Nieuw

Miljoenen EU-geld voor Oekraïense grensposten ‘verdwenen’

Rutte, schaliegasdeal, screenshot You-Tube

Oekraïne heeft een nieuw financieel schandaal – en dat kan gevolgen hebben, omdat het gaat om het verdwijnen van EU-middelen.

Oekraïense media melden, onder verwijzing naar een bron bij de Europese Commissie, dat men daar sterk de indruk heeft dat de EU-middelen die eigenlijk bestemd waren voor de modernisering van de Oekraïense grensposten, zijn verduisterd door de autoriteiten van het land.

Novini >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Miljoenen EU-geld voor Oekraïense grensposten ‘verdwenen’

 1. Niet zo gek met dat corrupte zooitje aan de macht. Maar ja die voelen zich natuurlijk thuis bij die corrupte EU ambtenaren en leiders.

  Like

 2. Zal wel in de zakken van de 48 vriendjes miljardairs van Porosjenko verdwenen zijn. Smerige dieven zijn het, corrupt tot op het bot, wonende in afgesloten en bewaakte villawijken midden in de natuurgebieden rond Kiev. (Officieel verboden om daar te bouwen, behalve voor dit gajes).
  Het armste land van Europa, met een hoog opgeleide bevolking met maandlonen van € 50 – 150
  Alles wat los en vast zit wordt gestolen door die Kiev criminelen. Leger, politie, rechtbanken alles is corrupt. Dit zijn de vrienden van de EU politici, die dit systeem ook graag hier ingevoerd zouden willen zien. Dit gajes bijt elkaar niet.

  Like

 3. Het verdrag moest en zou er komen……….maar eerst de Nederlandse burgers voorliegen en bedriegen.
  Kan best leiden naar het volgende schandaal binnen dit kabinet Rutte.

  Like

 4. De hele wereld komt hier wonen geloof ik,de schatkist is haast leeg maar alleen voor ons Nederlanders en maar belasting betalen en nu weer gaat de electro omhoog want de gaskraan gaat een slag dicht.
  Oplichters.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s