Nieuw

Barroso in opspraak over Goldman Sachs-lobby bij Europese Commissie

Barroso, screenshot You-Tube

José Manuel Barroso, oud-voorzitter van de Europese Commissie, lobbyde voor Goldman Sachs bij de Europese Commissie. Eerder beloofde hij om in Brussel geen invloed uit te oefenen ten gunste van de Amerikaanse zakenbank, zijn huidige werkgever.

De belofte van Barroso om niet voor Goldman Sachs te lobbyen, lijkt op niets gebaseerd. Dat blijkt uit een brief van Europees Commissaris Jyrki Katainen. De Fin had in oktober 2017 een overleg met Barroso. Katainen is Commissaris voor groei, banen en concurrentie en is een van de vicevoorzitters van Jean-Claude Juncker, Barroso’s opvolger als voorzitter van de Europese Commissie.

Elsevier >>

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Barroso in opspraak over Goldman Sachs-lobby bij Europese Commissie

  1. Dit is op toodlessss herblogd.

    Like

  2. bp633livenl // februari 27, 2018 om 23:52 //

    Allemaal boeven.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: