Nieuw

Zijn er eigenlijk nog wel Turken die de kluit niet belazeren?

Voor Nederlanders is het, om grote financiële problemen te voorkomen omdat we weten hoe ze zijn, van groot belang om eerlijk te zijn tegen “de staat” over onze financiële situatie. Nu blijkt, zo schreef Elsevier dat Turken in ons land dat niet hoeven te zijn. Deze “Neder-Turken” waarvan 1 op de 5 fraudeert zo blijkt, mogen ook nadat de fraude is geconstateerd hun uitkering hier en inkomsten en bezittingen in Turkije behouden van de rechters die in dienst zijn van het politieke kartel in Den Haag die weer slaafs en laf het EU-beleid van de maffia in Brussel uitvoeren. Het is te zot voor woorden!!!

Door Elise Nijmegen

Een Nederlander die fraude pleegt wordt zwaar gestraft en deze Turken waarbij het integreren duidelijk mislukt is hebben een soort van goedkeuring gekregen voor hun fraude… Net zo belachelijk als de teruggekomen Syrië strijders die hier in ons land, van uw geld, een uitkering krijgen in plaats van ze terug te sturen… Weet iemand eigenlijk waar ze zijn?

Tilburg gaat er vanuit dat een kwart van de Turken hun vermogen en inkomen verbergen in Turkije. Wanneer wordt er daadwerkelijk iets gedaan aan die dubbele paspoorten? Wanneer worden de Turkse lange armen ingekort. Wordt het geen tijd dat “onze” regering heel veel geld uit gaat trekken om dit soort wantoestanden aan te pakken die zijn ontstaan door onrealistische globalistische onhaalbare linkse ideologieën uitgevoerd door eurofiele ondemocratische politici in Den Haag in opdracht van de rijken der aarden die de EU op de achtergrond besturen…

Het is noodzaak om uit de EU te stappen, we betalen al heel veel jaren het meeste geld aan de EU van alle landen en wat krijgen we ervoor terug? Meer criminaliteit, meer mensen met middeleeuwse normen en waarden in onze maatschappij, groepen criminelen die hier over de denkbeeldige grens komen om misdaden te plegen, islamieten die van Nederland een islamland willen maken en vrouwen lastigvallen net zoals in andere open grenzen landen.

Nexit is noodzaak voor een goede, veilige en vrije toekomst voor onze (klein) kinderen.

Door Elise Nijmegen

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Zijn er eigenlijk nog wel Turken die de kluit niet belazeren?

 1. Eerst daad is:
  dat deze regering oprot
  tweede daad is dat er heel goed gekeken moet worden wie er nu met wie gaat regeren in een geheel nieuw en fris kabinet
  derde daad moet zijn………….het hele Rechtssysteem op de schop en opnieuw formuleren en invullen.

  Like

 2. Louis van Deursen // februari 25, 2018 om 18:04 //

  Ik weet niet of het mensen ergens al opgevallen dat er zoveel jonge Turken in auto’s rijden die eigenlijk niet bij hun stand horen. Ik vraag me af waar komt dat geld voor aanschaf, onderhoud, wegenbelasting en verzekering vandaan.

  Like

 3. Bob Fleumer // februari 25, 2018 om 18:38 //

  Nederland heeft een reset nodig, om te beginnen moeten alle verdragen die geldig zijn op hun nut voor ons land worden beoordeelt en mogelijk worden opgezegd. De rechterlijke macht moet opnieuw worden ingericht en rechters moeten niet voor het leven benoemd worden en bij wangedrag moeten worden ontslagen. En als de EU niet bereid is tot flinke hervormingen volgens de wil van de volkeren moeten we er uit want anders dreigt de ondergang.

  Like

 4. antiislamnu // februari 25, 2018 om 18:42 //

  Ik heb al zo vaak gezegd we gaan ten onder aan onze eigen onzin regels en die van de Verenigde naties en e.u zijn helemáál einde westerse beschaving

  Like

 5. Het mooie van een dubbele nationaliteit is dat je op het ene paspoort kunt frauderen, stelen roven en moorden, en op het andere bescherming geniet tegen vervolging door de overheid van paspoort nummer 1. mits je zorgt voor weekeind verlof vanwege een zwangere vriendin die moet bevallen als je vastzit…

  Kortom, een dubbel paspoort en een passende culturele achtergrond zijn vrijbrieven om te stelen en te frauderen, wie gepakt word moet eerst nog veroordeeld worden na een lange rechtzaak met behulp van een tolk en ene NGO die culturele groepen bijstaat, en dan nog….

  De gevolgen voor enkel paspoortigen zijn echter gigantisch, men word een paria en kan een decennium lang nergens iets opbouwen zonder te worden leeggeplukt door de “eigen” regering.
  Ik ken zo iemand die een bijna massal verkozen politicus door het hoofd schoot en na iets meer dan 10 jaar weeer op straat loopt, in die tijd een aantal studies heeft gedaan en de beste gezondheidszorg heeft gehad, vrienden heeft gemaakt met de meest geschifte en geniale figuren van dit land en financieel levenslang zekerheid heeft, bescherming geniet en niets heeft geleerd behalve dat het eigen gelijk en geweld een perfecte combinaite is voor een toekomst als heer en meester over het lot van een volk.
  Wie als 50er of als gepensioneerde in Nederland vastloopt in het financieele gebied of het medische circuit, met een FireStar 9mm en een klein beetje planning kun je jarenlang de beste medische hulp krijgen, alle medicijnen die je nodig hebt, massages en therapieeen, je kunt studeren, gevoed worden en uiteindelijk zonder schulden na een aantal jaren weer in de wereld rondlopen. Om de zoveel tijd komt er een professionele dame langs om jou geestelijke nood via de enkelvoudige uier te ledigen (voor vrouwen die om politieke redenen zijn geincarneerd ben ik beschikbaar tegen een onkostenvergoedong, ik begrijp dat ook vrouwen noden en behoeften hebben)
  En Bekeer je jezelf in die geplande verblijfs tijd is je omelet voor het leven gebakken en versierd. Geen ambtenaar die jou nog lastig valt met regelgeving naderhand, en anders weet je hoe je zo iemand buiten spel kunt leggen.

  Alles terug lezend, ik zie licht mocht mijn schuldsanering vastlopen. Alleen die Firestar …

  En die frauderende Turk of Marrokaan? Tsja, moet ik boos zijn op iets of iemand die kansen grijpt die bijna worden opgedrongen? De woede moet zijn op de politici die dit laten gebeuren, al jaren lang en het weten maar im hun eigen voordeel dit niet aanpakken. En die verdienen hun eigen koffietafel.

  Liked by 1 persoon

 6. Neem maar aan dat Turken er op ingesteld zijn om de boel te beliegen en te bedriegen. Ik heb het zakelijk en privé aan den lijve ondervonden. Sinds 1983 bezoek ik Turkije. Ik heb van alles gezien en meegemaakt. Sterkte allemaal…!!!

  Like

 7. Ik denk dat politici, advocaten en rechters de samenleving bederven. Politici zijn volgens mij voornamelijk op persoonlijk gewin uit. Misschien enkele uitgezonderd. Ik vraag me af of voor de minister president zijn bureau en stoel al klaar staat. Mogelijk mag hij een Multinational zelf uitkiezen. Advocaten vinden allerlei mogelijkheden om onder goeddunken van de gemiddelde burger uit te komen. De rechter gaat hier dan weer in mee. Soms omdat zaken al te veel in de publiciteit geweest zijn. De publiciteit moet niet uitmaken. Wachtgeld zou naar mijn moeten worden verminderd, verkort of afgeschaft worden. Dezelfde regels als voor Jan Boezeroen.

  Liked by 1 persoon

 8. ik zelf ben afkomstig van turkenland. ik moet niets hebben van al die turken en zeker niet erdogangsters. wij leven hier in vrijheid en daar wordt je gevild als je iets verkeerd doet in hun ogen. weg met die geloofsgekken

  Liked by 2 people

 9. ach, deze geweldige EU is goed bezig hoor. voor onze democratie.
  referendum.. nee hoor dat willen we niet. die domme bevolking toch.
  o, ja €1000 voor werkende mensen? nee joh, dat was voor de verkiezingen.
  kwartje van Kok…dat vergeten de mensen wel.
  maar we willen meer dan geld .ook uw organen moeten we hebben.
  daar is nl. heel veel geld te verdienen en sterf dus zo jong mogelijk.
  hoe jonger des te meer geld er naar ons toestroomt. U bent toch ook wel donor?
  ben vorige maand 55 geworden en nu moet/mag ik meedoen aan een onderzoek darmkanker.
  tja de uitslag weet ik al want ik ben een toekomstige pacient die medicijnen moet slikken.
  daar word dan weer aan verdiend. jammer maar ik trap er niet in.
  motorrijtuigenbelasting bestaat ook. voor betere wegen.
  rijd u ook constant over die hobbels en bobbels? het hele land zit vol met allerlei rotondes .
  belt u wel eens naar een helpdesk? lekker persoonlijk toch die keuzemenu’s.
  u communiceert met een computer. robotisering is de toekomst.
  geeft de mensen het idee dat ze overbodig zijn. de robot wekt 24 uur per dag en jij niet.
  keuze is makkelijk toch en die robot klaagt nooit.
  ook een vorm van omvolking. maar ze hebben geen rugklachten of familie die ook deze kant op komt. make winst, no war is het motto. alhoewel??wapenindustrie? veel geld te verdienen man.
  en zo kan ik nog uren doorgaan. maar toch mooi om te zien hoe we met zijn alle de afgrond ingaan dankzij dat bekwame EU. Zij weten echt wel hoe de maatschappij werkt hoor.

  Like

 10. jackvanderveen // februari 26, 2018 om 11:55 //

  90% van de islamieten wereldwijd heeft dominant crimineel DNA in zich. Dit toont het in de praktijk ook duidelijk aan. Een eerlijke moslim is doorgaans een dode moslim.

  Like

 11. Belastingdienst, kijk ook eens naar al die Turkse uitzend bureautjes hier in het Westland met veelal loonslaven (krijgen haast niets uitbetaald i.v.m. kost en inwoning door het bureau zelf) uit o.a. Moldavië. Daarnaast zijn die Turken ook oververtegenwoordigd in de exploitatie van zorgbureautjes en de kinderopvang. M.a.w. alle werk wat slecht te controleren is zitten Turken aan de top.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Rechtspraak Nederland Nederturken | toodlessss
 2. Geen Turkse mega haatkazerne in Nijmegen!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: