Nieuw

Tom Van Grieken: ‘De jeugdwerkloosheid is grotendeels een geïmporteerde armoede’

Voorzitter Tom Van Grieken wil het Vlaams Belang in de markt zetten als een sociale volkspartij. De nieuwe campagne focust op thema's als de lage pensioenen en de prestatiedruk op het werk.

Tom van Grieken, screenshot You-Tube

‘Als we eindelijk werk maken van de noden van onze Vlaamse economie, ‘ zegt partijvoorzitter Tom Van Grieken, ‘dan kunnen we de lagere belastingen garanderen. En we kunnen de sociale zekerheid in stand houden als we niet het OCMW van de wereld spelen. Want Vlaanderen betaalt twee extra facturen, een voor Wallonië en een voor de immigratie.’

De productiviteit van de werkende Vlaming is hoog, maar met de werkzaamheidsgraad is het slechter gesteld. Kan daar niet nog grote winst geboekt worden?

Tom Van Grieken: Als je dertig jaar lang alles hebt gegeven, is het logisch dat je het wat kalmer aan wilt doen en bijvoorbeeld naar een viervijfdestelsel wilt overschakelen. Daar heb ik alle begrip voor. Maar je hebt ook de werkloosheid onder jongeren en dat is grotendeels een geïmporteerde armoede.

Knack >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Tom Van Grieken: ‘De jeugdwerkloosheid is grotendeels een geïmporteerde armoede’

  1. Republikein // februari 28, 2018 om 16:03 //

    Wat een arremoe, gelukkig daalt hier bijstandtrekkerij etc.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s