Nieuw

Angela Merkel erkent op TV bestaan migranten no-go zones in Duitse steden

Steeds meer CDU’ers uiten openlijk zware kritiek op Merkels massa immigratie – Duitsers proberen in Nederland mislukte vrijwillige vertrekpremie (€ 1000,- per migrant) uit.

Het werd jarenlang ten stelligste ontkend –en in Nederland is dat nog steeds het geval-, maar bij onze Oosterburen is het hoge woord er eindelijk uit. Bondskanselier Angela Merkel heeft in een vraaggesprek op TV erkend dat er wel degelijk (islamitische) no-go zones bestaan in Duitse steden, waar mensen niet meer zonder grote risico’s kunnen komen. Merkel stelde dat het ontoelaatbaar is dat in deze migrantenwijken en stadsdelen zoveel onveiligheid is, en dat er daarom ‘iets aan gedaan moet worden’.

‘De staat moet ervoor zorgen dat mensen het recht hebben om elkaar overal in het openbaar te kunnen ontmoeten en daarheen te gaan,’ zei Merkel. ‘Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen no-go zones zijn, dat er geen gebieden zijn waar niemand durft te komen, en die gebieden zijn er. Dat moeten we bij de naam noemen, daar moeten we iets aan doen.’

XanderNieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Angela Merkel erkent op TV bestaan migranten no-go zones in Duitse steden

 1. De misdaadcijfers van alleen Berlijn liegen er dan ook niet om, meer dan heel Duitsland 40 jaar geleden had.
  De daders voor een groot deel de minderheid die goud kwam brengen, misschien moet iemand die politicus die dat twee jaar gelden riep eens het verschil uitleggen tussen brengen en halen.
  De gemiddelde peuter kent het verschil.

  Liked by 1 persoon

 2. Er moet aan deze heks iets gedaan worden, de halve wereld binnen laten er erna zeuren we moeten er iets aan doen
  Nou ze gaat er echt niets aan doen dit is precies wat ze wil heel Europa een tint donkerder van huidskleur maken, goed gedaan oud fossiel

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // februari 27, 2018 om 22:00 //

  Dit zegt dat kut hoer alleen maar om wat sympathie te krijgen bij het volk en het volk gaat daar intrappen let maar op.
  Hier in Holland gebeurt al jaren door onze eigen pinokkio het enen lul verhaal na het andere lul verhaal en hij zit er nog steeds met landverraders Pechtold en klaver .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s