Nieuw

Team jaagt jaar op seksjihadisten: meisjes soms totaal naar de gallemiezen

Loverboys noemt het Collaborerende Algemeen Dagblad ze in de titel, maar dat zijn het niet. Het heeft niks met ‘liefde’ te maken en het zijn ook geen onschuldige ‘jongetjes’. Het zijn doelgerichte seksjihadisten.

De meisjes zijn vaak nog geen vijftien jaar. Hun kwelgeesten niet ouder dan dertig. Veelal allochtonen; Marokkanen, Turken, Antillianen en Roma. Relatief weinig autochtone Nederlanders, zegt Van Aartsen. ,,Loverboys hebben allemaal een crimineel verleden. Allemaal.” Maar pubermeisjes dwingen tot seks tegen betaling is veiliger dan drugshandel. Geen concurrenten die je koopwaar met geweld stelen, zwakke slachtoffers die uit schaamte geen alarm slaan. En het is lucratief: ‘vraagprijzen’ zijn vijftig tot honderd euro per halfuur, afhankelijk van wat een meisje met een man moet doen. Watch Nederland hoorde van een jong slachtoffer uit Zeeland dat in Antwerpen dagelijks twintig klanten moest afwerken. ,,Ze is twintig keer per dag verkracht. Dat meisje is totaal naar de gallemiezen geholpen.” De aanpak lijkt soms op die van georganiseerde drugssmokkel: samenwerkende groepen loverboys die tot over de grens werken. ,,We troffen er nu eentje met waarschijnlijk meer dan vijftig slachtoffers.”

En omdat mohammedaanse misdaden in dit land niet benoemd mogen worden kunnen we er van uitgaan dat dit slechts het topje van de ijsberg is.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9266 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Team jaagt jaar op seksjihadisten: meisjes soms totaal naar de gallemiezen

 1. Waar kan ik me aanmelden voor executie dienst?

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // februari 25, 2018 om 19:55 //

  Het gaat me niet ver genoeg ,waarom niet zelf die rotte appels uit de maatschappij werken?
  Het is heel nobel dat die mensen er iets aan doen maar eens dat het dossier overgedragen wordt aan de politie hebben ze er geen hand meer in.
  Het is dan ook niet meer duidelijk of er effectief opgetreden wordt en …ze effectief gestopt worden.
  Die lui kennen geen respect voor wet en orde ,die hebben enkel respect voor lui die harder optreden dan zijzelf.
  Maar dankzij onze overgereglementeerde wetgevingen kan en mag de burger, ook al kan het ,niet ingrijpen.
  Op zich een jammerlijk gegeven want als ze weten dat er jacht op hen gemaakt wordt en ze alsdusdanig opgejaagd wild zijn met een prijs op hun hoofd zou het waarschijnlijk snel verminderen.
  Maar nu heb je vier man die proberen iets te doen tegen criminelen die aan de andere kant vrij spel hebben dankzij de overdreven wetgevingen.
  Enig positief punt hier is dat er een initiatief genomen wordt tegen iets wat hardnekking in de vergetelheid wordt gehouden om niet te moeten toegeven dat het beleid inzake faalt…..

  Like

 3. Uitschakelen en dumpen bij Afrin

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Selbstmordpiloten an der Macht – Jan Deichmohle

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s