Nieuw

Merkel walks out of parliament as AfD leader slams her migration policies

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Merkel walks out of parliament as AfD leader slams her migration policies

 1. paulzwueste // februari 26, 2018 om 18:22 //

  Merkel is in ’n vrije val.
  Door weg te lopen maakt ze dat duidelijk.

  Kwestie van tijd dus…

  Liked by 1 persoon

 2. hoe eerder des te beter,

  Like

 3. polderboy // februari 27, 2018 om 08:57 //

  Tweede deel van de video gaat over verbieden van de volledige bedekking van vrouwen. Een parlementslid zegt het volgende:
  “De vrouwen die nu door hun familie worden gedwongen om het huis volledig bedekt te verlaten, zouden bij het voorstel om die volledige bedekking te verbieden, helemaal het huis net meer kunnen verlaten. We helpen ze daar niet mee.”

  Nee, je helpt ze niet, maar door toe te geven, ook niet. Waar ligt de grens immers?
  Een crimineel die iets onwettigs afdwingt, kun je zijn gang laten gaan. Maar criminelen gaan net zo lang door met afdwingen van zaken totdat ze gestopt worden. Beter om de criminelen maar meteen te stoppen, in casu bij het onwettig afdwingen van hoe anderen zich moeten gedragen, dan ze pas te stoppen als ze koppen staan te snellen voor de dom van Keulen.

  De slapheid van liberalen blijkt ernstig. Volkomen ongeschikt als bestuurders zijn ze op dit punt.
  Neem Mark Rutte, prima boekhouder, daar niet van, maar ondertussen een levensgevaarlijke Turkse pooier Saban in Turkije laat zitten, en vrij rond laat lopen, omdat het de wet daar is!?
  Dat maakt Rutte medeplichtig aan zware criminaliteit volgens de Nederlandse wet, en dan mag je nooit aan een Turk als Erdogan toegeven, die blijkbaar schijt heeft aan de Nederlandse wet.
  En dat doet Mark Rutte dus: toegeven en schijt hebben aan de Nederlandse strafwet!!

  Oplazeren met dat zootje zogenaamde liberale bestuurders: gelijk artsen die de ernstigste stinkende wonden veroorzaken sinds dat de nazi’s hier in opkomst waren.
  Oprotten met die pijpers van de sharia-islam, die wetten kent die hier niet anders dan als de zwaarste misdrijven opgevat moeten worden, zoals de nazi’s indertijd ook hun naziwetten hadden.

  Stem beter maar PVV, voor behoud van een gezonde samenleving, waar mensen volgens de Nederlandse wet leven, in plaats van toegeven aan elke stap die die sharia koppensnellers zetten, en daarmee toegeven aan misdrijven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s