Nieuw

Seksjihad, Mehmet krijgt 5 jaar voor dwingen meisje (15) tot prostitutie en verkrachting

De Telegraaf en de rechter hebben het nergens over verkrachting, maar een meisje dwingen zich te prostitueren is haar dwingen zich te laten verkrachten. Meerdere malen per week over een langere periode. Een straf van 5 jaar, hoe snel staat deze seksjihadist weer buiten, is natuurlijk lachwekkend.

De jongen legde in 2016 contact met het meisje via een datingapp. In het begin ging dat vriendschappelijk. Daarna dwong hij haar een keer tot seks. Ook filmde hij de geslachtsgemeenschap en daarmee chanteerde hij het meisje. Ook begon hij over schulden: die moest zij gaan betalen.

Als het meisje zegt ongesteld te zijn, toont Mehmet geen mededogen. Ze wordt opnieuw gedwongen tot seks. ’Laat ze je in de kont n**ken’. En daarna: ’Pers mensen af, n**k ze kapot, steel goud, bestel via internet spullen via Afterpay en verkoop die shit. Geld maken. Kom op!.’, zo schreef De Telegraaf eerder over zijn maniakale bevelen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Seksjihad, Mehmet krijgt 5 jaar voor dwingen meisje (15) tot prostitutie en verkrachting

 1. scherpschutter1943 // februari 27, 2018 om 16:35 //

  In zijn thuisland zou M gestenigd worden of zijn kloten afgeslagen of voor de rest van zijn leven aan een muur worden geketend. Ik zou hem in mijn kruipkelder opsluiten, daar waar geen daglicht binnenkomt. Met beide handen aan de muur geboeid. en verder in zn blote reet, heb je ook geen was. 2 keer per week vers water en brood, dat kan hij heel lang volhouden. Als het me begon te vervelen, deze verzorging , zou ik hem martelen, ik wil zijn angstschreeuw horen. Ik zou hem wel vertellen dat hij nooit meer levend mijn kruipkelder zal verlaten. Allah Akbar.

  Like

 2. Nee, in zijn thuisland zou het meisje gestenigd worden, de vieze hoer.

  Liked by 1 persoon

 3. Typische een Nederlander die Mehmet, de mentaliteit van een ras VVDer en het typische geweten van een PVDAer en het onvermogen tot normaal taalgebruik van een Groen linkser.

  Een multicultureel succesverhaal over de rug (en in de kont) van anderen, een van de velen. Waarom komt er uit die groep Mehemets nooit iets positiefs?
  Waarom word met overheidssteun het aantal parasieten per generatie verveelvoudigd? Is het een ziekte ofzo gestuurd door een of andere god?

  Het Mehmet gajus maakt mensen kapot, waarom word dit niet als schadepost gezien voor ons volk als geheel, het is het namelijk wel.
  En na de cel/straf/boete gaat Mehmet gewoon weer verder, zoekt nieuw vlees en maakt weer levens kapot. Een nieuwe phone iedere maand en bling bling kost geld weetje…Wat is het nut van vervolgen als het structureel gewoon doorgaat, met dezelfde daders op herhaling, wijzer, meer geslepen, harder, wreder. Het kweken van meer mensen die totaal hun leven kwijt zijn en permantent hulp nodig hebben ott ze op een bepaald moment de trein nemen voordatie stilstaat? Het is bijna het gedogen van moord wat onze overheid doet.

  Wat is eigenlijk de gedachte bij de overheid als men zulke soort strontzakken oppakt? Die krijgt straf en ik ga volgende week op vakantie via een “sunny deal” ?
  Hebben ze dan geen trappen meer in de politiebureaus met open railing?
  Dit soort misdaden word enkel meer, het aantal slachtoffers word enkel groter. Stop met het multicultureel gehuichel en zet ze op straat bij hun vrienden in een hok en geef ze een nekschot. En laat dan het kadaver een week liggen, ongeacht of het geloof zegt dat het restant snel begraven moet worden. Laat de honden erop zeiken, laat het rotten. Ik schep het wel de kliko in. Iets anders werkt niet om dit te stoppen. Harder straffen werkt echt niet, meer politie op straat ook niet, allachtoon volk inhuren zeker niet.
  Het blijven zien als slechts je werk wat je doet en de verantwoording bij de rechter leggen is al helemaal niet de oplossing.

  We zitten hier in dit land echt met een probleem, hun sekte wereld keurt het vernielen van mensjes goed omdat het toch maar ongelovigen zijn, “onze” wereldwijze politici laten het toe omdat het bij HUN geloof en “cultuur” schijnt te horen.

  HALLO !

  Het is geen geloof maar een sekte, er is geen cultuur maar er is achterlijk bestiaal gedrag. De enige culturen bij dit soort lieden zijn schimmels en geslachtsziekten.

  Ik geloof niet in god, dus flikker op met je plagen, Mehemt en soortgelijken mogen gewoon vertrekken hoor, de zee hoeft niet open of te splitsen, gewoon de boot van Algeciras op en zwaaien. Eventueel een overjarige torpedo erop, Marokko zit denk ik ook niet te wachten op uitschot.

  Iedere keer als een jong iemand op zulke wijze word kapotgemaakt vallen er meer slachtoffers, indirect, anoniem maar ook die krijgen iets levenslang op hun nek waar ze niet om hebben gevraagd.*
  Een overheid die dit soort kapotmaken negeert en bagetaliseerd en niet optreed om dit te stoppen EN te voorkomen is geen overheid maar een georganiserrde hoop vuil die parisiteerrd op de bevolking. Medeplichtig !!!
  De leiding van die overheid, de politiek en daarmee de regering is uiteindelijk verantwoordelijk. Die sturen de wagen, die beslissen waar het paard loopt en waar niet. Hoeveel levens moeten er kapot voordat die narcisten in Den Haag worden verwijderd en er verantwoordelijke leiders komen?

  Zoals iemand schreef, misschein moeten we er een hekl om zetten en al hun communicatie stoppen, ze richten schade aan en het moet stoppen. Mehemetjes zijn stukjes stront, maar de grote hoop zit in Den Haag, zichzelf te wezen en niks te doen.

  De daders en verantwoordelijken zitten in Den Haag, we noemen ze politici en men heeft ons de gedachte gegeven dat ze er voor ons welzijn zitten en over intelligentie beschikken, bloedzuigers en teken schijnen precies diezelfde eigenschappen te hebben trouwens , maar het zijn grotere parasieten dan geintergreerde Mehemet met zijn achterlijke VVD/PVDA en Groen Links gesubsidieerde geitenkop.

  Een meteoor graag, afleveren Binnenhof Den Haag, liefst op Prinsjesdag, Volle zaal, 30 meter lang en 200 ton is goed, een onsje meer is geen bezwaar. Liefst recht van boven erop, just in case…
  100 gewapende Volkerts met vette Asperger is ook goed, alles in land en volks belang, we haten nertsen, maar godver mik dit keer op de juiste personen. En vergeet de Eerste kamer niet.

  Beste meneer Putin, mocht een van uw raketmensjes per ongeluk op een rood knopje drukken nadat hij of zij codes heeft ingevoerd en protocollen heeft uitgevoerd kunt u dan zorgen dat het raketje neerkomt daar waar de meteoor misschien niet de weg heeft gevonden?? We begrijpen foutjes, we hebben een zaal vol ermee, plus nog een aantal verspreid over het land, willen we dolgraag van af. Vandaar…

  * ooit zat ik zonder woonruimte, en ik kwam via een briefje bij de supermarkt bij een kleine boerderij waar ze enkele kamers verhuurden. De boerin, een vrouw van begin 70 had het geld nodig om rond te komen. De stalen, eigenlijk alle ruimten werden verhuurd om rond te komen. Het bedrijf als werkende boerderij was dood.
  Ze was alleen en liet mij de kamer zien. Binnen vijf minuten vertelde ze over haar zoon die ze was verloren.

  Ze vertelde mij dat haar kind was gestorven door een dronken bestuurder die frontaal op hun auto was gereden en haar zoon het leven kostte. Haar man was na enige jaren gestorven, indirect via niet zichtbaar letsel opgelopen door het …moord/ongeluk. Hij kon het verlies niet verkroppen en verhing zichzelf.
  Haar zoon was anderhalf geworden. Hij was in de zomer van 1969 gestorven. Ik kwam in 2007 voor die kamer kijken….

  Er zijn bij misdrijven en ongelukken meer slachtoffers dan de berichten vertellen, en dat maakt in mijn optiek onze kijk op het begrip slachtoffer verkeerd. Bij het misbruik van het meisje zoals beschreven in het artikel hebben de meeste mensen geen beeld. Het is de onzichtbare lijdensweg die erop volgt die veel diepere sporen trekt dan onze samenleving wil zien. Mag zien.
  Het is verrekte lastig als je in de ochtend naar je werk moet en iemand is voor de trein gesprongen. Je zult bijna nooit weten wie het was, en het waarom is vaak helemaal een mysterie. Een verwarde persoon is een uitleg waarbij vaak het verhaal erachter word verzwegen omdat we een maatschappij zijn waar alles goed en geweldig is. Het falen ervan mag daarom geen naam krijgen, en al helemaal geen gezicht. Laat staan een gezicht van schuld die overheid heet of eraan verwant is. Perfectie mag geen kritiek krijgen.

  De Jodenvervolging heeft in Anne Frank een gezicht gekregen, en daardoor begrip. Het word nu te pas en te onpas gebruikt als politiek wapen, gebruikt voor doeleinden die niet zo nobel en wijs zijn. Wanneer mensen worden gestuurd in een mening is het geen mening meer maar een les die word gecontroleerd en herhaald tot de reactie de gewenste reactie is.
  Dat is ook een vorm van hersen spoeling, met gebruik making van een gezicht. Het raakt. Ik zag het vandaag weer gebereuren op een plek die ons juist moet leren waakzaam te zijn en zelf na te denken. Politieke correctheid is feitelijk een vorm van verraad aan de menselijke geest, ook aan de eigen geest.

  Die verwarde persoon, die springer mag geen gezicht hebben. Ik ken enkele van dit soort verhalen tot in de details, die van de man die zijn kinderen mee het spoor op trok, die van de man die zijn vrouw en kinderen ombracht en toen zichzelf, die van de jonge man die zich ophing in het halletje in het cafe terwijl de bar vol zat.

  Slachtoffers van het falen of het geweld van anderen mogen geen gezicht hebben. Het meisje in het verhaal mag geen gezicht hebben, ze mag slechts een voorwerp in een sensatie verhaal zijn, en vooral omdat ene Mehmet de dader is gaat dit verhaal ook niet verder. Als meer van dit soort zaken wel gezichten hadden zou dat namelijk de politieke verhoudingen kunnen verstoren. De waarheid en de achtergrond van de waarheid zou Wilders veel stemmen opleveren. Als het een verhaal zou zijn dat Wilders veel stemmen zou kosten zou het op muren hangen, op tv te zien zijn en in discussies worden genoemd. De leugenaars en de bedriegers winnen.

  Het is het wegkijken, de lamlendigheid en het oppertunisme voor eigen voordeel dat dit land en het volk erin kapot maakt, tot afgunst en haat tegen elkaar opzet en uiteindelijk voor het nageslacht een geschiedenis nalaat die zo verwrongen is en doorspekt met leugens en politiek correct gekonkel dat er geen lessen uit te leren zijn, en dat het enkel tot middel van africhten van onderdanen dient. En nog importeren we meer haat, haten wij onszelf zozeer?

  Ik denk dat het bekendste slachtoffer van Nederland hier niet gelukkig van zou zijn geworden. ik denk dat het wegkijken, het ontkennen en het verdraaien niemand ten goed komt, op sommige politici na. Is hun welzijn belangrijker dan het weldenken van een heel volk, en de generaties na ons?

  Laten we hopen dat het meisje in het verhaal en hen om haar heen de schade weten te beperken en de goede dingen in het leven weten te vinden. Dat de lidtekens vervagen en het vertrouwen in anderen blijft bestaan. We kunnen zo weinig als we niets weten.

  Als we enkel de titel kennen van het boek,
  maar niet het verhaal dat word verteld,
  hoe leeg is dan het bezit van het boek,
  Als de woorden nooit zijn gelezen,
  nooit tot zinnen zijn aaneengeknoopt,
  hoe leeg zijn dan onze gedachten,
  over een verhaal dat we nooit hebben gekend.

  Like

 4. Loopt jouw toetsenbord op amfetamine ?
  Hoe krijg je dat allemaal zo snel getypt ?

  Liked by 2 people

 5. ….uit het hart, in een keer alles eruit en ik tracht de schrijffauwten eruit te halen, soms lukt dat. …en nee, ik ben puur natuur, soms heb ik inspiratie, komt onrecht mij zo na dat ik zwaar pissig word en de woorden komen vanzelf, of ik tap in de universele bron van energie rond ons heen van hen die waren en hen die zijn en ben slechts ene instrument van hogere machten….dumanda….rotfl….

  Like

 6. p.s. kan goed zijn dat ik morgen zwak ziek en misselijk ben, ik heb kleine sprintjes van opleving in een verder afstervend omhulsel. Maar wie niet….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s