Nieuw

Vonnis rechtbank Tongeren dat meisjes toestaat hoofddoek op school te dragen getuigt van verregaande wereldvreemdheid

Vlaams Belang wil decreet dat hoofddoek verbiedt voor heel het onderwijs om verdere procedures tegen scholen te vermijden

Het Vlaams Belang is niet te spreken over het vonnis van de rechtbank van Tongeren dat stelt dat 11 moslimmeisjes wél een hoofddoek mogen dragen op  het Atheneum Maasland en de Nikola Tesla middenschool in Maasmechelen. Deze twee scholen hadden in hun schoolreglement een verbod op levensbeschouwelijke kentekens opgenomen dat nu dus door de rechtbank buiten toepassing wordt verklaard.

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken: “Het getuigt van een verregaande wereldvreemdheid om beroep te doen op het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens om kinderen en scholen de hoofddoek, het symbool bij uitstek van het vrijheidsfnuikende salafisme, op te dringen. Wereldwijd lopen miljoenen gematigde moslims rond die in alle vrijheid hun godsdienst zonder hoofddoek kunnen beleven. Waarom zou het ‘recht op godsdienstvrijheid’ dan geschonden worden wanneer kinderen op school geen hoofddoek mogen dragen?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s