Nieuw

Tommy Robinson in Cottburg – de fascisten van de MSM vluchten met de staart tussen de benen

Tommy for the Rebel in Cottburg

Het is al van 3 februari en we hadden het gemist (niet zo gek, ik heb pas sinds een week weer internet), maar deze is wel de moeite waard om alsnog te plaatsen denk ik. Ik heb het met een vette grijns bekeken en het wordt almaar beter. Eén voor één druipen de leugenaars af.

Wat ook opmerkenswaardig is – je ziet het alleen heel in het begin – de toch wel impressionante hoeveelheid mensen. In de interviews met ‘de mensen’ blijkt de angst om zich uit te spreken, de overheid en haar persdienaren hebben de knoet er goed over gelegd bij het Volk dat een bepaalde mening niet toegestaan is. Blijkbaar is er een grens overschreden, ooit moet dat kantelpunt toch komen, je kan een volk tenslotte niet straffeloos vernietigen, en komt men nu toch.

Niet het volk druipt af dat zich zo lang heeft laten intimideren, maar de bloedhonden van de pers die ons al jaren belasteren.

Een paar dagen geleden berichtten we ook al dat:

Massa-protesten tegen Merkel en immigratie verspreiden zich door Duitsland

Het schorem krijgt het knap benauwd:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

16 Comments on Tommy Robinson in Cottburg – de fascisten van de MSM vluchten met de staart tussen de benen

 1. Esperanza // februari 25, 2018 om 13:10 //

  Ratten en een zinkend schip.

  Like

 2. Allemaal bang voor hun hypotheek en allemaal de journalistenVAKSCHOOL gedaan

  Like

 3. antiislamnu // februari 25, 2018 om 13:52 //

  Als de regeringen de media in hun zak hebben is de democratie verloren.

  Liked by 1 persoon

 4. Mag de video niet zien in Duitsland, dat zegt al genoeg.

  Like

 5. Wordt tijd dat het Oostblok wijf immigreert naar Rusland. Heeft al genoeg schade aan gericht en wilt het samen met die Franse hommel verder naar de klote helpen. Gelukkig merk ik in mijn omgeving steeds meer weerstand tegen de huidige politiek in Europa. En zeker ook van mensen die heel gematigd waren maar ook door krijgen wat een ellende er over ons wordt uit gestort.

  Like

 6. antiislamnu, de msm zit al in hun zak, het enige wat rest is vollop censuur waar ook hard aan gewerkt wordt. Tommy liet goed zien wie de vijand is, klasse hoe hij zo ineens zijn interview om liet slaan naar de anderkant toen dat wijf wat begon te kakelen. helemaal zonder voorbereiding zo ineens er bovenop, WHAM

  Like

 7. spambak nog niet vol?

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // februari 25, 2018 om 18:04 //

  Waar Tommy zich over verbaasd dat zit mij ook al lange tijd dwars, hoe komt men erbij als je tegen de massa-immigratie bent, als je vindt dat er toch al meer dan genoeg niet-westerse immigranten in Europa zijn waarom maakt dat je extreem-rechts of zelfs maar rechts. Het heeft niks van doen met al dan niet progressief zijn, het heeft van doen met verstand, zelfs een blinde kan zien dat we de verkeerde kant opgaan. Je zou juist zeggen dat juist de socialisten hiertegen zouden moeten ageren want het is de gewone normale man die straks zijn baan ziet verdwijnen of zijn loon ziet dalen, de arbeidsplaatsen aan de ‘onderkant’ zijn ook de banen waar instromers straks op af gestuurd worden. Het gelul dat het allemaal hoogopgeleide mensen zijn, apothekers en wat dies meer zij, moet maar eens afgelopen zijn. Ook de woningmarkt komt nóg verder onder druk te staan, nee niet de villa’s of de grachtenpanden maar juist de sociale woningbouw voor de loodgieter de timmerman enz. die zich geen koophuis kunnen veroorloven. En als die dan tegen ongecontroleerde immigratie zijn dan zouden ze ‘rechts’ zijn ? Dat is bijzonder !

  Liked by 2 people

 9. Alles en iedereen die niet het ‘links’ (extremistische) gedachtegoed aanhangt is per definitie ‘extreem rechts’. Wanneer het ‘links’ in een discussie aan steekhoudende argumenten ontbreekt is de opponent per saldo racist, fascist, afijn u kent het riedeltje ws al uit uw hoofd.
  Dat een groot deel van de weldenkende (door links steevast als ‘extreem rechts’ aangeduide) burgers deze truc inmiddels hebben doorzien en zich er niets aan gelegen laten liggen, maakt dat de paniek op de linker flank (politiek, MSM) met de dag groeit.
  De reden laat zich raden, hun rol van het jarenlang ‘belazeren van de kluit’ is uitgespeeld en hun ondergang doemt inmiddels op.
  Weinig mensen zullen het dan ook berouwen wanneer zij voor hun jarenlange indoctrinatie praktijken er persoonlijk op afgerekend zullen gaan worden.

  En wat het lot van Merkel betreft,….de guillotine is eigenlijk te humaan.
  But,… it will do!

  Like

 10. Esperanza // februari 25, 2018 om 21:48 //

  KIJKTIP

  Theo Hiddema:
  “Na 40 jaar in gevangenissen met 40 talen en kleuren te hebben gewerkt en dan in het witte reservaat van Den Haag te horen krijgen dat je racist bent.”
  Over de heiligverklaring van D66 door zichzelf.

  http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/forum_voor_democratie/id/2514

  Like

 11. Ik wil een RTL link 😉

  Of you-Tube.

  Of de link van die Vimeo.

  Like

 12. Esperanza // februari 25, 2018 om 23:27 //

  U vraagt, wij draaien. 😉

  Liked by 1 persoon

 13. Dankje, kon hem makkelijk neerzetten zo, en ik was nog iets aan het vertalen 😉

  Like

 14. Scrutinizer // februari 26, 2018 om 01:13 //

  @Tijl,
  Tja. Wellicht dezelfde mensen die de NationaalSOCIALISTEN rechts noemt.
  Begrijpe wie kan. Het is onder Nazi bewind dat allerlei collective voorzieningen werden uitgebouwd en ook gratis scholen en jeugdbewegingen voor het volk. Hoezo is dat rechts?

  Nazi’s waren links en behoorlijk extreem zelfs dus voorwaar extreem links.
  Maar omdat ze het niet eens waren met andere extreem linksen (nog extremere), te weten de communisten en deze zelfs bevochten, zowel in Duitsland als internationaal (de Sovjets), heeft men besloten dat als de Nazi’s “de” (of beter: die) extreemlinksen bevochten dat zijzelf dus wel (extreem)rechtsen moesten zijn. Althans “besloten”, niet in de zin van “abusievelijk” geconcludeerd, doch in de zin van moedwillig besluiten om hen zo te labelen zodat extreem rechts (maar daarmee ook in mindere mate “gewoon” rechts) daarmee een kwalijke reputatie heeft.
  En het heeft gewerkt. Dat was een meesterzet. Bij de massa is gewoon rechts (zeg maar kapitalisme zoals de VVD in de jaren ’80) iets vies alsof het slechts een wat bijgeschaafde mildere vorm is van extreem rechts maar er wellicht vroeg of laat dreigt in te ontaarden. Niets is minder waar natuurlijk: datgene wat men extreem rechts noemt, is links (inderdaad extreem links) en heeft totaal niets met rechts te maken.
  Als puber trapte ik ook in die val maar dan omgekeerd (*).
  Maar later kwam ik er gelukkig achter hoe de vork aan de steel zat. Het verwondert mij echter dat ca. 30 jaar later de grote massa Nazisme nog steeds niet als links ziet.

  (*) zelf was ik er als puber al snel achter dat links fout was en extreem links extreem fout (en dat “gewoon” links neigde naar extreem links en er na verloop van tijd onvermijdelijk in zou ontaarden). Ook beschouwde ik rechts (kapitalisme) als goed. Extreem rechts moest dan ook wel extreem goed zijn, toch?
  Wel, inderdaad! ECHTER … wat is extreem rechts in de zin van kapitalisme?
  Wel, libertarisme en dan met name (wereldwijd) statenloos anarcho-kapitalisme.
  DAT is extreem rechts (in de zin van extreem-kapitalisme) maar daarover hoorde je niets.
  Wat onterecht extreem rechts genoemd werd (Nazisme), is zoals gezegd juist links, extreem links zelfs. Maar toen ik dat nog niet in de gaten had als 15 jarige concludeerde ik in eerste instantie dat dat dan dus wel goed moest zijn, Alleen begreep ik een aantal dingen niet die me wat raar en inconsistent leken. Ik worstelde er dus mee: logischerwijze had het extreem goed moeten zijn (immers gewoon rechts was gewoon goed) maar toch waren er zake die niet klopten: het racisme (en de concentratiekampen) was overduidelijk fout. Er klopte duidelijk iets niet. Maar wat? Het duurde een paar jaar maar reeds voor mijn 18e was ik er achter dat Nazisme inderdaad niet deugde en/omdat Nazisme helemaal niet rechts is, zelfs geen klein beetje. Zoals elke vorm van collectivisme is het gewoon links en in dit geval zoals gezegd behoorlijk extreem.
  Dat had ik dus (op de valreep nog) zelfs als middelbare scholier al door. Alleen begreep ik destijds niet hoe het toch kwam dat men zich hierin zo leek te vergissen. Hoe komt het toch dat men extreem links zomaar extreem rechts noemde? Dat dat bewuste misleiding was door gewoon links en ander extreem links (communisten i.p.v. Nazis) had ik in eerste instantie in mijn jeugdige naiviteit nog niet door. Maar later bleek er een patroon in te zitten. Zo bleek bepaald links tuig zich anti-fascisten te noemen ofschoon er geen grotere hardcore fascisten bestaan dan zij. Er is dus niks veranderd: misleiding, misleiding en nog eens misleiding.

  Liked by 1 persoon

 15. Tijl Uylenspiegel // februari 26, 2018 om 01:17 //

  Hiddema weet het mooi te vertellen ! Maar oh oh oh wat is die Harry Mens toch een slecht “interviewer” ! Het is sowieso een kutprogramma want de gasten komen er alleen in als ze voldoende betalen

  Like

 16. Republikein // februari 26, 2018 om 15:24 //

  Denk niet dat Hiddema betaalt, deed Pim ook nooit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s