wel, ik geef toe dat ik daar met een bang hartje naar uitkijk.

  Like

 4. 2008 is helemaal niks vergeleken bij wat er aan komt:

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // maart 1, 2018 om 00:22 //

  Als je de schuldenberg van geheel Europa afzet tegen de Amerikaanse dan is het maar een schijntje. Op de een of andere manier kan dat tot duizelingwekkende hoogte worden opgevoerd.
  Geen zinnig mens die er een antwoord op heeft hoe dat kan en dat dan ook al veel langer dan je voor mogelijk houd.
  Eens moet dat imploderen maar waarom dat tot nog toe uitblijft ? Geen idee !

  Like

 6. En over Italië ;

  Like

 7. Scrutinizer // maart 1, 2018 om 00:32 //

  @Fubar(1) en Tijl,
  Misschien moeten we ons oor eens bij Mugabe te luistren leggen?

  Liked by 1 persoon

 8. skeeter // maart 1, 2018 om 03:55 //

  De meute moet eerst verdoofd worden tegen geweld.

  Liked by 1 persoon

 9. scherpschutter1943 // maart 1, 2018 om 22:34 //

  Beste Fubar, uw scherpe analyse krijgt van mij alleen maar bijval. Jammer genoeg worden de toekomstvoorspellers zoals u, met een schouderophalen afgedaan. Totdat het te laat is en wij de vrijheid zonder strijd hebben opgegeven, zonder 1 schot te lossen. We stonden erbij, keken ernaar en deden niets. Dan pas beseffen we dat vrijheid een prijs heeft maar die we niet wenste te betalen.

  Like

 10. zonnigbrazil // mei 15, 2018 om 00:07 //

  Ik maak even een vergelijking….. Direct bij de eerste constateringen van HIV en AIDS heb ik gezegd: Iedereen op de hele wereld met HIV of AIDS gelijk van kant maken of op zijn minst isoleren totdat ze beter zijn of dood. Bij heel mijn familie en kennissenkring is mij dat niet in dank afgenomen en ben ik gedaald in hun achting.

  Als mijn idee wel was doorgevoerd met die paar honderd patiënten, dan hadden we nu niet meer dan een miljoen doden en HIV- en AIDS lijders gehad en er komen nog miljoenen meer . De recistentie is sterk aan het verhogen en behandelingen minder effectief.

  Wat wil ik hier mee zeggen…..? Vervang de woorden HIV en AIDS maar voor Moslims.
  Als de invasie niet in de kiem wordt gesmoord dan worden wij allemaal het slachtoffer

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Voel je het ? De populistische beweging verovert stormenderhand het Westen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s