Nieuw

The madness of Turkish leader Recep Tayyip Erdogan

Recep Tayyip Erdogan’s latest waltz into absurdity suggests that he might actually be mad. At a campaign event on Saturday, Erdogan welcomed a nervous six-year-old girl, Amine Tiras, onto the stage. That was fine. But then Erdogan jumped off the deep end.

He declared that “[Tiras’] Turkish flag is in her pocket. If she becomes a martyr, God willing, she will be wrapped with it.” Looking directly at the girl, Erdogan remarked “She is ready for everything, aren’t you?” For a kindergartener, the prospect of dying in battle is likely not an exciting one. It was unsurprising then, that Tiras started crying in response to her not so dear leader’s commentary. Becoming bored of Tiras’ crying, Erdogan soon shoved her off towards a staffer.

Washinton Examiner >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on The madness of Turkish leader Recep Tayyip Erdogan

 1. Republikein // februari 27, 2018 om 16:19 //

  Erdogan:
  De Turkse gemeenschap en het Turkse volk waar zij ook heen gaan brengen alleen maar liefde, vriendschap, vrede en veiligheid met hen. Haat en vijandigheid kunnen nooit ons ding zijn. We hebben niets te maken met ruzies en argumenten”.
  https://michael-mannheimer.net/2012/01/09/die-verschwiegenen-volkermorde-der-araber-und-turken-tabelle/

  Like

 2. Republikein // februari 27, 2018 om 16:20 //

  Fub had eerder een lijstje samengesteld?
  Denk ik.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit ?

  Yes ! – Mijn volksvertegenwoordiger wil ALLE banden met Ottomaniakkistan verbreken
  https://fenixx.org/2018/01/03/yes-mijn-volksvertegenwoordiger-wil-alle-banden-met-ottomaniakkistan-verbreken/

  Like

 4. Republikein // februari 27, 2018 om 21:48 //

  Nee maar ook goed, ik bedoelde de dodenlijst van de mongolen.

  Like

 5. polderboy // februari 28, 2018 om 13:31 //

  Turkse politie tuigt mensen af, dient mensen elektrische schokken toe, stopt ze in het ijswater, houdt ze wakker, bedreigd en beledigd ze en misbruikt mensen seksueel volgens een rapport van de Verenigde Naties:
  http://www.kurdistan24.net/en/news/ba6b557b-3bfc-49a8-8630-ee64da71ae1b

  “Onze” bondgenoten de Turken mogen werkelijk alles flikken, en ze krijgen van de EU nog miljarden van ons belastinggeld toegestopt ook. Daarnaast hebben ze toch al een douane unie met de EU sinds eind 1995, dus toetreden tot de EU zal ze een zorg zijn.

  Maar goed, grote West Europese multinationals hebben voor miljarden aan fabrieken staan in Turkije, dus dan hoor je niemand in Brussel of Den Haag zeiken over mensenrechten en is men selectief doof voor wat de VN zegt.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s