Nieuw

Enig idee wat reclame kost ?

Nee voor ons is dat niet interessant natuurlijk, wij willen helemaal geen reclame maken dus voor ons is dat helemaal niet relevant. Wat niet wil zeggen dat reclame dan gratis is.

Reclame op tv loopt écht in de papieren maar reclame in een landelijk dagblad liegt er ook niet om, je moet toch al snel denken aan een bedrag met vier nullen. Nou weet ik dat GroenLinks niet bepaald om nullen verlegen zit, er zitten er al een stuk of veertien in de Kamer en ze hebben er nog een heleboel achter de hand. Maar om de financiële druk op de partij niet te zwaar te maken krijgen ze gewoon gratis reclame. Voor nop !. Voor niks !

Jesse Klaver alias Yasser Feras zegt uit pure zelfoverschatting dat hij in 100 gemeenten na de komende gemeenteraadsverkiezingen wil meebesturen in, waaronder in ieder geval de vier grote steden. Normaal zou iedereen zeggen; “ja hoor Yasser droom lekker verder”. Maar nee, het haalt de Pravda het Journaal en het AD plaatst er maar liefst vier artikeltjes over. En geen van de artikelen of meldingen verklaart hem voor gek.

election-978904_640

Niemand die zegt dat het wensdenken is, of dat zo’n voorspelling nergens op is gebaseerd (behalve dan op de fantasie van Jesse en Wijnand)

,,Ik voel dat het kan”, lichtte Klaver zijn machtsclaim na afloop van zijn speech toe. ,,Ik merk overal dat mensen zoeken naar verandering. Landelijk hadden we een heel goede uitslag, maar we werden niet de grootste. Op heel veel plekken kunnen we dat nu wél worden.

Niet de grootste Jesse? VVD 33 PVV 20 CDA 19 D66 19 GroenLinks 14 SP 14 Iedereen weet inmiddels wel dat het vak rekenen niet bepaald hoge ogen gooit op de Basisschool maar dat het zo droevig gesteld was dat wist ik nog niet.

Ook in Rotterdam kan de partij fors groeien. Niet voor niets congresseerde de partij in het Topsportcentrum Rotterdam. Klaver: ,,Wij kunnen hier de tweede partij worden. Dan gaat GroenLinks deze stad veranderen.” Klaver zei te hopen op een zo progressief mogelijk college – zonder de alliantie van Leefbaar Rotterdam met Forum voor Democratie en zonder de PVV. Dus nog voordat een eventuele overwinning binnen is worden anderen in de dromen van Jesse al naar buiten gegooid, waarom is er dan niemand die de jongeman weer met beide benen op de grond zet, niemand die de zeepbel van Duyvendak doorprikt, nee hoor het wordt gemeld als zijn een reële mogelijkheid. En GRATIS, ook dat nog !

tour-de-france-1013225_640

Tijl zag in gedachten de start van de Tour de France voor zich waarbij helemaal achterintricycle-3128711_640 het peloton Jesse aansloot op een driewieler terwijl hij tegen de voltallig aanwezige pers verklaarde dat hij de Tour ging winnen. Ik zag de koppen in de kranten al voor me; Jesse Klaver favoriet voor de eindoverwinning !. Veel succes Jesse !

boredom-1977519_640 Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

3 Comments on Enig idee wat reclame kost ?

 1. In de jaren ’80 was een klein zoekertje in de Telegraaf 89 gulden, in de jaren ’90 was het 110 gulden.
  Toen de euro kwam koste een zoekertje rond de ’90 eur.
  en rond de eeuw wisseling was het rond de 120.
  Dit alles voor een regel of 4 á 5 in een vakje van 40x 20 mm.
  Een ster reklame kost rond de 100.000 per 5 sec. geloof ik.

  Like

 2. jackvanderveen // februari 26, 2018 om 14:31 //

  Guardiacivil, Eerst kwam de eeuwwisseling en daarna pas dat europrul als effectief betaalmiddel.

  Like

 3. Republikein // februari 26, 2018 om 22:34 //

  Ook al in de Giro gesignaleerd hoor, weliswaar in cognito, maar iedereen ziet toch dat het Jesse is?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s