Nieuw

Jongens met “diverse culturele achtergronden” vormen moordcommando

Foto ter illustratie: Kalasjnikov AK74. Pixabay

Door: Gerda Frankenhuis

ROTTERDAM – Een moordcommando bestaande uit tieners die voor een paar duizend euro in opdracht met grof vuurwapengeweld een ’doelwit’ liquideren. Dat lijkt het scenario dat zich heeft afgespeeld bij de dubbele afrekening aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam. Dat stellen bronnen rond het onderzoek.

In de straat in de Beverwaard werden op 20 december rond 19.00 uur, terwijl kinderen terugkwamen van een schoolkerstdiner, de 26-jarige Gilbert ’Giba’ Henrietta en de 25-jarige Lindomar ’Kleine’ Elisabeth met een kalasjnikov doodgeschoten. De politie maakte gisteren bekend dat ze een 16-jarige jongen, in december nog 15, heeft opgepakt die wordt verdacht van voorbereidingshandelingen.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1724298/rotterdamse-tieners-vormen-moordcommando

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Jongens met “diverse culturele achtergronden” vormen moordcommando

 1. En ze blijven maar criminelen importeren want we hebben er blijkbaar niet genoeg

  Like

 2. Mijn comment op nieuwsblog/
  DE DIVERSITEIT BESTAANDE UIT ANDERE CULTUREN VIEREN HOOGTIJ DAGEN………..IN HET GEVECHT EEN GROOT DEEL VAN DE DRUGSMARKT TE BEHEREN……..EN DANKZIJ ONZE OPEN GRENZEN EN AMPER CONTROLE …….KUNNEN DE KALASJNIKOVS GEMAKKELIJK IN HUIS GEHAALD WORDEN……….WE DOEN HET PRIMA ZEGT RUTTE…..
  ITALIË WORDT GROTENDEELS BEDOLVEN ONDER DRUGS EN GECONTROLEERD DOOR DE MAFFIA BENDES UIT DE IVOORKUST EN NIGERIA……
  WELKE KANT GAAN WIJ OP……….DIVERSITEIT WERKT NIET……..INTEGRATIE WERKT NIET………ISLAM WERKT NIET……..

  Like

 3. Dit moorden voor zakgeld is een snel groeiende tak van criminaliteit waarbij de overheid niet in staat is moord te voorkomen, enkel om later aan te houden en heel misschien dat tijdens de aanhouding een nieuwe klant niet sterft, maar dat is dan de toevalstreffer die breed in de krant komt als een Liquidatie die voorkomen is….met hoofdletter……gelukstreffers in politie onderzoeken die het falen even verbergen…mazzel voor hem of haar die nog even blijft leven.

  De stap van moord op bestelling naar de consument voor de uitvoerders zal straks een vlucht nemen als de “ingeburgerde” allochtoon de nieuwe immigrant op zakelijk vlak weet te vinden. Terwijl vandaag nog moord op bestelling grotendeels ligt in het afrekenen van drugshandelaren voor pecunia non olet is de stap als consumenten product klein, en er zitten welwillende moordenaars genoeg onder de inkomende post. Ze deden het thuis voor een haffel rijst en een gouden horloge, hier is het een stapel geld en misschien de nieuwste smartphone….half Afrika moord voor minder, islam doiet het voor allah en hetzelfde tarief, met volle overtuiging. Hoezo te lui om te werken?

  De prijs van het leven van een middenstander, of een aankomende echtscheiding goedkoop maken met een extra bonus in de vorm van een uitbetaling van een levensverzekering van de te overlijden partner zal een vlucht nemen zodra allachtoon in Nederland een ingang heeft in het consumenten gebied van de autochtoon.

  Laffe rotzakken genoeg onder de autochtoon, overjarige VVD echtgenotes van rond de veertig genoeg die moeten worden ingeruild voor jongere exemplaren zonder sporen van bevallingen en in betere lak staande nu de carriere van menig verrader een hogere snelheid heeft. Want ook dat is VVD, het weggooien van het oude omdat het niet past bij het nieuwe. Loyaliteit is een geldwoord.

  Met andere woorden, de makelaars in dood zullen zowel blank als gekleurd zijn, waarbij blank eenvoudiger toegasng zal hebben tot de blanke wereld, en dit gaat als gouden handel worden gezien. Intergratie kan op dit punt wel eens heel succesvol worden genoemd.

  Dat is zwaar klote voor moeders die willen scheiden van hun man met de losse handjes en die de helft van bedrijf en huis plus kinderalimentatie opeisen, vijfduizend voor een paar diepe steken met een mes is veel goedkoper dan een advocaat en zoveel sneller.

  Het concept opent echter ook perspectieven.
  Die rechter of politicus die zo arrogant deed kan zo ook prima gecorrigeerd worden via een kleine betaling, die inspecteur van de sociale dienst of die UWV keuringsarts zijn bronnen van frustratie wiens terreur voor een luxe vakantie minder kan worden afgekocht, feitelijk voor een zak pinda’s en een knijppoppetje. Wietplantage door een breed lachende wijkagent en zijn vrienden gevonden, frontaal schot in het gezicht tijdens de wijkronde op het fietsje. Genoeg boze wietboeren in het land. De dader was een donkere….
  Maar dat gezegd hebbende, wat zijn wij als burgers waard? Als je gelukt hebt een bedrag met vier cijfers, met goede nieren en andere organen meer, maar zelf zul je er niks voor krijgen.

  Er zijn genoeg nemers en er is enorm aanbod, die twee gaan elkaar wel vinden. Het is altijd de prijs die de vraag tegenhoud, maar met de instroom van nieuwe burgers is de markt ineens voor de kopers….vier cijfers voor wraak op afroep, het vraagt om een vloedgolf aan voldoenig.
  Alleen de tussenpersoon is nog wat moeilijk te vinden, een tijdelijk probleem.

  Ze brengen goud en verrijking die nieuwe ladingen hooggeschoolde raketgelerden, chirurgen en apothekers, welke mongool heeft dat ooit gezegd?

  Het principe van doden voor geld is niemand vreemd, maar met een prijsval naar de vier cijfers komt het binnen ieders budget. Een van die culturele verrijkingen die deze eeuw ons brengt.
  Wat ons vandaag nog schokeert is morgen de norm, net als verkrachtende en stelende asieleisers….we worden niet meer boos, want het is overal, net als pedofiele Katholieke preisers en incestueuze gereformeerden.

  Waar zal het eindigen? Misschien in een online veiling waar je andermans dood kunt kopen of juist met een hoger bod je eigen dood kunt afkopen. Iedereen heeft ten slotte toch recht op een tweede kans, als je het ten minste kunt betalen. De overheid heeft voor de toekomst al een wetgeving die misdrijven met boetes wil afhandelen en dat maakt dat de grootste dief vrij blijft. compleet met een bonnetje.

  Zoals dat altijd al was, maar dan zonder dat je vrienden nodig hebt op hoge functies, lid hoeft te zijn van een politieke tak. Gewoon genoeg geld kunnen schuiven als de staat jou stout vind. Holleeder baalt dat het systeem nog niet in werking is, net als vele pensioenfonds voorzitters en andere beherders die hun vingers permanent in plakkerige toestand hebben door het “beheer” en gebruik van burgers geld en toekomst.
  Het worden in de toekomst rekensommen, die misdrijven. Bruto buit tegen netto opbrengt, met overhead kosten voor een huurmoordje of twee.
  Net als zwart geld wit maken via zwart geld overheids amnestie regelingen, is het de moeite waard om stukje protectiegeld te betalen of hou ik de buit geheel zelf?
  I wish….

  Wie zegt dat de overheid niet met de tijd meegaat?
  Een digitale overheids aflaat, geniaal…..misdadig…vies crimineel en totaal minachtend voor hen die gewoon hard werken.

  Wat een vieze kut wereld is het aan het worden!

  Like

 4. paulzwueste // februari 27, 2018 om 17:05 //

  Duchesne.
  Ik vind je altijd knap schrijven, maar het valt me op dat je bij Bron altijd ’n stuk bondiger aanwezig was.
  Hier meet ik een reactie van zo’n 25 centimeter hoog, voor iets wat de moeite eigenlijk niet waard is.
  Probeer het eens wat korter dan heb je de kans dat je gelezen wordt.

  Sorry niet arrogant bedoeld hoor.

  Like

 5. Bij bron zijn het nieuws en de onderwerpen anders, en fotoshoppers zijn vaak wat het zijn, ik weet niet precies waarom maar hier schrijft het beter, voelt het meer passend. Ik denk ook dat bij Bron meer ouderen zitten, zo voelt het. Ze hebben wel altijd snel nieuw nieuws. kortere reacties, als intentie misschien wel, ik begin met die insteek en het eindigd lang. Heeeel lang…Ik heb helaas niemand die de boel even nakijkt en wat opschoont, inikort en mij zweepslagen geeft voor spellingsfauwten, en mijn hoofd werkt soms te sloom, soms te snel om secuur te zijn. Ligt er ook aan hoe ik erbij sta op de dag en dat moment. dus ja, soms te lang, en soms niet inhoudelijk genoeg om te lezen. Excuus…en fijn als je gewoon zegt wat er niet goed is,… kritiek is goed en goede kritiek is geweldig. Dus bedankt, en het is helemaal welkom als het onderbouwd is en nog klopt ook. Dat was het ook, dus thx.

  En WAT is de mens als hij of zij niet streeft naar verbetering en groei maar leeft om alles leeg te vreten en niets terug in de koektrommel te stoppen behalve beloften op papiertjes onder andermans naam?

  (het antwoord is een actieve VVDer )

  daar ga ik weer…

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s