Nieuw

Identiteitspolitiek is de zelfmoordcocktail van links

Door: Joost Niemöller

De linkse volksbeweging is de belangrijkste, meest machtige politieke beweging in het Europa van de twintigste eeuw geweest. Maar de sociaal democratie, als meest prominente uiting daarvan, is momenteel ingestort en marginaliseert alleen nog maar verder.

Het ontbreekt links nu aan een Verhaal om de massa aan te spreken, omdat haar ideaal, een zeer grote verzorgingsstaat, en daarmee vooral een zeer machtig, tot in alle uithoeken doorgevoerd staatsapparaat (praktisch communisme) overal in Europa ingevoerd is. Alle lijnen lopen vanuit de staat. Het ondoorzichtige ambtenarenapparaat stuurt de maatschappij aan.

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2018/02/identiteitspolitiek-is-zelfmoordcocktail-links/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Identiteitspolitiek is de zelfmoordcocktail van links

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. ongelovige // februari 28, 2018 om 14:41 //

  Het socialisme heeft een grote rol gespeeld. Zonder socialisme waren jij en ik nog een soort lijfeigenen.
  Tijdens de Franse revolutie liet de hogere burgerij de adel en de hoge geestelijkheid afzetten door het volk. Het volk mocht de kastanjes uit het vuur halen maar profiteerde niet.
  De hogere burgerij nam de macht over. Zij had het geld en de kennis om de industriële revolutie in Engeland (stoommachines) te gebruiken en fabrieken te stichten. Het plebs (wij dus) mocht in die fabrieken voor een habbekrats werken tot ze er dood bij neervielen. Dus lang leve het socialisme.

  Althans, tot 1965 toen alle arbeiders ziektegeld, ouden-van-dagengeld en een goed loon kregen. Ze mochten op vakantie en hadden TV en niet lang daarna een tweedehands autootje. Tijd voor de “socialisten” om naar een nieuwe doelgroep te zoeken.

  Die nieuwe doelgroepen werden:
  1) vrouwen (eeuwenlang zogenaamd door de boze blanke man onderdrukt)
  2) negers (eeuwenlang zogenaamd door de boze blanke man als slaaf gebruikt)
  3) mohammedanen (eeuwenlang zogenaamd door de boze blanke man uitgebuit)

  Affijn, zo komen we vanzelf bij de huidige tijd uit, nog een vette saus van politieke correctheid over al die geschiedvervalsing en we zijn in 2018. Het volk is suf geluld en denkt niet na. Dat hebben ze nooit veel gedaan, en zo sukkelen ze verder richting afgrond terwijl het lijfeigendom stapje voor stapje heringevoerd wordt.
  De mensen met de echte poen interesseert het niet hoe wij eruit zien. Beige-grijs liefst, als het zijn muil maar houdt.

  Liked by 2 people

 3. ongelovige // februari 28, 2018 om 14:58 //

  Vervolg, ja, sorry, had me de bek maar niet open gebroken ….

  Nu is “links” allang niet meer socialistisch. Het is het pure establishment geworden. Ze hebben de kastelen betroken die ze 50 jaar geleden nog aanvielen. Ze lijken nog het meest op de 18de eeuwse adel, met seksuele aberraties en al. Hun doelgroepen, de “zielige” vrouwen, negers en mohammedanen streven al lang niet meer naar gelijkberechtiging, maar naar suprematie (de baas zijn).

  Tijd voor een nieuwe revolutie, zou je denken.

  Wie 1984 heeft gelezen (gauw doen zolang het nog mag!) weet zich vast de monoloog te herinneren die de martelende baas tegen de hoofdpersoon afsteekt. In de geschiedenis, zegt hij, is nog geen revolutie succesvol geweest die niet door ontevreden hogere standen werd gesteund. Wie wat geschiedenis heeft bestudeerd zal moeten toegeven dat dat klopt. Zelfs bij de Russische revolutie. Boeren- en volksopstanden zijn altijd genadeloos neergeslagen. Dus als de overheid de middenstand en de hogere standen te vriend houdt, is elke revolutie tot mislukken gedoemd.

  Wat ik nu zie bij de nieuw-rechtse volksbeweging, is dat overlopers van links niet welkom zijn, intellectuelen niet welkom zijn, de middenstand niet welkom is. Zelfs atheïsten zijn niet welkom bij gelovigen die in feite de christentheocratie in ere willen herstellen.

  Wat me brengt bij de doelstellingen van een eventuele nieuw-rechtse omwenteling. Bijna alle nieuw-rechtsen waar ik mee praat, vinden kunst en wetenschap maar flauwe kul. Bruggen bouwen en medicijnen ontwikkelen vinden ze nog okay maar sterrenkunde en ruimtevaart en zo: afschaffen die hap. Moderne kunst? Afschaffen!

  Maar denk eens na: dit is het lijstje van Erdogan! Die wil dat precies zo.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s