Nieuw

Slowaakse premier: “Migranten bedreigen vrouwenrechten”

Robert Fico, screenshot You-Tube

De sociaaldemocratische premier van Slowakije Robert Fico (Smer-SD) zal de Conventie van Istanboel – een verdrag ter bestrijding van geweld tegen vrouwen – niet ratificeren, omdat dit volgens hem zou kunnen leiden tot het invoeren van het homohuwelijk. Hij liet wel meteen verstaan dat hij alle maatregelen ter bestrijding van geweld tegen vrouwen in wetgeving zou opnemen. Volgens hem is dit nodig omdat de vele migranten in Europa “de perceptie van een vrouw als een onderdanig mens met zich meebrengen”.

Donderdag liet de Slowaakse premier Robert Fico (Smer-SD) weten dat zijn land de Conventie van Istanboel – een verdrag ter bestrijding van geweld tegen vrouwen – niet zal ratificeren. Hetzelfde verdrag werd ook twee weken gelden door Bulgarije verworpen.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Slowaakse premier: “Migranten bedreigen vrouwenrechten”

  1. Marhammed // februari 25, 2018 om 19:49 //

    Visegrad heeft zowiezo meer gezond verstand dan het achterlijke West Europa !

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s