Nieuw

Wie is George Soros?

György Schwartz, beter bekend onder zijn latere naam George Soros, is een in Hongarije geboren, Joods-Amerikaanse miljardair, hedgefondsmanager, veroordeeld misdadiger en opengrens globalist. Hij is beschreven als ‘de meest destructieve linkse demagoog ter wereld’. Anderen hebben hem gekarakteriseerd als de meest vooraanstaande ‘kwaadaardige messiaanse narcist’ van de wereld.

Vertaling: Adriaan Jansens

Hij werd geboren in Boedapest op 12 augustus 1930, aan rijke, goed opgeleide ouders Tivadar en Elizabeth Schwartz. Ergens in de jaren 1930, toen George en zijn oudere broer Paul nog jong waren, veranderden de Schwartzen hun achternaam in Soros om zich beter te assimileren in de Hongaarse christelijke bevolking, omdat antisemitisme zich onophoudelijk over het Europese continent verspreidde.

George Soros was slechts 13 jaar oud toen Adolf Eichmann, een van de beste luitenanten van Hitler, in Hongarije aankwam om de logistieke inspanningen te controleren en beheren die betrokken waren bij de massale deportatie van Hongaarse Joden naar getto’s en vernietigingskampen in Oost-Europa.

Op dit moment slaagde de familie Soros er in officiële documenten aan te kopen die beweerden dat zij christen waren. Bovendien heeft Tivadar Soros een nazi-ambtenaar omgekocht om George te laten poseren als zijn christelijke peetzoon. De beschermer van de jonge George was een nazi, wiens taak het was om goederen van de Joodse bevolking van Hongarije in beslag te nemen. De veertienjarige Soros vergezelde deze functionaris tijdens zijn inbeslagname.

In 1944, in slechts tien maanden tijd, werd 70 procent van Soros ‘mede-Joden in Hongarije, bijna een half miljoen mensen, vernietigd. Overal om hem heen stierven en verdwenen Hongaarse Joden. Het is niet onredelijk om daaruit af te leiden dat hij op zijn minst een aantal van deze mensen persoonlijk kende.

Tijdens een interview in 1998 met ’60 minuten’, vroeg Steve Kroft aan Soros of het moeilijk was om aan deze activiteiten deel te nemen. Soros antwoordde prompt: “Nee, helemaal niet.” Kroft vervolgde toen en vroeg of hij ooit schuldgevoelens had gehad omdat hij had deelgenomen aan de inbeslagname van het bezit van zijn joodse buren. Opnieuw antwoordde Soros zonder aarzeling: “Nee, als ik niet degene was die het weghaalde, zou iemand anders het toch doen.”

Het 60 minuten durende interview waarin George Soros zijn rol in de ateïstische, criminele holocaust samenzwering probeerde te verbloemen.

Naar verluidt heeft George Soros zich tot het uiterste ingespannen om dit interview te onderdrukken en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Eind 1944 en begin 1945 woedde de Slag om Boedapest, met Sovjet-troepen aan de ene kant, en Axis en Hongaarse troepen aan de andere, verwikkeld in woeste stedelijke oorlogsvoering door de hele stad. Soros is er op de een of andere manier in geslaagd om de belegering te overleven, wat resulteerde in 38.000 burgerdoden in de loop van ongeveer drie maanden.

Na de oorlog woonde Soros de prestigieuze London School of Economics bij – niet alleen een van de beste universiteiten in Groot-Brittannië, maar ook een van de beste academische instellingen ter wereld. Na zijn afstuderen met een BA en vervolgens een Ph.D., Soros ging naar Amerika, waar hij zijn illustere carrière begon als een hedge fund manager.

Hoe hij rijk werd

“Nou, weet je, ik was een mens voordat ik een zakenman werd.” -George Soros

Tegenwoordig is George Soros een van de meest succesvolle beheerders van hedgefondsen en beleggers in de wereld. Vanaf februari 2018 heeft Soros, na 18 miljard dollar te hebben geschonken aan zijn Open Society Foundations https://en.wikipedia.org/wiki/Open_Society_Foundations nog steeds een persoonlijk vermogen van 8 miljard dollar.

Soros ‘Quantum Fund, https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_Group_of_Funds dat hij in 1973 samen met Jim Rogers oprichtte, is misschien wel het meest winstgevende hedgefonds ter wereld. Op de een of andere manier, vermoedelijk door politieke corruptie, heeft Soros een gemiddeld jaarlijks rendement van 30 procent kunnen genereren voor investeerders in het Quantum Fund. Het zou niet onredelijk zijn om dit aan te nemen, aangezien de transacties van Quantum Fund bijna volledig gebaseerd zijn op de economische en politieke omstandigheden in bepaalde markten.

Bovendien heeft Soros een staat van dienst om vals te spelen om te winnen. In 2002 werd hij veroordeeld voor handel in voorkennis met misdrijven in Frankrijk. De rechtbank bepaalde dat hij “handelde met de wetenschap dat de bank een overnamedoelwit zou kunnen zijn”, aldus Bloomberg. De rechtbank veroordeelde Soros vervolgens tot betaling van 2,2 miljoen euro restitutie.

Soros heeft het grootste deel van zijn enorme rijkdom van een miljoen dollar vergaard via de moreel twijfelachtige praktijk van wereldwijde valutaspeculatie en -manipulatie. Hij verdiende zijn eerste miljard in 1992, toen hij USD 10 miljard aan Britse ponden dumpte, waarmee hij de devaluatie van de valuta en de daaropvolgende financiële crisis in het VK initieerde. Na deze verhuizing, werd hij bekend als “De man die de bank van Engeland brak.” En hij brak het over de ruggen van arbeidersklasse-Britten die onmiddellijk zagen dat de waarde van hun huizen drastisch daalde en hun levensbesparingen ernstig waren gedevalueerd, in feite ’s nachts . Deze enkele korte verkoop versterkte zijn reputatie als een van de belangrijkste valutaspeculanten ter wereld.

De Maleisische premier Mahathir bin Mohamad beschuldigde Soros ervan de valuta van de natie te verlagen met zijn agressieve speculatieve aanvallen op zwakke valuta’s in Zuidoost-Azië. Regeringsfunctionarissen in Thailand hebben Soros als een “economische oorlogsmisdadiger” beschouwd vanwege de integrale rol die hij speelde in de Aziatische financiële crisis van 1997. Velen hebben gespeculeerd dat Soros vanwege zijn grote inzet tegen de Thaise baht heeft geholpen de Aziatische crisis te ontwikkelen via zijn uitgebreide netwerk van politieke connecties in de regio.

Soros ‘invloed van westerse regeringen

“Iedereen zegt dat ik veel macht heb. Maar waaruit bestaat die macht? … Kan ik regeringen beïnvloeden? Ik begin in staat te zijn om … “- George Soros

Wat doet een miljardair atheïst, met dubieuze morele waarden en een gebrek aan geweten van een sociopaat, nadat ze al het geld hebben gemaakt dat ze ooit persoonlijk nodig zouden hebben en meer? Blijkbaar: regeringen manipuleren, het publieke bewustzijn vormgeven en de nationale en internationale politiek beïnvloeden.

Soros besteedt enorme hoeveelheden geld om regeringen en andere organisaties te delegitimeren waarmee hij het niet eens is. De multi-miljardair financier is een van ’s werelds grootste donoren van radicaal-linkse instituten en politici over de hele wereld. Door de jaren heen hebben door Soros gefinancierde groepen consequent geprobeerd de natiestaat wereldwijd te ondermijnen. Soros wil niets liever dan dat Amerika – en alle natiestaten overigens – ondergeschikt wordt aan internationale instanties zoals de Verenigde Naties, de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds.

Volgens de Federal Election Commission schonk Soros tijdens de presidentiële campagne van 2016 meer dan $ 9 miljoen aan pro-Clinton Super PAC’s – meer dan wie dan ook. Dit is niet verwonderlijk gezien het feit dat Clinton een mede-globalist is waarvan herhaaldelijk is aangetoond dat hij tot in de kern corrupt is.

Een massale hack van de Open Society Foundations van de linkse miljardair door een groep met de naam DC Leaks onthulde een memo die de ‘Lijst van Europese verkiezingen 2014 Projecten’ werd genoemd. De memo schetste uitgebreide inspanningen van het goed gefinancierde wereldwijde netwerk van Soros om de Europese verkiezingsresultaten te manipuleren. . De memo beschrijft meer dan 90 Soros-projecten in Europa die de verkiezingen probeerden te beïnvloeden.

Soros ‘invloed op de internationale mainstream media

In 2011 onthulde het Media Research Centre (MRC) https://www.mrc.org/commentary/over-30-major-news-organizations-linked-george-soros dat Soros belangrijke banden heeft met meer dan 30 nieuwszenders in de reguliere media, waaronder The New York Times, The Washington Post, Associated Press, NBC, NPR, CBS en ABC. Ten tijde van het MRC-rapport bevatte de Soros-gefinancierde Pro-Publica Journalism Advisory Board de volgende productieve mainstream media “journalisten”:

-Jill Abramson – uitvoerend redacteur van The New York Times;
-Kerry Smith – senior vice-president voor redactionele kwaliteit bij ABC News;
-Cynthia A. Tucker – redacteur van de redactiepagina van The Atlanta Journal-Constitution

Volgens hetzelfde MRC-rapport hebben de volgende leden van de reguliere media ook deel uitgemaakt van de raden van Soros-aangesloten groepen:

-Christiane Amanpour – anker van ABC’s programma voor politieke zaken op zondagmorgen, “Deze week met Christiane Amanpour.” Een betrouwbare Lefty, ze noemt belastingverlagingen “giveaways”, the Tea Party “extreme,” en verwees naar Obama als zijnde “very Reaganesque” ;”
-Matt Thompson – redactioneel productmanager bij National Public Radio en adjunct-faculteitslid bij het prominente Poynter Institute;
-Ben Sherwood – ABC News President en voormalig uitvoerend producent van “Good Morning America;”
-Kathleen Hall Jamieson – auteur en Walter H. Annenberg Decaan van de Annenberg School voor Communicatie van de Universiteit van Pennsylvania;
-Michele Norris – gastheer van NPR’s nieuwsmagazine “All Things Considered”, het langstlopende nationale programma van de Amerikaanse publieke radio;
-Phil Bronstein – directeur van content development en editor-at-large voor Hearst Newspapers;
-David Boardman – uitvoerend redacteur van The Seattle Times;
-Len Downie – voormalig uitvoerend redacteur van The Washington Post, en nu vice-president;
-George Osterkamp – CBS Nieuws producent.

Dus, George Soros bankrollt globalistische politici, pro-open grenzen NGO’s en prominente mainstream media-figuren? En dissidente grassroots-organisaties ook? Ongetwijfeld.

Soros’s Invloed op Grassroots Dissidente Groepen

Volgens een analyse van de belastingaangiften van de Open Society Foundations die werd uitgevoerd door The Washington Times, financierde de organisatie Black Lives Matter voor een bedrag van $ 33 miljoen in één jaar. Prominente individuen binnen de wetshandhavingsgemeenschap hebben opgeroepen om BLM als een haatgroep te bestempelen.

Op 7 juli 2016 schoot een eenzame sluipschutter vijf blanke Dallas-politieagenten dood tijdens een Black Lives Matter-protest in reactie op de moorden op zwarte mannen door politieagenten. Een FBI-inlichtingenrapport dat een jaar na de schietpartij in Dallas werd uitgegeven, werd verkregen door het tijdschrift Foreign Policy. Het rapport waarschuwde dat “zwarte identiteits-extremisten” gewelddadig zijn gericht op de politie.

Anderen hebben beweerd dat de retoriek van Black Lives Matter-leiders de veteraan US Marine Sergeant Gavin Eugene Long inspireerde om een ​​hagel van kogels op Baton Rouge-politieagenten los te laten op 17 juli 2016, drie officieren dood achterlatend en drie anderen gewond. Leiders van Black Lives Matter hebben voortdurend ontkend dat hun beweging om geweld tegen de politie vraagt.

Wie verzet zich tegen George Soros?

George Soros heeft een lange lijst met vijanden en tegenstanders, en terecht. Prominente overheidsfunctionarissen in de VS, het VK, Rusland, Israël, Roemenië, Hongarije, Servië en anderen hebben anti-Soros-standpunten ingenomen, sommige meer dan anderen. Wat hebben al deze landen gemeen? Simpel gezegd, ze hebben allemaal het pathologische verlangen om soevereine natiestaten te blijven en om controle te houden over hun eigen lot.

Voormalig leider van de UKIP en Brexiteer, Nigel Farage, hebben opgeroepen tot een formeel onderzoek naar Soros nadat hij £ 500.000 had geschonken aan Best for Britain, een overblijfsel in de EU-organisatie. Soros zei dat hij er trots op was om het te doneren, bewerend dat het zijn liefde voor het Verenigd Koninkrijk was die zijn beslissing motiveerde.

In een FOX News-interview http://insider.foxnews.com/2018/02/11/george-soros-billionaire-donor-left-wing-causes-against-brexit benadrukte Farage terecht dat de media zich zouden moeten concentreren op Soros ‘Open Society Foundations in plaats van uitsluitend op vermeende Russische inmenging in de Europese en Noord-Amerikaanse politiek. Iedereen die gelooft dat George Soros zorgt voor het welzijn van het Britse volk nadat hij ervoor heeft gezorgd dat tientallen van hen hun spaargeld en in sommige gevallen zelfs hun huizen verloren, is in 1992 volkomen naïef.

De vooraanstaande Eurosceptische en anti-immigratiekampioen van Hongarije, premier Viktor Orbán, heeft Soros er persoonlijk van beschuldigd ‘in het geheim te proberen en met buitenlandse middelen de Hongaarse politiek te beïnvloeden’.

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zich bij Orbán aangesloten om Soros aan te klagen en onderschrijft de propaganda-inspanningen van de Hongaarse regering tegen hem.

Afgelopen maart ondertekenden zes Amerikaanse senatoren een brief waarin ze het personeel van minister Rex Tillerson dringend drongen om onderzoek te doen naar financiering door de Amerikaanse overheid bij door Soros gesteunde organisaties.

Polen’s regeringspartij, Law and Justice, geleid door de conservatieve voorzitter Jarosław Kaczyńsk, heeft Soros beschuldigd van pogingen om traditionele samenlevingen te vernietigen.

Conclusie

Soros heeft vaak gezegd dat hij zichzelf als een Messiaanse figuur ziet. “Ik geef toe dat ik altijd een overdreven kijk heb gehad op mijn eigendunk – om het botweg te zeggen, ik zag mezelf als een soort van god,” zei hij bij één gelegenheid. Aan de andere kant zei hij: “Ik droeg vanaf mijn kindertijd een paar behoorlijk krachtige messiaanse fantasieën met me mee, wat ik voelde dat ik moest beheersen, anders belandde ik misschien in de knettergekke bak.” Als we George Soros alleen maar in een gek konden zetten. bin tot een stemming.

Stel jezelf de vraag, is het mogelijk dat één persoon de basis legt voor een wereldwijde financiële kernsmelting, de radicalisering van de linkse partijen in Noord-Amerika en Europa, en bijdraagt ​​aan de morele achteruitgang van het Westen? Het is zeker een overdrijving om Soros als enige verantwoordelijk te houden voor deze verschijnselen, maar het bewijsmateriaal geeft niettemin duidelijk aan dat hij de spil was en blijft van een massale en gecoördineerde inspanning om niet alleen onstoffelijke instellingen en anderen die hij als tegenstanders van tegenstanders beschouwt, te ondermijnen. zijn agenda, maar de democratie zelf over de hele wereld. Hoe eerder de bedreiging die hij overal voor echte vrijheid vormt aan het licht komt, hoe eerder dit probleem kan worden aangepakt. Beter laat dan nooit.

Bron:
https://voiceofeurope.com/2018/02/what-you-need-to-know-about-dangerous-globalist-george-soros/#.WpRFlrhcy1I.twitter

 

Zie ook:

Professor: George Soros supports the plan for the destruction of the nation state and the West

Soros Calls on EU to Regulate Social Media to Fight Populism

Soros doneert 453.000 euro om Brexit te blokkeren

Soros dreigt: Trump ‘verdwijnt in 2020 of zelfs eerder’

Soros lanceert ‘Media Blitz’ tegen Hongarije

Organisator v Kick Out ZwartePiet in #Dokkum- kreeg geld van Open Society Foundations van Soros

“Soros-lijst” noemt 226 Europarlementariërs die onder volledige controle van George Soros staan

Farage: Soros en EU-Bondgenoten gezamenlijk in “Het grootste niveau van internationale politieke samenzwering in de geschiedenis”

Soros: De EU moet geld pompen in linkse groeperingen omdat het publiek wordt misleid tot verzet tegen massamigratie

George Soros pompt 15 miljard euro in zijn cultuur marxistische organisaties 

Hongaarse minister: Soros’s plan is een satanische aanval op Europa

Hongaarse regering geeft bevolking inzage in de Europese vernietigings-plannen van George Soros

George Soros’ Open-Grenzen-netwerk in Italië

George Soros – Speculant op wereldschaal, politieke beïnvloeder, aanstichter van revoluties

George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig

Meer >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9816 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Wie is George Soros?

 1. In de oorlog kwam de ware aard van veel joden boven drijven. En dat noemen ze zaken doen. En nee ik snap ook niet dat er nog geen kogel door heen gejaagd is. Bedreiger van de wereldvrede. Aanzetter tot haat en moord. Maar als je rijk bent mag dat blijkbaar. En kan dat want je hebt hoog geplaatste vriendjes waarvan je sommigen zelf hebt aan gesteld. Syndicaat ten top.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // februari 28, 2018 om 00:17 //

  Daniël ; ” vermoord iedereen die de misdaden van de staat Israel wil openbaren of die haar praktijken bemoeilijkt”
  Ik zou zeggen noem er eens een paar.
  Stef ; “In de oorlog kwam de ware aard van veel joden boven drijven. En dat noemen ze zaken doen.”
  Denk nog eens goed na over die zin en of dat werkelijk is wat je wilde zeggen.

  Liked by 2 people

 3. Moslims en joden zijn het slechtste op deze aarde, deze groepen proberen alles en iedereen te beheren en dat altijd met een vies spel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s