Nieuw

Zwitserse Raad voor islam voorstander genitale verminking vrouwen

Ferah Uluca, secretaris-generaal van de Zwitserse Raad voor islam, stelt voorstander te zijn van genitale verminking bij vrouwen. Genitale verminking of vrouwenbesnijdenissen zouden immers legaal zijn volgens islamitisch recht. In Europa is genitale verminking expliciet verboden en strafbaar gesteld.

Genitale verminking of vrouwenbesnijdenissen gebeuren vooral om culturele redenen in Afrika en het Midden-Oosten. Sinds de explosie van de vluchtelingencrisis zijn het aantal gevallen van genitale verminking in Europa fors toegenomen, ondanks dat het expliciet verboden en strafbaar is. In 2016 werden in Groot-Brittannië minstens 5.000 gevallen gemeld en volgens onderzoek zouden in sommige migrantenwijken in Parijs 30% van de meisjes genitale verminking riskeren.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Zwitserse Raad voor islam voorstander genitale verminking vrouwen

  1. Deze daden op vrouwen zijn internationaal georganiseerd ook door onze en uw regering Waarom??zeg het wat zijn de plannen en de doelstellingen? wereldmaatschappij?blanke ras uitmoorden?Waarom worden alle misdaden weggeschoven als zijnde niet gebeurd en zanderover van immigranten waarom?moeten de vaste bewoners daar voor opdraaien tewijl zij al tot over hun oren veel te veel belasting betalen en dit elk jaar verhoogt word terwijl er geen inflatie correctie is en verhoging zodat het besteedbaar inkomen al jaren achteruit gaat behalve bij Partij leden van wat voor Genre dan ook,waarom word er zoveel gelogen en gesjoemeld door een aantal leden van de Regeringspartijen waar door zij direct uit die partij gezet moeten worden en er misschien weer vertrouwen groeit in de politieke kandidaten die nu op Nul staat en de Gemeentelijke kandidaten daar de dupe van worden behalve de Lokalen partijen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s