Nieuw

Je zou bijna naar Libië reizen om te helpen meer prikkeldraad rond kampen te plaatsen

Foto: Bootvluchtelingen op de Middellandse Zee. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Vito Manzari

Door: Duchesne

Het hele principe van Asiel moet compleet met terugwerkende kracht worden herzien. Een grens is een grens en een persoon heeft ook en grens. Het overschrijden van die grens moet geen beloning zijn. Dat is het echter wel, het overschrijden van alle regels en wetten is voor immigranten een weg om een doel te bereiken en daarmee een beloning op het einde.

Je zou bijna naar Libië reizen om te helpen meer prikkeldraad rond kampen te plaatsen. We zijn op het vlak van humaniteit ons eigen stukje leven voorbij gelopen, het word enorm tijd dat stukje terug te claimen.

Waarom gaat iets door? Omdat niemand het stopt. Op dat punt kom je op de scheidingslijn van principes hebben en daad bij woord voegen. En daar zitten we nu net even totaal in de knoop. Ene Volkert V/d G, ons aller bekend had geen knoop, en had hij Balkende gehemeld in plaats van Pim F. dan hadden we nu mogelijk een prettig land gehad met meer gelijkheid dan enige wet kan maken. De belofte was er, de intentie gezet. Wie weet had men wel de nertsenfokkerij gesloten, want nu is dat er nog steeds, omdat het de steun heeft van de coalitie partners van Groen links en PVDA. Als je daarop terugkijkt is die moord compleet zinloos geweest, het zogenaamde doel is totaal niet gehaald. Integendeel, er komen straks meer nertsenfokkerijen bij, en andere slachthuizen.

Politieke moorden en politiek geweld is een exclusief recht van PVDA en Groen links, en de staat der Nederlanden, met hun Antifa groepen.
En met goedkeuring van bijna alle politieke partijen die macht hebben, het is namelijk een bestaans zekerheid voor een deel van onze politici en hun aanhang, dat politiek geweld.
Met die gedachte kunnen we stellen dat politiek geweld in Nederland geoorloofd is omdat het de norm is geworden, mits het geweld is tegen anders denkenden die tot de oppositie behoren.

Met de import van asiel eisers en een kleine aanpassing in de wet beschikt men over ordetroepen die met een bos wortels kan voorhouden en die op korte termijn de positie van politie en leger kunnen overnemen. Lieden die geen enkele binding hebben met ons en op bevel met plezier zullen moorden. In naam van allah, in naam van gratis meer geld en gewoon omdat het leuk is.
De moord commando’s zijn al in onze straten, en de stap van geld naar de goedkeuring en de belofte van het paradijs voor het plegen van moorden is klein, zo niet nihil.

Het is wachten op de eerste migranten brigade en dan weet je dat je regering je dood wil.

Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Je zou bijna naar Libië reizen om te helpen meer prikkeldraad rond kampen te plaatsen

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 27, 2018 om 11:17 //

  Het fokken van nertsen was en is in Nederland onderhevig aan zeer strenge wet en regelgeving, door deze fokkerijen te verbieden maak je alleen maar dat ze uitwijken naar andere landen waar ze niet alleen met open armen worden ontvangen maar waar de regelgeving fors te wensen overlaat om het voorzichtig te zeggen.

  Liked by 1 persoon

 2. scherpschutter1943 // februari 27, 2018 om 11:36 //

  De migrantenbrigade is er al en de daarbij behorende commandostructuur, nu alleen de wapens en de munitie nog maar die worden binnen 2 dagen na de aanvraag, door Erdogan afgeleverd in rotterdam. Tot die tijd moet de moslimbrigade zich behelpen met de wapens die ze buit maken bij legerdepo’s of politiebureaus. Dat is vrij gemakkelijk omdat deze instanties niet of nauwelijks beveiligd zijn. Het zit eraan te komen. Het bevel tot de aanval moet nog uit Ankara komen.

  Liked by 2 people

 3. ik schrijf het vaker de bevolking wil huisje, boompje, beestje zo lang alles bij het zelfde blijft interesseert het de meeste mensen niet
  waarom staan altijd op foto s de boten vol met kerels ? Ik vind er in Nederland geen barst meer aan, en het wordt er niet leuker op, maar de grenzen sluiten met onze regering en Duitsland enz gaat toch niet gebeuren
  ze kunnen beter prikkeldraad om het Binnenhof maken, niet meer eruit en alle communicatie middelen afnemen

  Liked by 1 persoon

 4. Ik vraag mij altijd af waarom de werldbevolking als maar moet blijven groeien?
  In 1900 waren we met 1.7 miljard mensen, nu 7 miljard. En nu met een grotere voetafdruk/ecologische impact als in 1900. Alleen China heeft met haar 1 kind politiek geholpen de stijging te verminderen. Waarom de rest van de wereld niet? in Nederland zijn we de afgelopen 50 jaar van 12 miljoen naar 17 miljoen gegaan ( bijna 50% meer ) en heel Nederland wordt volgebouwd. Elk dorp heeft zijn eigen industrie terrein. Amsterdam/IJburg krijgt en twee eilanden bij van 150 hectare. Waar stopt deze waanzin?
  Fck de natuur, fck de dieren, fck de biodiversiteit.
  Totdat de natuur ingrijpt. Aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, epedemieen, hongersnoden, enz, enz,enz

  Liked by 5 people

 5. Volkert heeft Pim niet vermoord vanwege die nertsen maar vanwege diens islam standpunt. Het was in die zin een islamitische moord.

  Liked by 2 people

 6. scherpschutter1943 // februari 27, 2018 om 15:56 //

  Ik wens Volkert v.d.Graaf dood. Hij heeft niet het recht hier nog ongehinderd rond te lopen. Wie maakt hem af?

  Like

 7. Scherpschutter 1943….in Rotterdam lopen wat knaapjes die voor een paar duizend euro Volkert plomberen….heb je geld dan kun je daar een ontvanger vinden die je wensen uitvoerd, in andere steden ook, het is letterlijk “booming buissiness”…

  Like

 8. scherpschutter1943 // februari 27, 2018 om 16:42 //

  Beste Hein, als voortplanting pijn deed, dan waren er minder mensen. Vrouwen raken zwanger uit liefde of lust, met de nadruk op lust. Ik hoop uw vraag voldoende beantwoord te hebben. Zo niet? Kijk in de spiegel en ga bij u zelf te rade.

  Like

 9. Scherpschutter 1943…ik denk dat veel vrouwen op deze wereld zo zijn een patroon zijn gedrukt dat het hun plicht is kinderren te krijgen en dat ze naders worden uitgestoten of vernederd. Kinderen uit liefde geboren zijn anders dan kinderen die uit frustratie of woede zijn verwekt. Je kutn beide uit een groep halen. De rest is gewoon omdat het gebeurd, omdat mensen niet ver vooruit kijken of zichzelf niet kennen. een puppie nemen en wachten tot je zeker bent is wijzer. Kinderen krijgen als plicht word in bijna alle culturen met de paplepel ingegoten….rotfl…..

  Ik denk dat zowel morele dwang als hormonale dwang de grootste oorzaak zijn dat onze planeet vervuild met kinderen.

  Like

 10. Hein // februari 27, 2018 om 13:28

  Ik vraag mij altijd af waarom de werldbevolking als maar moet blijven groeien? Dat komt o.a. dat de natuur van de mens hem of haar in feite dwingt om zijn DNA door te geven aan de volgende generatie. Net zoals de economie welke gebaad is met groei, dus het antwoord beste Hein ligt in het feit dat elk nieuw jaar ook alles duurder wordt, het zijn de basis principes van de economische leer. Wat mij ook opviel was dat in het boek van Pieter Lakeman ‘Binnen zonder kloppen’ een stuk werd geweid aan het feit dat elke nieuwkomer geld in het laatje brengt voor de overheid.

  Binnen zonder kloppen Pdf
  https://docs.google.com/file/d/0Bz9dtt0GCc7xVEV2RV8tbTlhNHc/edit

  Like

 11. Google maar op “Georgia Stones”. Daarop staan de regels van de New World Order. Het streven is naar een wereldbevolking van 500 miljoen mensen. Dit wordt o.a. bereikt door vaccinaties en dodelijke medicijnen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. #Islam, politici en het einde van onze beschaving | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s