Nieuw

De les uit de Denk rel: Stop de dubbele nationaliteit!

Door: Joost Niemoller

In de Tweede Kamer zitten Nederlandse Turken of Turkse Nederlanders, die, neem ik aan, allemaal een dubbele nationaliteit hebben. Een dubbele nationaliteit betekent dat het Turkse regime Erdogan hen aan kan spreken op hun Turkse loyaliteit. Ik heb nooit begrepen waarom mensen met een dubbele nationaliteit en dus met een dubbele loyaliteit in het Nederlandse parlement en in de Nederlandse regering mogen zitten: dit holt de betekenis van Nederlandse politiek uit.

Sommige van die Turks-Nederlandse politici zullen hun steun betuigen aan het regime Erdogan, anderen alleen aan het Turks-zijn op zich, of het gaat om familiebanden of economische banden. Sommigen zullen zich op laten roepen voor het Turkse leger, of niet.

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2018/02/les-denk-rel-stop-dubbele-nationaliteit/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6375 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on De les uit de Denk rel: Stop de dubbele nationaliteit!

 1. Ze willen het niet leren dit kabinet van Rutte III, want die heeft een overeenkomst met Brussel om elke gelegenheid aan te gaan voor infiltreren en demografische vervanging van zijn eigen burgers. En daarmee begaat hij ook een grote misdaad als landverrader.

  Liked by 4 people

 2. paulzwueste // februari 27, 2018 om 15:22 //

  Natuurlijk heb je dat altijd wèl begrepen.
  Elke waanzinnige tegemoetkoming aan moslims wordt in opdracht van hogerhand uitgevoerd en gedoogd door pure lafheid.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Voor mij ligt het probleem niet bij de dubbele nationaliteit. Integendeel, het verschaft een mogelijkheid al dat volk uit te wijzen naar hun “vaderland”. “Good riddance.
  Nee, het majeure probleem is het binnenlaten van deze 2N’ers in overheidsfuncties: politiek, onderwijs, gezondheidszorg. Dáár ligt het grote gevaar.

  Liked by 1 persoon

 4. Dat is het voordeel van een dubbel paspoort. Je bent altijd een landverrader. Of voor de een of voor de ander. Dus kan je altijd huilie huilie doen en je hand ophouden of eisen stellen.

  Liked by 1 persoon

 5. Het kabinet gaat hier niks aan doen gewoon omdat ze te laf zijn en omdat brussel dat ook niet wil.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s