Nieuw

Aangifte tegen Alexander Pechtold

Alexander Pechtold bij de NPO. Screenshot NPO 1 via DDS/@Gerbijl op Twitter

Hieronder staat de aangifte tegen Alexander Pechtold, zijn notaris en de taxateur. De aangifte is zeer uitgebreid, met feiten onderbouwd en zo opgesteld dat deze na invulling van NAW gegevens en ondertekening opgestuurd kan worden naar het OM, in het bijzonder naar het Arrondissementsparket Oost-Nederland te Arnhem. Deze aangifte is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en na uitgebreid maandenlang juridisch onderzoek door een mij bekende oud-advocaat en tevens notatieel jurist tot stand gekomen die onbekend wil blijven. De aangifte is onderbouwd met uitgebreide wetsartikelen en daarom niet geschikt om op het politiebureau aangifte mee te doen. De aangifte van 28 pagina’s is voor de meeste mensen te groot om uit te printen en dat is ook niet nodig. Als je de aangifte download en ook pagina 2, die je invult en scant heb je 2 documenten die je kunt mailen naar het OM met volgende e-mail adres; Oost-Nederland@om.nl

Waarom aangifte tegen Pechtold, diens notaris, alsmede de (onbekende) taxateur?

 • ambtelijke corruptie (passieve omkoping)
 • valsheid in geschrift, meerdere keren gepleegd
 • het opzettelijk onjuist aangifte overdrachtbelasting doen

De aangifte kun je hier downloaden (PDF)

Of download de aangifte in Word hier.

Download hier pagina 2 voor het invullen van je gegevens en die je ook moet meesturen naar het OM, samen met de aangifte.

Je stuurt aan het OM dus 2 documenten, de aangifte en de ingevulde pagina 2 met NAW gegevens, handtekening en dagtekening met datum.

Onderaan de TOELICHTING staat deze uitleg en mogelijkheid tot downloaden nog een keer.

FAQ, juridische uitleg en onderbouwing kun je op het tabblad FAQ op deze site terugvinden.

Lees Verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Aangifte tegen Alexander Pechtold

 1. antiislamnu // maart 1, 2018 om 00:56 //

  Als ik die Pechtold zijn kop zie dan wordt ik gewoon misselijk wat een toneel speler en wat een slang is dit ba

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. // maart 1, 2018 om 09:20 //

  Ik werd gisteren bij de bushalte aangesproken door D66 flyerende jongelui. Ik heb vriendelijk bedankt en gemeld dat geen haar op m’n lijf erover denkt om op dat clubje te gaan stemmen. Ik heb het netjes gehouden, die stakkers kunnen er immers ook niets aan doen.

  Liked by 2 people

 3. Duchesne // maart 1, 2018 om 12:47 //

  Aangifte doen, iemand aanklagen via een systeem waar deze persoon lid van is. Gaat niets van komen.
  Het is net als naar de stembus gaan, je geeft met het stemmen een legaal tintje aan een totaal gereguleerd systeem. Zelfs de “oppositie” word gereguleerd, getolereerd en dient om het plaatje geloofwaardig te maken. Een aantal mensen mag in ruil voor hun al dan niet oprechte acteerprestatie geld en voordeel toucheren, zolang de omvang maar beheersbaar blijft. en hoe meer kleine oppositie, hoe harder ze lachen.

  En word je te groot en ben je niet controleerbaar qua subsidies of cadeau’s, dan komt er na een berg gedemoniseer en gejammer een mafklapper die een paar kogels afschiet, en weg is je oppositie. En mafklappers genoeg bij onze Gutmenschen. Op alle niveau’s…

  Als je ziet dat er niemand is vervolgd of veroordeeld terwijl er openlijk werd opgeroepen tot levens beeindiging van Pim Fortuyn door politici, en in het geval Geert zelfs openlijk op tv door een politie commissaris (ook nooit vervolgd) dan kun je de waarde van een aangifte tegen Pechtold wel inschatten.

  Waarom is het zo moeilijk voor mensen om in te zien dat ze enkel rechten hebben als ze of Gutmensch zijn, of in staat zijn die rechten ten gelde te maken.

  Zonder dreiging van een gevolg is er geen reden om iets aan te passen, om een ander rechten toe te kennen of zelfs maar in leven te laten. Is het invullen van een aangifte of een stembiljet een teken van macht? Nee, het heeft pas waarde als de andere partij dat stukje papier respecteert. Maar waarom zouden ze?

  Democratie en een grondwet bestaan bij de gratie van evenwicht, van kracht en tegen kracht.

  Zolang U als burger niets te bieden hebt zal u niets krijgen, enkel als het systeem ermee gebaat is. Dat is geen democratie, dat is poppenkast. En wij, wij zijn in leven en welzijn volledig afhankelijk van de anderen, omdat we ergens te lang niets hebben gedaan toen onze rechten werden gestolen. Na de dood van Fortuyn had zijn achterban half Groen links moeten opknopen, dat was een teken van democratie geweest en een duidelijke vorm van de noodzaak tot wederzijds respect. Gek toch, als je wel op iemand stemt voor een toekomst en niets doet als deze persoon word kapot gedemoniseert en uiteindelijk afgeschoten. En alle schuldigen vreten vrolijk verder, lachen op podia menigten tegemoet en likken de bilspleet van dictators.

  Zonder weerbaarheid zijn rechten een gunst van de meester.

  Like

 4. Duchesne // maart 1, 2018 om 12:49 //

  Zonder weerbaarheid zijn rechten een gunst van de meester,
  volledig afhankelijk van gemoed en willekeur.

  Duchesne.

  Like

 5. Ed Zonneveld // maart 1, 2018 om 12:50 //

  Goede actie!
  Niet dat het OM corrupte D66ers gaat vervolgen natuurlijk maar het steeds in onder de aandacht brengen is toch al iets.
  Hoe zit het met prijs van het penthouse? die 135.000 Euro is natuurlijk sowieso onzin maar het gaat hier volgens mij ook nog om een volledig gemeubileerde woning nietwaar?
  Onze zakkenvullende regenten kennende zit het geen Kringloopwinkel spul in dus zou 300.000 Euro niet dichter bij de werkelijke waarde zitten dan die 135.000 Euro?

  Like

 6. Henk der Niederlànder // maart 1, 2018 om 12:50 //

  Sorry maar Ik denk dat die aangifte op niets uit gaat lopen ondanks dat hij gerechtvaardigd is.
  Er word veel geschreven en gesproken over D66 rechters en het is een feit dat het overgrote deel van de rechters het D66 gedachtengoed aan hangt.
  Dus komt het hierop neer dat de slager zijn eigen vlees moet keuren.
  Dus de uitslag is nmm. al bekend

  Liked by 1 persoon

 7. ongelovige // maart 1, 2018 om 12:59 //

  De Nederlandse rechter is een ambtenaar met een bef om.

  Like

 8. Informatie op uw site wijkt af van de originele site!

  Like

 9. Esperanza // maart 2, 2018 om 17:49 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s