Nieuw

De Ierse regering betaalde de pers om het plan te promoten om de bevolking met één miljoen te laten groeien door massamigratie

Project Ireland 2040

De Ierse regering wordt bekritiseerd omdat zij journalisten heeft betaald om positieve nieuwsberichten over Project Ireland 2040 te schrijven.

Vorige week werd onthuld dat de regering van plan is om 116 miljard euro uit te geven voor het plan om de 4,7 miljoen inwoners van de Ierse natie met een miljoen te vergroten door middel van massale migratie.

De strategische communicatie-eenheid van de regering betaalde ervoor dat gesponsorde “nieuwsberichten” in nationale en regionale kranten ter promotie van Ierland 2040 verschenen, die “geen negatieve of kritische inhoud konden bevatten”, meldde The Times op vrijdag.

In het Ierse parlement brandmerkte oppositieleider Micheál Martin het gebruik van de media door de regering om haar regeling te promoten als “ethisch dubieus”.

“De vervaging van de regels is echt zorgwekkend vanuit het oogpunt van de parlementaire democratie,” zei hij.

Project Ireland 2040 werd op sociale media bekritiseerd als een “piramidesysteem” om investeerders te verrijken door consumenten toe te voegen op kosten van de belastingbetaler en als een globalistisch programma om de inheemse bevolking te “vervangen”.

Lees Verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on De Ierse regering betaalde de pers om het plan te promoten om de bevolking met één miljoen te laten groeien door massamigratie

 1. Henk der Niederlànder // februari 26, 2018 om 22:41 //

  What’s new.
  Hier op het vasteland is dat al decennia aan de gang.

  Like

 2. Mij is het nog steeds niet gelukt het nut te vinden in een groeiende grote bevolking.enkrl als je oog wil voeren met zwaard en speer is dat wel handig, maar waar is de meerwaarde als die bevolking niet productief is maar enkrl vreet? En waar is de winst voor wie dan ook als je steeds meer geld verdiend maar het geld is steeds minder waard? Wie houd nu eigenlijk wat voor de gek? Immigratie en zeker in deze omvang is opzettelijk het evenwicht en de samenleving willen verstoren en een kind weet nog dat zulk soort “beleid” hetzelfde is als oorlog. Er is voor letterlijk niets en niemand winst te behalen met de hele immigratie politiek, er is enkel het uitspelen van mensen tegen elkaar en het enige motief daarvoor kan alleen maar vergelding of wraak zijn. Het enige logische waarom iemand massa immigratie wil: om oorlog te veroorzaken. Een oorlog waarin geen winst meer is te behalen en ook daarna niet meer. De gouden tijden van oorlogswinst Rn heropbouw met dito werk en winsten is over, kimt geen tweede keer meer langs. De ene partij zal er namelijk niets om geven, de andere partij zal zo klein zijn geworden dat de behoefte er niet meer is. En wat moet he met geld als je favoriete chocolatier dood is en de cacaopoogst minimaal, en waar wil je het uitgeven als de mooie steden van Europa ruïnes zijn? Geschiedenis herhaalt maar de toekomst is steeds verschillend.

  Like

 3. Scrutinizer // februari 26, 2018 om 23:56 //

  Misschien moeten we de Ieren helpen en hen een miljoen Marokkanen schenken?
  Kijk dat is nou eens Europese solidariteit! 😉

  Liked by 1 persoon

 4. Triest. Mooi land.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. NWO – Umvolking | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s