Nieuw

Uitzenders moeten op cursus tegen discriminatie – want werkgevers mogen in dit land niet hun eigen personeel uitkiezen

Wij willen zelf ons personeel uit kunnen kiezen

 Alle 1.500 medewerkers van de uitzendbureaus Tempo-Team en Randstad gaan verplicht op een antidiscriminatiecursus. Daar leren ze nee te zeggen tegen klanten die vragen om werknemers van een bepaalde afkomst.

Het is het antwoord van de twee uitzendbureaus op een uitzending van tv-programma Radar in januari. Redacteuren van dat progamma deden zich voor als werknemers van een bedrijf dat op zoek was naar uitzendkrachten voor een callcenter en zeiden daarbij liever geen medewerkers van Marokkaanse, Turkse of Surinaamse afkomst te krijgen.

Van de 78 uitzendbureaus die werden gebeld, werkte bijna de helft mee aan dat verzoek.

Parool >>

Een ongelovige zou wel gek zijn om een mohammedaan aan te nemen die in zijn oorlogshandboek 164 keer de opdracht krijgt om die ongelovige om zeep te helpen. De rechters in dit land die discriminatie van mohammedanen verbieden zijn misdadig.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Uitzenders moeten op cursus tegen discriminatie – want werkgevers mogen in dit land niet hun eigen personeel uitkiezen

 1. Marhammed // februari 26, 2018 om 18:13 //

  Had vroeger een zaak in belgistan, enkele vrienden vroegen om hun dochters vriendje ( moslim ) bij mij te laten werken omdat vele werkgevers racist zijn en het zó goeie gasten zijn die toch maar niet aan een job geraakten. Heb 3x geprobeerd…3x problemen voor stelen, liegen, en bedriegen! Wat is de boodschap van de overheid? Blijven proberen !!! Niet opgeven ???
  Ik persoonlijk zou er nooit meer één aanwerven !

  Liked by 2 people

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. antiislamnu // februari 27, 2018 om 10:30 //

  Ik was laatst in de sligro toe er een Marokkaan naar mij toe kwam en mij vroeg of ik een hekel aan Marokkanen had want hoe ik naar hem keek had hij dat gevoel gekregen.
  Ik was best wel gecharmeerd van zijn vraag en zij ja dat heb jij goed gezien. .
  Hij vroeg mij waarom dan en ik zij dat er in het verleden Marokkanen voor mij hadden gewerkt en dat dat mij zeer slecht bevallen was (jatten liegen en grote bek) en verder kijk ik ook opsporing verzocht dus ja ik heb wel een hekel aan Marokkanen.
  Nou deze mocro wist mij te vertellen dat ik gelijk had want hij had ook een eigen zaak en had de zelfde problemen als ik meegemaakt hij zij meneer u heeft gewoon gelijk.
  Ik dacht bij me zelf goed voor je nu ben jij de dupe van je eigen kut volk dus ja dat is dan mijn verhaal laat ze bij mij op cursus komen maar dan zien ze de waarheid die ze overigens al weten maar dat willen hun bazen niet zien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s