Nieuw

Inside South Africa’s White Displacement Camps

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Inside South Africa’s White Displacement Camps

 1. 23 y after apartheid and the hate doesnt stop.

  Like

 2. skeeter // maart 1, 2018 om 04:01 //

  There were about 30 milion haters in early 90’s and now 50 million?

  Like

 3. Daniel // maart 1, 2018 om 08:45 //

  Dit is een verschrikking. 119 rassenwetten die door zwarten aan de blanken worden opgelegd. Terwijl het land – dat eens zo geavanceerd was – door deze bevolkingssgroep snel naar de afgrond wordt gebracht. Duh. En niemand in de politiek die dit op het vizier heeft? Behalve Martin Bosma. De rest zwijgt.

  Like

 4. Duchesne // maart 1, 2018 om 12:17 //

  Het grote wegkijken van de politiek heeft alles te maken met het eigen falende beleid, dat gekoppeld is aan de waanzin die de wereld lijkt te gaan domineren.
  Liever alles kapot en iedereen dood dan zelf een stap terugdoen en fouten erkennen. Als een minister aftreed en daarmee zogenaamd zijn of haar verantwoordelijkheid neemt dan word er juist geen verantwoordelijkheid genomen maar vlucht men weg van de plaats des onheils, bang een smet op de eigen carriere te krijgen.

  Privatisering, economen aanstellen om de zaken te leiden, het zijn camouflage middelen voor leegroven en kapot maken.

  Like

 5. skeeter // maart 1, 2018 om 17:57 //

  Duchesne, keek de hele wereld maar gewoon weg en laat het zijn natuurlijke verloop gaan. geen ontwikkelings hulp geen vreten en geen sancties. maar ja Zuid Afrika zal eerst kompleet kapot moeten en de bantu roofdieren massaal uitsterven. Vergeet niet dat het hoofdzakelijk de bemoeienissen van het westen zijn geweest die tot deze chaos hebben geleid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s