Nieuw

Mohammedanen verkrachten 700 meisjes in Newcastle

Achttien mensen werden gevangen gezet wegens hun betrokkenheid bij seksueel misbruik van kwetsbare jonge vrouwen in Newcastle.

Rotherham is in heel Engeland. Rotherham is een gemiddeld Engels stadje met 117.000 inwoners, daar werden jarenlang 1500 meisjes misbruikt. Geëxtrapoleerd naar heel Engeland met 53 miljoen inwoners zijn er 680.000 meisjes misbruikt. Mohammedanen hebben jarenlang ongestraft, en nog steeds, met toestemming van de overheid, bijna 1 miljoen meisjes verkracht.

De BBC bericht nu dat er 700 meisjes in Newcastle misbruikt zijn, maar weigert de achtergrond van de daders, en hun ideologie die hen gebiedt om zich ongelovige vrouwen als oorlogsbuit toe te eigenen, te benoemen:

Kwetsbare vrouwen worden waarschijnlijk “op grote schaal” misbruikt in het Verenigd Koninkrijk en ministers moeten de wetgeving inzake seksuele uitbuiting dringend herzien, zegt een rapport.

David Spicer leidde een overzicht in het kielzog van OperatieSanctuary waarbij 18 mensen gearresteerd werden voor het seksuele misbruik van jonge vrouwen die in Newcastle werden misbruikt.

De operatie identificeerde in totaal ongeveer 700 slachtoffers in het politieregio van Northumbria, 108 in Newcastle.

Hij zei ook dat uitbuiting niet erkend werd bij volwassen slachtoffers (het dus nog meer slachtoffers zijn).

De regering zei dat ze “aandachtig” zou kijken naar de 33 aanbevelingen van de heer Spicer, waarin ook een onderzoek naar de culturele achtergrond van misbruikers was opgenomen, van wie velen in het geval van Sanctuary afkomstig waren uit een “overwegend Aziatische of Britse etnische etniciteitscultuur of achtergrond “.

Mohammedanen dus, maar de BBC beledigt liever alle Aziaten dan het woord moslim of islam te moeten gebruiken.

De heer Spicer, die het serieuze onderzoek naar de zaak voor de Newcastle Safeguarding Adults and Children Boards uitvoerde, zei dat het duidelijk was: “volwassenen waren doelwit en werden misbruikt en uitgebuit”, evenals kinderen.

Maar hij zei dat de autoriteiten niet de bevoegdheid hadden om bij volwassenen in te grijpen om hen te stoppen “slechte keuzes te maken” of “ongepaste relaties” aan te gaan.

Hij zei: “Kwetsbaarheid wordt niet bepaald door leeftijd en het is waarschijnlijk dat uitgebreid misbruik van kwetsbare volwassenen plaatsvindt in het hele land zonder dat dat herkend wordt”.

Operatie Sanctuary begon in 2014 nadat een 21-jarige vrouw met een leermoeilijkheid de politie vertelde dat zij lange tijd slachtoffer was geweest van seksuele uitbuiting.

Andere verslagen van twee vrouwen van negentien jaar “bevestigden dat seksuele uitbuiting een veel groter probleem was in Newcastle dan eerder werd aangenomen”.

De heer Spicer zei dat de operatie succesvol was, maar dat pas werd toen Northumbria Police en andere instanties zoals Newcastle City Council actief op zoek gingen naar het probleem.

Hij zei ook dat de overheid onderzoek moet doen naar de “profielen, motivaties en culturele en achtergrondinvloeden van daders van seksuele uitbuiting”.

In het geval van Newcastle waren de meeste mannen Brits geboren, maar alle mannen kwamen uit Bangladesh, Pakistan, India, Irak, Iran of Turkije.

De denktank van de Stichting Quillam, die zich richt op counter-extremisme, zei dat 84% van de 264 overtreders die zij bestudeerde, die tussen 2005 en 2017 veroordeeld werden voor grooming, Zuid-Aziatische waren.

De heer Spicer zei dat de daders die hij sprak “geen spijt betoonden” en “op een geringschattende manier spraken over een gebrek aan moraal bij Britse meisjes”.

In het rapport werd opgemerkt dat er geen aanwijzingen waren dat de politie en andere instanties aarzelden om onderzoek te doen temidden van “misplaatste” zorgen over politieke correctheid of beschuldigingen van racisme.

Spicer zei ook de vertrouwelijkheidssystemen in de seksuele gezondheidsdiensten zouden moeten worden herzien aangezien door een gebrek aan het delen van informatie niemand slachtoffers opmerkte die naar meerdere klinieken gingen.

Apotheker training

 Medische professionals zoals apothekers zouden ook moeten worden opgeleid om signalen van misbruik te ontdekken, zei hij.

De heer Spicer was ook kritisch over de beproeving van slachtoffers die bewijsmateriaal voor de rechtbank leverden en erover klaagden dat het “langdurige ernstige psychische problemen” veroorzaakte.

De heer Spicer heeft niet alleen gekeken naar de manier waarop slachtoffers tijdens rechtszaken worden behandeld, maar zei ook dat de terminologie van beschuldigingen moet worden gewijzigd om te voorkomen dat er nog meer leed ontstaat.

Dit nadat slachtoffers klaagden over de aanklacht van “het aanzetten tot prostitutie”, waarbij zij als prostituee werden bestempeld.

‘Verwoestende impact’

In het verslag werd ook gekeken naar de uitbuiting van jongens en mannen, maar werd gezegd dat het “complex en verborgen” was en anders opereerde dan tegen vrouwelijke slachtoffers.

De heer Spicer zei:”Het geringe aantal geïdentificeerde gevallen zal waarschijnlijk een significante ondervertegenwoordiging van het misbruik zijn.

Hij zei ook dat het niet binnen de reikwijdte van zijn onderzoek lag om de £ 10,000 betaling van Northumbria Police aan een veroordeelde kinderverkrachter te onderzoeken die optrad als een informant.

Een woordvoerder van de regering zei:”Dit zijn afschuwelijke misdaden die een verwoestende invloed hebben gehad op het leven van de betrokken slachtoffers.

En ging weer over tot de orde van de dag.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8700 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Mohammedanen verkrachten 700 meisjes in Newcastle

 1. Esperanza // februari 27, 2018 om 22:51 //

  Like

 2. N.E. Derlander // februari 28, 2018 om 01:14 //

  Door de verdoving, die je oploopt als je je ziel verkoopt, realiseren ze zich dat nu niet, maar vroeg of laat zullen de wegkijkers (d.w.z. de gutmenschen en de politici van een bepaalde pluimage) verantwoording moeten afleggen.

  Like

 3. polderboy // februari 28, 2018 om 05:07 //

  Een van de leiders, Mohammed -en zijn foto toont toch echt dat het geen typische Aziaat betreft- was al 62 heer veroordeeld!! voor drugsmisdrijven en geweld tegen vrouwen.
  Toch kreeg hij weer alle gelegenheid en diende hij de slachtoffers (tussen 13 en 25 jaar oud) Mephedrone toe, een verboden amfetamine, die verliefdheid en zin om te vrijen opwekt.
  Hij zei dat de slachtoffers vol stront (full of shit) zaten:
  https://www.theguardian.com/uk-news/2017/sep/05/newcastle-grooming-gang-members-jailed-up-to-29-years

  Mohammed, 62 veroordelingen, en dan toch weer alle gelegenheid krijgen om kinderen van 13 jaar oud zo te misbruiken?! Mohammed uit de Koran en de Hadid kon er ook wat van, maar dat was wel 1400 jaar geleden ver weg in een bijna lege zandbak.

  Liked by 1 persoon

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Mohammedanen verkrachten 700 meisjes in Newcastle | | Y gwir yn erbyn y byd
 2. Grootste seksjihadschandaal in Engeland ooit – moslimschoften verkrachten, mishandelen, verkopen en vermoorden meer dan duizend meisjes
 3. Als elke moslim in Nederland een Nederlands meisje verkracht zou hebben, zouden we ze dan eindelijk allemaal buiten trappen ?

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s