Nieuw

Wierd Duk over actievoerders tegen indianenfeestjes: ‘Het is een stel malloten’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8700 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Wierd Duk over actievoerders tegen indianenfeestjes: ‘Het is een stel malloten’

 1. Maar die “laffe honden zijn er toch mee gestopt ,daarom gaan die idioten gewoon door met die onzin !

  Like

 2. Elke keer dat er wordt toegegeven aan zulke minkukels, zakken we weer een stukje dieper in het moeras. Lach ze in hun gezicht uit en ga door met wat je aan het doen bent! Democratie betekent nergens dat een piepkleine minderheid de meerderheid mag gijzelen met hun “gekwetste” gevoelens. En gooi ze in de nor als ze met geweld dreigen, zoals toen met Sinterklaas!

  En hou alsjeblieft op met de illusie te voeden dat “donkere mensen en moslims” zich hier in Nederland binnen moeten vechten. Ze hebben dezelfde rechten als Nederlanders, en wie naar school gaat, fatsoenlijk Nederlands spreekt en een goede opleiding heeft, hoeft zich niet “in te vechten”. Die kan gewoon zijn kansen pakken. Dat een deel van zijn mede-donkergekleurden en -moslims door hun stomvervelende en/of criminele gedrag ze dat steeds moeilijker maakt, moeten ze maar binnen hun eigen groep oplossen!

  Like

 3. Republikein // februari 26, 2018 om 22:48 //

  Lieve man die Duk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s