Nieuw

Italy First ! 50.000 patriotten gaan de straat op om hun steun uit te spreken voor anti-islamiseringskandidaat Matteo Salvini

Patriotten Italië, screenshot Matteo Salvini facebook

De verkiezingen van Italië zijn in een week en de campagnes in het land zijn in volle gang. De leider van de Italiaanse rechtse Lega partij Matteo Salvini organiseerde gisteren in Milaan een succesvolle manifestatie.

Minstens 50.000 Italianen waren aanwezig op Milaan’s Piazza del Duomo (Kathedraalplein), zei Salvini op Facebook. Hij bedankte de mensen die hem kwamen steunen en de duizenden mensen die naar zijn livestream keken.

De Legapartij van Salvini heeft een goede kans om de verkiezingen te winnen. Samen met het Forza Italia van Berlusconi vormde de partij een rechts blok om links buiten te houden.

Uit opiniepeilingen blijkt dat de partijen ten minste 37 procent van het electoraat hebben en slechts twee tot vier procentpunten uit elkaar liggen binnen hun bondgenootschap.

Als het blok van Salvini en Berlusconi de verkiezingen wint, kan de grootste partij van de rechtse alliantie de premier kiezen.

De verkiezingen zijn volgende week, zondag 4 maart.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/02/italians-first-50000-patriots-support-anti-islamisation-candidate-matteo-salvini/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Italy First ! 50.000 patriotten gaan de straat op om hun steun uit te spreken voor anti-islamiseringskandidaat Matteo Salvini

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // februari 25, 2018 om 23:38 //

  Ik zie de koppen al voor; De nieuwe Mussolini… Italië weer op weg naar het fascisme…. Italië in de greep van de Cosa Nostra…… Verzint u er zelf maar een paar bij, maar weet wel dat Linksch €uropa de hele boel bij mekaar gaat schreeuwen, Merkel en Schulz voorop en Timmerfrans erachteraan !

  Like

 3. bp633livenl // februari 26, 2018 om 12:16 //

  Het is wel te hopen dat rechts gaat winnen.
  Op weg naar het facisme?…nou dat zal wel meevallen.
  En wat dan nog…nu zitten we in de communistische dictatuur van Brussel

  Liked by 1 persoon

 4. Silvio, zal die vette Arsch van Angela Stazi toch niet missen?.

  Like

 5. scherpschutter1943 // juli 23, 2018 om 14:46 //

  Geef die 50.000 protesteerders allemaal een geweer met bijbehorende munitie. Dan gaat er pas echt iets veranderen.De verantwoordelijke politici gaat het dan dun door de broek. Ik hoop het mee te maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s