Nieuw

Ex-gevangene: ‘Let op, Europa! IS is overal’

Door: Cyril Rosman

Hij overleefde gevangenissen van IS: bijna een jaar vol dagelijkse martelingen. Eenmaal in veiligheid in Duitsland, was Masoud Aqil verbijsterd dat hij weer IS’ers tegen kwam. ,,Europa moet niet naïef zijn.”

De afspraak voor het interview stond eigenlijk voor een maand geleden. Aqil zei hem op het laatste moment af: ,,Ik was depressief, had de hoop verloren.” Hij was ontdaan over het oplaaiende geweld in Noord-Syrië, waar het Turkse leger een aanval begon op de Koerden in de regio Afrin. Zíjn Koerden.

,,We hebben samen met het Westen IS verslagen en dachten dat het voorbij zou zijn. Maar toen kwam de aanval op Afrin… Turkije valt ons aan, samen met radicaal islamitische groepen. Onze bondgenoten laten ons nu in de steek. Uit deze aanval zal straks weer een nieuw IS ontstaan.”

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/ex-gevangene-let-op-europa-is-is-overal~ad500fde/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Ex-gevangene: ‘Let op, Europa! IS is overal’

 1. jackvanderveen // februari 26, 2018 om 11:43 //

  Koerden zpuden zich in noord-oost Syrië tevreden moeten stellen met hun verkregen grondgebied. Uiteraard wil Turkije geen koerden direct in haar nabijheid. De recente geschiedenis leert namelijk dat grote groepen koerden liever oorlogje voeren dan in vrede leven. Masoul Aquil vergeet dat even. Maar wat betreft het begrip ISIS, dat zal nog wel een decennium voortduren.

  Like

 2. Republikein // februari 26, 2018 om 11:57 //

  Kan die kloteklapper niet oprotten?.
  Hoort hier niet.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // februari 26, 2018 om 12:28 //

  Duitsers voor Turken geen mensen – blog van Indexexpurgatorius

  Like

 4. Volgens Brits onderzoek financierde Nederlandse overheid de jihadextremisten in Syrie.
  https://destillewaarheid.nl/2017/12/06/britse-tv-programma-bewijst-dat-nederlandse-overheid-extremisten-in-syrie-financiert/

  Like

 5. Republikein // februari 26, 2018 om 22:09 //

  Op Facebook liet Esma Akkus zich in een woedende toespraak uit over de Duitsers.
  Naar hun mening zouden de Duitsers met hun kwaadaardige commentaar op de Pro-Erdogan-demonstratie in Keulen eens en voor altijd bewezen hebben dat de Turkse bevolking een schijtvolk is en dat ze er niks om zouden gaan geven. Als wij Duitsers hadden gezegd:”Hé, uit solidariteit en medeleven met de 265 mensen die bij de staatsgreep om het leven zijn gekomen, zullen we dit hele verhaal steunen en zelfs meedoen aan de demonstratie”.
  In plaats daarvan zouden we echter lastercampagnes hebben gevoerd en met alle mogelijke middelen hebben geprobeerd om de demonstratie te voorkomen.

  Bovendien zijn we erger dan nazi’s omdat we geen leider nodig hebben om onze “haat”, die deze keer gericht is tegen moslims, te uiten. Merkel is voor ons te onschadelijk en we zouden iemand eisen die eindelijk duide;ijke taal spreekt, limieten opstelt, etc. Ze zegt dat ze voor ons te onschadelijk is.

  We zijn zo geobsedeerd door onze islamitische haat dat we niet eens zouden zien dat alle islamitische terreur in het Midden-Oosten niets te maken heeft met de islam. Ze beweert ook dat onze hersenen alleen zouden werken als we bang waren.

  Tot slot vormt ze een bedreiging: Als we hetzelfde zouden doen voor Turkije als voor Syrië en Egypte, dat wil zeggen de economie destabiliseren, enzovoort, dan zouden 70 miljoen mensen op weg gaan naar Europa, maar niet alleen om daar te blijven.

  https://m.youtube.com/watch?v=aJC1gFzVP4I&feature=youtu.be
  https://indexexpurgatorius.wordpress.com/2016/08/16/ihr-seid-viel-schlimmer-als-nazis-eine-tuerkin-kotzt-sich-ueber-deutsche-aus/

  Oke, goed, all right, beetje kromme vertaling.
  Dont shoot the pianoplayer.

  Like

 6. jackvandeislam, De turken en aanliggende zooi kunnen wat mij betreft niet genoeg land verliezen aan de koerden no wait het meeste van het midden oosten mag veranderen in een glasplaat. De hele fucking wereld is dat kanker gezwel zat.

  Like

 7. Jackvanderveen.
  Waar haal je die onzin vandaan?
  “Grote groepen Koerden zouden liever oorlog voeren dan in vrede leven…
  Ben je nu al vergeten wie als enigen IS hebben tegengehouden.
  Dat waren diezelfde Koerden.
  En als ze vechten voor een eigen stuk land en tegen het demonische bewind van Erdogan diehun in alle mogelijke opzichten onderdrukt en probeert uit te moorden, hebben ze daar het volste gelijk in.
  Ga gewoon fijn in Turkije wonen, in plaats van hier bullshit te verspreiden!

  Daar voel je je vast gelukkig bij je fascistische en imperialistische soortgenoten….

  Like

 8. Republikein // februari 27, 2018 om 14:56 //

  Free Urk.
  Wat heb ik met die kloteklappers te maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s