Nieuw

Klein meisje huilt als ze te horen krijgt dat ze moet sterven voor Turkije

De martelaarsverheerlijking heeft wel erg extreme vormen aangenomen in Turkije nu president Erdogan hiervoor een klein meisje van een jaar of vijf heeft misbruikt.

Tijdens een toespraak tot zijn aanhangers in de stad Kahramanmaras zag hij het meisje in een uniform van het Turkse leger en een militaire baret op. Hij vroeg haar om op het podium te komen en zei dat zij zal worden vereerd als ze als martelaar voor Turkije zal sterven.

Het kleine meisje moest van schrik huilen. Maar Erdogan zei dat soldaten met zo’n baret op nooit huilen en graag de martelaarsdood sterven. Ze krijgen dan de Turkse vlag over zich heen en de wil van Allah zal daarmee worden vervuld, zo vertelde Erdogan het meisje.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1723091/erdogan-looft-martelares-5

(h/t trebor2110)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Klein meisje huilt als ze te horen krijgt dat ze moet sterven voor Turkije

 1. polderboy // februari 26, 2018 om 18:35 //

  Joods 14 maanden oud baby’tje krijgt brandwonden, doordat in de kinderwagen zwaar bijtend zuur in Parijs is gelegd, welke kinderwagen tijdens een nacht in een hal was geplaatst:
  https://www.jihadwatch.org/2018/02/france-acid-placed-in-stroller-severely-burns-rabbis-baby-cops-say-anti-semitism-possible-motive

  Moskeesoldaten als Erdogan: een laffer achterbakser soort dat nog geeneens door Timmermans of Ollongren wordt in gluiperigheid, hoewel Rutte er ook wat van kan.
  Reken maar dat het hier een teringzooi gaat worden, waar we nog geen enkel besef van hebben, met die pijperij van islam.

  Like

 2. polderboy // februari 26, 2018 om 18:36 //

  “overtroffen wordt in gluiperigheid” ipv “wordt in gluiperigheid”.

  Like

 3. Like

 4. Like

 5. antiislamnu // februari 27, 2018 om 00:20 //

  Hoe kan een zo dom iemand zoveel macht hebben?

  Like

 6. Republikein // februari 28, 2018 om 14:54 //

  Haalt fan’s op platte land. die zijn nog dommer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s