Nieuw

Deze hallucinante raad krijgen vrouwelijke migranten mee voor ze aan hun tocht naar Europa beginnen

Foto: Vluchtelingen op de Middellandse Zee worden overgeheveld van een gammel smokkelbootje naar een schip van de Maltese marine. Bron: Amerikaanse overheid, publiek domein.

Twee undercoverjournalisten wilden aan den lijve ondervinden in welke dramatische omstandigheden vrouwelijke vluchtelingen de oversteek naar Europa moeten maken. Hun relaas, waarvan ze een korte documentaire maakten, is hallucinant.

Jaarlijks verzamelen tienduizenden migranten in Edo State, een plaats in Zuid-Nigeria. Ze willen er hun heikele tocht richting Europa starten, meestal op illegale wijze, met behulp van mensensmokkelaars. De vluchtelingen hebben daarvoor alles verkocht, om hun reis te kunnen betalen. Maar bij aanvang van de reis blijken de smokkelaars vaak nog een veel hoger bedrag te vragen. Wie dat geld niet kan ophoesten, wordt vaak vastgehouden, uitgehongerd, misbruikt en verkocht als slaaf.

Lees verder:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180227_03380110

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Deze hallucinante raad krijgen vrouwelijke migranten mee voor ze aan hun tocht naar Europa beginnen

  1. jackvanderveen // februari 27, 2018 om 15:36 //

    Conclusie: zo als het klokje thuis tikt tikt het nergens. Ook als je geen klok hebt gaat dit op. Dus zwarte dames: thuisblijven. Dat laat het mes aan drie zijden snijden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s