Nieuw

Prominente wetenschapper bevestigt op TV dat migratie bedoeld is voor Umvolkung Europa

Een in Duitsland geboren ‘Harvard’ wetenschapper heeft in een interview met de ARD Tagesschau – zeg maar het Duitse EenVandaag- bevestigt dat de migrantengolf die Europa overspoelt geen onverwachte gebeurtenis is, maar ‘een historisch uniek experiment om een mono-etnische en monoculturele democratie in een multi-etnische te veranderen… Daarbij komt het natuurlijk ook tot veel verschuivingen.’ Met andere woorden: de door de mainstream media nog altijd ‘complottheorie’ genoemde ‘Umvolkung’ (= islamisering) van Europa is wel degelijk wat de heersende politici aan het uitvoeren zijn.

‘Het kan lukken, en ik denk dat het ook zal lukken,’ zei Yascha Mounk over deze als ‘vluchtelingencrisis’ vermomde bevolkingsvervangende immigratie van miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Afrika. Mounk schrijft voor diverse grote globalistische media zoals Foreign Affairs, de Financial Times en Die Zeit.

XanderNieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Prominente wetenschapper bevestigt op TV dat migratie bedoeld is voor Umvolkung Europa

 1. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Nu hoort u het ook eens van een ander…

  Like

 2. Marhammed // februari 25, 2018 om 19:40 //

  Hopelijk blijft het enkel bij het achterlijke West europa en blijven de visegrad landen gespaard!

  Like

 3. templars2017 // februari 25, 2018 om 19:59 //

  Het word almaar luider geschreeuwd ,doch er wordt niets aan gedaan ,bevolkingen blijven zitten ,waarom? heeft iedereen een doodswens? of willen ze het niet weten?

  Liked by 1 persoon

 4. een geluk ik ben naar Hongarije verhuist.maar het word een ramp voor mijn kinderen en kleinkinderen .als het een burgeroorlog word reken dan eerst af met onze laffe en verraders van politiekers en media die in onze rug schieten

  Liked by 2 people

 5. Diana Steijn // februari 25, 2018 om 20:36 //

  Manifest van Strassbourg

  Like

 6. antiislamnu // februari 25, 2018 om 22:09 //

  Het wordt echt tijd voor volksopstand hoe is het mogelijk dat een handje vol mongolen dit verschrikkelijke idee kunnen uitvoeren.
  Al met al zijn het denk ik nog geen duizend man op belangrijke sleutel positie’s die dit er door heen drukken.
  Ik denk dat als we de bestaande nep nieuws media om ver werpen het al gedaan is met onze overheersers.
  Merkel en consorten moeten gewoon weggevaagd worden.

  Like

 7. Bob Fleumer // februari 25, 2018 om 23:05 //

  Waarom gaan die mensen die omvolking willen niet emigreren naar Afrika, dan kunnen ze alvast ervaren hoe Europa er uit gaat zien als zij hun zin krijgen.

  Like

 8. Republikein // februari 26, 2018 om 15:44 //

  We nemen afscheid van het idee dat rechtse neonazi’s xenofobe kale koppen zijn in sprinkschoenen, het zijn gewoon dwazen zonder politieke gezindheid. Vandaag de dag vertegenwoordigen de neonazi’s bijna alle Europese regeringen en propageren, ondersteunen, ondersteunen, maken politiek actief met bruine ideeën en zoals dictator Adolf Hitler de islam wil introduceren.

  Het neonazisme is de hervatting van nationaalsocialistische ideologieën na de Tweede Wereldoorlog en het einde van de nazi-dictatuur. De term “neonazisme” kenmerkt verenigingen van personen en activiteiten die zich inzetten voor de ideologie van het nationaal-socialisme. De volgelingen worden neonazi’s genoemd. De huidige politici, hun partijen, de vele aanhangers en bijna alle bekende mainstream media zetten zich in onze tijd opnieuw in voor deze weerzinwekkende Hitler-ideologie. Om dit bruine pak neonazi’s sneller bloot te leggen zijn hier enkele tips:

  1.) Neo-nazi’s zijn tegen natiestaten en willen een verenigd Europa.
  Net als de nationaal-socialisten onder Adolf Hitler wijzen de extreem-rechtse natiestaten tegenwoordig natiestaten af en dromen van een grotendeels grenzeloos en “verenigd” Europa onder een centrale regering, die in het nationaal-socialisme integraal deel uitmaakte van de nazi-ideologie voor Europa. Bovendien zijn ze bestemd voor het uitsterven van kleine staten zoals Liechtenstein, Monaco of Zwitserland. Niet op nationaal niveau denken, maar tegen natiestaten zijn is bruine gedachten bepleiten.

  https://wissennichtglauben.wordpress.com/2018/02/24/wer-oder-was-sind-eigentlich-die-wahren-neonazis/

  “Toevallig” kwam dit artikel ook bij Bert, verzeihung.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s