Nieuw

Ik ben boos!!!

Ik ben boos omdat er islam knuffelende politici in Den Haag zitten die de prioriteiten in de omgekeerde volgorde hebben staan.

Door Elise Nijmegen

Ik ben boos omdat wij, de Nederlanders, in ons eigen land worden gediscrimineerd.

Ik ben boos omdat er heel veel verwarde islamitische mensen ons land worden binnen gelaten.

Ik ben boos omdat deze verwarde mensen geen enkel respect hebben voor Nederland en onze Nederlandse gebruiken en tradities.

Ik ben boos omdat deze verwarde mensen zich niet aan willen passen.

Ik ben boos omdat een groot gedeelte van deze mensen ons als de vijand ziet omdat we die waanzin van de islam niet geloven.

Ik ben boos omdat door deze mensen de criminaliteit is gestegen.

Ik ben boos omdat onze regering kindbruidjes gedoogd terwijl ze die pedofiele beesten bij kop en kont moeten pakken en de bak in moeten gooien (en vervolgens het land uit).

Ik ben boos omdat onze regering weigert om de grenzen te sluiten en de veiligheid van de bevolking te waarborgen.

Ik ben helemaal boos als ik de pijn en het leed bij de mensen zie die een direct gevolg zijn van dit krankzinnige open grenzen beleid.

Ik word eigenlijk gewoon echt pisnijdig als ik zie dat er door dat beleid doden gevallen zijn.

Ik ben boos omdat er geen rechtse, nationalistisch ingestelde politici in ons kabinet zitten en daarmee de bezorgde stemmen van ruim 2 miljoen Nederlanders gebagatelliseerd, weggewuifd en niet vertegenwoordigd worden.

BENT U AL BOOS?

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Ik ben boos!!!

 1. Het dorp waar ik woon staat en hangt vol met VVD posters waarop een breed lachende meneer zichzelf aanprijst. Het is fijn als iemand ergens in kan geloven, het word gevaarlijk en bedreigend als ze hun eigen gelijk boven de belangen van anderen stellen.

  Als iemand zijn eigen handelingen af en toe evalueerd en corrigeert is bij een eerlijk iemand groei te zien en positief resultaat.
  Wat er precies omgaat in de hoofden van VVD aanhangers weet ik niet, maar als je bewust van wat er om je heen en in Europa gebeurd niet wil zien en een partij aanhangt die meer chaos en haat als oplossing ziet en de eigen bevolking het mes in rug en andere plekken steekt dan is het mis, goed mis.

  Ik heb ooit gegeloofd in democratie, het leek me een geschikt middel om het beste eruit te halen voor iedereen. Overleg, elkaars standpunten bekijken en samen tot een lijn komen, een beleid voor een toekomst.

  Wanneer ik de VVD zie, in woord en beeld, dan zie ik arrogantie, ik zie een totaal het “schijt” hebben aan anderen en ik voel me bedreigd. Hun terreur, want dat is het, is nu in de fase van levensbedreigend voor mij gekomen. Mijn bestaan, detoekomst van mijn kinderen en die van anderen word nu serieus bedreigd. En zonder enige schaamte.

  Ik wacht af hoe de rest van mijn medeburgers de zaken zien, maar mijn alarmbellen zijn wakker.
  En ik ben boos, zo boos dat ik er kalm van word.

  Liked by 2 people

 2. Bob Fleumer // februari 26, 2018 om 10:29 //

  Onze regering leeft in een andere wereld en hun omgeving durft ze niks in de weg te leggen het is allemaal pure lafheid. Als een groep mensen je in je gezicht schreeuwen dat je dood moet geloof ze maar want ze menen het echt. Het kwaad heeft zich zo diep ingevreten dat een hoop mensen het niet meer zien. Als die 5de colonne allemaal hun keukenmes trekken op hun armageddon dag dan is het te laat om het kwaad te keren.
  Elise dank voor je heldere woorden zij zijn gebreid uit prikkeldraad!

  Liked by 1 persoon

 3. Wij zijn boos, omdat er een andere agenda wordt uitgewerkt dan er wordt gepresenteerd aan het volk. Het volk krijgt dagelijks een theaterstuk voorgeschoteld, dat wordt opgediend door onze regering en volksvertegenwoordigers.
  De ongekozen politici in de Brusselse EU, die ingewijd zijn in “de andere agenda” bepalen het overheidsbeleid van de lidstaten, waaronder dat van ons land.
  Wij zijn boos, omdat wij geen enkele invloed hebben op die “andere agenda”, die andere belangen nastreeft dan die van het volk.
  Recent voorbeeld is de benoeming van Ollongren, die een belangrijke ministerspost in handen heeft gekregen. Zij is binnen komen waaien onder de vlag van D66, maar wie kent haar, en hoe kan zij – als vanuit het niets – zomaar Minister van Binnenlandse Zaken worden??
  Antwoord: Omdat ook zij bezig gaat “de andere agenda” verder uit te werken, die tegen het algemene belang van het volk ingaat; daarom zijn wij boos.

  Liked by 1 persoon

 4. ongelovige // februari 26, 2018 om 11:34 //

  @Duchesne // februari 26, 2018 om 09:29 //

  citaat: …”Het dorp waar ik woon staat en hangt vol met VVD posters waarop een breed lachende meneer zichzelf aanprijst…”

  In Den Bosch, waar ik woon, kun je op de PVV stemmen. De aanplakbiljetten hangen al een kleine week op de borden. Ik heb er nog niet één van de PVV gezien. Ze worden er af getrokken en er worden andere over geplakt.
  Niemand durft een poster van de PVV achter zijn ruit op te hangen want dan gooien ze je ruiten in.

  Democratie?

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // februari 26, 2018 om 12:04 //

  In Brussel vertellen, groot protest van knuffelaars, beetje verlepte deugmensjes.

  Like

 6. Ik ben ook boos.
  Zondag avond heb ik een bericht op facebook geplaatst, na het lezen van de zaterdag Telegraaf en de column van Wiegel
  Lees het hier:

  DE NEDERLANDER IS HELEMAAL NIET BLIJ MET ………AFSCHAFFEN VAN HET REFERENDUM………NOG STERKER UITGEDRUKT……..ZE ZIJN HELEMAAL NIET MEER BLIJ EN GELUKKIG MET DIT KLOJO KABINET EN HUIGELAAR EN HYPOCRIETE RUTTE………EN DAN DURFT WIEGEL OOK NOG TE SPREKEN OVER MH17……DAT DIT AAN ZIJLSTRA ZOU HEBBEN GELEGEN………NEE MIJNHEER…….HET IS AAN RUTTE DIE GEZEGD HEEFT DE ONDERSTE STEEN MOET BOVEN KOMEN…….EN HET IS AAN RUTTE DIE GEHEIME AFSPRAKEN MET DE UKRAINIËRS HAD OM EEN HANDELS VERDRAG ER UIT TE SLEPEN EN TOEZEGGINGEN OM EEN LIDMAATSCHAP TE KUNNEN KRIJGEN………..EN EEN GEHOUDEN REFERENDUM ONDER DE NEDERLANDSE BURGERS MET EEN VELLETJE ALS BIJLAGE……..DIT REFERENDUM IN DE PRULLEBAK DEED BELANDEN……….HEER WIEGEL……HOE DIK IS UW MIDDELVINGER……..DE BURGERS KRIJGEN TELKENS EEN DIKKE MIDDELVINGER VAN DIT KLOJO KABINET………DAAR GAAT HET OM……..DAT IS WAT DE BURGERS TELKENS MOETEN ERVAREN VAN ELITE LUI ZOALS U ER EEN BENT ……..EN TELKENS MOOIE PRAATJES HOUDT HOE HET VROEGER TOCH ZO GOED WAS EN GING…….TOEN U NOG DEEL UIT MAAKTE VAN EEN REGERING……..MAAR OOK DIE REGERING HAD DIKKE MIDDELVINGERS NAAR DE BURGERS OPGESTOKEN………
  HET BEGON AL MET HET “VERDRAG VAN LISSABON” EN DAARNA VAN “MAASTRICHT” EN “BARCELONA”…….TELKENS WAS NEDERLAND ER ALS DE KIPPEN BIJ OM ZO SNEL MOGELIJK TE ONDERTEKEN
  EN BIJ ELKE ONDERTEKENING WAS HET VOOR DE NEDERLANDSE BURGERS……….INLEVEREN………NIEUWE WETTEN…….OP DISCRIMINATIE…….EN RACISME……..DIVERSITEIT MOEST HET ZIJN EN WORDEN………..ONDERTUSSEN WERD MET AL DIE VERDRAGEN DE HELE NEDERLANDSE CULTUUR EN ZIJN HISTORISCHE GESCHIEDENIS ……DE NEK OM GEDRAAID…….WANT HET DRAAIDE NIET MEER OM NEDERLAND……..MAAR OM EUROPA…….OM EEN GELDVERKWANSELENDE EU-ORGANISATIE OP TE ZETTEN DIE MEGALOMAAN ZOU WORDEN……….DIE LIDSTATEN HET MES OP DE KEEL BEGON TE ZETTEN………..DIE DE EUROPESE BURGERS VERDER KANSLOOS MAAKTEN……..WANT DE GROOTSTE MISDAAD MOEST NOG KOMEN MET NOG EEN NIEUW VERDRAG………
  DE KWIJLENDE ERDOGAN MOEST TOT BEDAREN GEBRACHT WORDEN……….SCHANDALIGE GEHEIME AFSPRAKEN WERDEN GEMAAKT OM……….DE HELE ASIEL-INDUSTRIE DIE ZOU ONTSTAAN IN 2015…….OM DIE DE KANS TE GEVEN TOT SLAGEN…………WANT TERUG NAAR AL DIE VERDRAGEN……DAAR HEEFT DE NEDERLANDSE BURGER NIET OM GEVRAAGD EN NIET GEWILD……..HET WAS EN IS ILLEGAAL…..MENEER WIEGEL……….HET GEMENE EN MISDADIGE VAN BRUSSEL EN DE REGERINGSLEIDERS WAS EN IS……..DAT ZE TOELATEN DAT ER EEN DEMOGRAFISCHE VERVANGING PLAATS VINDT IN EUROPA…..MET ALS GEMAAKTE AFSPRAAK…….TUSSEN ARABIË EN EUROPA ONBEPERKTE MIGRATIE NAAR EUROPA VOOR
  EEN VERZEKERDE LEVERING VAN OLIE…….
  TERUG NAAR DIT KABINET…….DIE NET ZO MISDADIG BEZIG IS OM AL DIE GELUKZOEKERS BINNEN TE HALEN……..WAARBIJ DE MISDAAD CIJFERS DE HOOGTE INVLIEGEN……..BEWEZEN EN GEPLEEGD DOOR DIE GROEPEN DIE ZIJN BINNEN GEHAALD UIT HET MO EN AFRIKA……….VOORBEELDEN ZIJN FRANKRIJK…DUITSLAND EN ZWEDEN……WAAR AAN DE LOPENDE BAND VERKRACHTINGEN EN MOORDEN WORDEN GEPLEEGD….IN ITALIË WAAR EEN JONGE VROUW IN STUKKEN WORDT GESNEDEN…….
  DE NEDERLANDSE BURGERS WORDEN GEDISCRIMINEERD………ACHTER GESTELD…….ONDERDRUKT………GEKORT OP VEEL ZAKEN………….LAATSTE BEWIJS…..UITGESPROKEN DOOR DE RECHTER…….NEDERTURKEN MOGEN FRAUDE BLIJVEN PLEGEN EN GELD BLIJVEN DOORSLUIZEN NAAR TURKIJE………….DE NEDERLANDSE BURGER STAAT VOOR HET MINST GERINGSTE TERECHT…….
  SCHANDALIG HOE DE NEDERLANDSE STAAT OMGAAT MET ZIJN EIGEN BURGERS………SCHANDALIG….MISDADIG.

  Het bericht is niet gecensureerd en staat er nog steeds.

  Liked by 1 persoon

 7. Europees Parlement schakelt ‘Dublin II’ helemaal uit, waardoor vrijwel iedere illegale migrant plotseling een legale asielzoeker wordt

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Prominente-wetenschapper-bevestigt-op-TV-dat-migratie-bedoeld-is-voor-Umvolkung-Europa

  Like

 8. rotsus1958 // februari 26, 2018 om 21:32 //

  Beste reageerders,

  Ik ben boos omdat de 1ste reactie weergeeft “af te wachten hoe de rest van de medeburgers de zaken zien”(welke zaken!!??)

  Ik ben boos omdat de 2de reactie weergeeft “hun omgeving durft ze niks in de weg te leggen en het is allemaal pure lafheid” (oh ja, wie is er dan allemaal LAF, ik niet!!)

  Ik ben boos omdat de 3re reactie weergeeft “meerdere malen “boos” te zijn maar uiteindelijk omdat de andere agenda wordt uitgewerkt tegen het belang van het volk”(ehhh, ja, al héééél lang hoor, niets nieuws onder de zon, toch??)

  Ik ben boos omdat de 4de reactie weergeeft “dat niemand een PVV poster durft op te hangen in….beats me!! (oei oei, de PVV gaat verandering brengen in wat…Geert de door de Mossad opgeleide ongeleide projectiel!!!, zelfs bij 85 zetels gaat dit heerschap NIET REGEREN, met zekerheid!!)

  Ik ben boos omdat de 5de reactie weergeeft iets in Brussel te moeten gaan vertellen…(oh ja, en dan??)

  Ik ben boos omdat de 6de weergeeft dat een boos geplaatst bericht op het FEESTBOEK van Mark Zionist Suikerberg “er nog steeds staat en niet is gecensureerd (WOWWWWW, komt echter nog wel!!)

  Ik ben boos omdat de 7de reactie weergeeft dat het Dublin II helemaal uitgeschakeld is (Xander) welke naar mijn idee al lang geen doel meer had,

  En verder ben ik boos omdat iedereen alleen maar op toetsenborden plempt en naar mijn bescheiden, echt waar, mijn BESCHEIDEN mening dit allemaal heel mooi zo blijft voor de rest van jullie aller leven MITS…

  Tja, ondanks dat ik al eerder gereageerd had en ook 1 mail had ontvangen van IEMAND die ZEI dat er iets ZOU MOETEN GEBEUREN…………………….het hierbij bleef!!

  En nog zal en blijf ik doorgaan met zulke commentaren alhier totdat…..

  Het maakt mij niets uit dat ik vandaag niet win……als ik maar win.
  Maar met zo”n bende toetsenbordtijgers als hier……heb ik er toch langzaam een hard hoofd in!!

  People, I have my plans, I am prepared, have you & are you…..okay, than I can go to sleep.

  Gladiator

  Like

 9. Republikein // februari 26, 2018 om 21:42 //

  Like

 10. Ik ben niet boos want die al die boze Nederlanders nu wisten dit al jaren maar stemde toch drie maal ondergang kabinet Rutte

  Liked by 1 persoon

 11. Het probleem met ons allemaal is dat de wil er wel is maar de eenheid om de wil tot iets constructiefs te maken ontbreekt. We hebben vuur nodig, vuur dat anderen aanspreekt en trekt. Iets om bij te verzamelen, iets dat uiting geeft aan ons als mens en ons recht op een normaal menselijk leven. Vanuit de staat komt dat niet, alles is gericht op totale onderwerping dan wel wegwerping van de burger.
  En iemand alleen is precies dat, alleen, een vlammetje dat met de eerrste wind weer uitgaat.
  Iedereen wil, maar iederen wil niet in het grote niets eindigen maar ook resutlaat zien.

  Ik ben een vlammetje geweest, en ik weet uit ervaring hoe allen je staat als je je nek wel uitsteekt. De rest kijtk toe en hooppt te kunnen blijven toekijken. En als het vlammetjes word uitgeblazen draaien ze zich om en gaan iets anders doen. Het is ieders toekomst, maar zolang het land nog eet en het land nog tv heeft zal het land niet bewegen.
  Het is niet te verwijten dat mensen vanaf het toetsenbord hun woede ventileren, maar het was beter als ze elkaar opzochten en zich verenigden. Praten en schrijven kan tot in de eeuwigheid, maar we leven nu en het probleem is er nu. Helaas wonen velen ver weg en zijn er nog meer die stil lezen en niets doen, zelfs geen commentaar geven. Ergens zit het begin van de draad, daar is het te doen.

  Iedereen, hoe oud en gebrekkig of jong en onbezonnen, ongeacht of je staand plast of zittend, iedereen kan iets, soms is het alleen iets waar je nooit aan had gedacht.

  Call me.

  Liked by 2 people

 12. Republikein // februari 27, 2018 om 21:41 //

  Duchesne heeft gelijk.
  Rotsus 1958 ook.

  Like

 13. rotsus1958 // februari 28, 2018 om 00:17 //

  Nou, nog 1x dan….ik waag het erop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Thegodfather1958@gmail.com

  Tot………?????

  Like

 14. Republikein // februari 28, 2018 om 00:27 //

  Via de redactie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s