Nieuw

Hup Noorwegen! Hup!

Pixabay

In het weekend sprong de Seattle Times op een nieuwstip: in een buurt van de stad Greenwoostond hing een Confederale vlag onder de Amerikaanse vlag, en de buurtbewoners waren zeer bezorgd.

Het bleek echter dat het niet de Confederale vlag was. Het was de staatsvlag van Noorwegen, een groep Noren wilden hun patriottisme en steun voor hun Olympisch team tonen, waarop hun zeer bezorgde buren contact opnamen met de lokale media.

“Hoi. Plotseling hangt er een Confederale vlag voor een huis in mijn wijk Greenwood. Het is op de noordoostelijke hoek van 92nd en Palatine, slechts een blok ten westen van 92nd en Greenwood Ave N.”, schreef de tipgever, volgens de Times. “Ik zou graag willen weten wat dit ‘betekent’… maar natuurlijk wil ik niet op hun deur kloppen. Misschien dat anderen in de buurt ook deze vlag uithangen? Misschien is het een verhaal? Dank u”.

Gretig naar een scoop sprongen de verslaggevers van de Seattle Times in een auto en namen de wind in de zeilen om de kwetsende vlag voor zichzelf te bekijken. Het bleek echter dat de aanstootgevende bezienswaardigheid niet zo controversieel was als ze hadden verwacht.

“Dat is een Noorse vlag”, zei de Noorse eigenaar van de vlaggenmast in kwestie. “Het hangt sinds het begin van de Olympische Spelen.”

“Ik ben een trotse Noor-Amerikaan. Mijn ouders emigreerden hier halverwege de jaren vijftig. Min vader vaarde met sleepboten”, vervolgde de man.

Waarschijnlijk beschaamd door hun miskleun wist de Seattle Times snel te noteren dat er meer mensen zijn die de Noorse rood-blauwe vlag hebben verward met de Confederale vlag met strepen en sterren. Vorig jaar was er een incident in New York, zo wijst de Seattle Times erop, waarbij een groep bewoners luidkeels bij het gemeentehuis klaagden over een zuidelijke vlag die ze in hun buurt hadden zien hangen. De vrouw die de vlag had uitgehangen, was ook, niet verwonderlijk, een Noorse immigrant, die nog nooit de zuidelijke vlag had gezien.

Bron:

https://www.dailywire.com/news/27472/seattle-residents-complained-about-confederate-emily-zanotti

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Hup Noorwegen! Hup!

  1. You just can’t fix stupid!

    Liked by 1 persoon

  2. Links en hersens,dat gaat niet samen,

    Like

  3. Zieke samenleving

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s