Nieuw

Italië: jongen wordt verkracht door 2 Pakistaanse mannen terwijl hij wacht op een trein

Station Brindisi, streetview

Twee Pakistaanse mannen werden vandaag gearresteerd in de Zuid-Italiaanse stad Brindisi, zo meldt il Messagero, omdat ze een jongen zouden hebben verkracht die op een trein in het station wachtte. De twee vermeende verkrachters heten Rab Nawaz en Ali Imram, beiden eind jaren twintig.

Volgens de verzamelde informatie benaderen de twee mannen de Italiaanse jongen eerst op een provocerende manier, de jongen probeerde toen te ontsnappen, maar werd gegrepen en in een klein steegje gesleept. De jongen probeerde zich te verzetten maar tevergeefs. Na de arme jongen te hebben verkracht ontsnapten de twee criminelen met hun auto, maar werden opgemerkt door een camera in de buurt en later gearresteerd door de politie, die door de jongen zelf gebeld was. De twee Pakistanen zijn al naar de plaatselijke gevangenis gebracht.

Dit is niet de eerste keer dat zelfs jongens het doelwit worden van moslims in Europa, met name Pakistanen die uit een land komen dat enorme problemen heeft met pedofilie en kinderlokkerij. Dankzij dit geschifte idee om mensen uit de hele wereld te verwelkomen zijn zelfs jongens niet meer veilig.

Bron:

https://www.defendevropa.org/2018/migrants/migrant-crime/italy-boy-is-raped-by-2-pakistani-while-waiting-for-a-train/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on Italië: jongen wordt verkracht door 2 Pakistaanse mannen terwijl hij wacht op een trein

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 25, 2018 om 00:37 //

  Best bijzonder wetende dat er in de sharia zware straffen op homofilie bestaan. Je kunt mij niet wijsmaken dat als je zoiets doet je geen hard-core homofiel bent.

  Liked by 1 persoon

 2. “De twee criminelen werden opgemerkt door een camera in de buurt”, wat dus betekent dat je niet op je medemens kunt rekenen. Koop toch (als je volwassen bent) een wapen en schiet die tuig.

  Liked by 2 people

 3. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 4. Like

 5. Scrutinizer // februari 25, 2018 om 01:03 //

  @Tijl,
  Ik ben geen gediplomeerd psycholoog maar … wat verwacht je van een cultuur waarin vrouwen als slavinnen behandeld worden en waarin hun schoonheid achter een zwart gordijn verborgen moet blijven i.p.v. hen, zoals wij in het Westen, als godinnen op een voetstuk te zetten en de knapste onder hen zelfs miljoenencontracten te bieden om over een catwalk te lopen?

  Like

 6. Ik heb nog geslapen op dat station.
  In een treinstel.
  We kwamen vanuit Bari met een ‘reis gratis heel Italië door kaartje’, althans een bevel dat we het land moesten verlaten wegens landloperij.
  De bedoeling was dat we naar het Noorden gingen, deze Nederlander en een Ier die voor de politie op de vlucht was, maar we gingen naar het Zuiden omdat we wilden oversteken naar Griekenland om daar sinaasappels te gaan plukken.
  Conducteurs waren het vaak niet met ons eens en vonden dat we de verkeerde kant uit reisden en dan werden we de trein uitgezet, maar stapten we gewoon de volgende weer in.

  Eindelijk in Brindisi aangekomen was het al laat en zochten we een lege trein op en vielen vast in slaap.
  Toen we de volgende ochtend om ons heen keken, hadden we niet gemerkt dat dit treinstel ’s nachts weer terug gereden was naar Bari en moesten dezelfde etappe nog een keer afleggen.

  Like

 7. Esperanza // februari 25, 2018 om 03:18 //

  “Dit is niet de eerste keer dat zelfs jongens het doelwit worden van moslims in Europa,’

  Dat ‘zelfs’ kan gerust achterwege blijven bij de berichtgeving. Dat soort praktijk is bij islamitische cultuurverrijkers de normaalste zaak.

  The Sexual Rage Behind Islamic Terror:
  ‘Socially segregated from women, Arab men succumb to homosexual behavior. But, interestingly enough, there is no word for “homosexual” in their culture in the modern Western sense. That is because having sex with boys, or with effeminate men, is seen as a social norm. Males serve as available substitutes for unavailable women. The male who does the penetrating, meanwhile, is not emasculated any more than if he had sex with a wife. The male who is penetrated is emasculated. The boy, however, is not, since it is rationalized that he is not yet a man.’

  http://www.nospank.net/glazov.htm

  Like

 8. Dank Esp, om het even aan Tijl uit te leggen.
  Ik stond op het punt om, maar heb het al zo vaak gedaan dat ik er geen zin in had.

  Like

 9. Naar Pakistan terug met een tattoo op hun voorhoofd in het arabisch,
  Ik ben homo en fuck allah! Ben benieuwd hoelang ze het uit houden! Overigens mogen geschokte linkse wegkijknichten onder de zelfde omstandigheden lekker mee met hun favoriete knuffelbeertjes.

  Liked by 1 persoon

 10. Volgens een idioot Mr.Brongersma heet dat liefde,kinderen misbruiken,ook jongetjes en wie daar bezwaar tegen heeft,bezorgt zo’n kind een trauma, dit monster zat 2 keer in de Eerste Kamer en was advocaat en criminoloog,wou kinderen misbruiken legaliseren,uiteraard van de linkse kerk,na zijn overlijden in 1998 vonden ze ook veel kinderporno ,kun je nagaan wat een uitschot er in de Eerste Kamer zit,Ook daar kiezen ze hun eigen soort.Uiteraard verdedigde hij dit soort ook bij de rechtbank,zoals Toni Kraayeveld(PvdA),die zijn oudste zoon misbruikte en wethouder was bij de gemeente Dordrecht.Die toen het bekend werd,zijn ontslag nam,maar de gemeente had alle begrip.

  Like

 11. Bacha bazi – Defensie laat Afghaans kindermisbruik op zijn beloop

  Geen duidelijke richtlijnen voor ‘omstreden culturele eigenheid’

  Nederlandse militairen in Afghanistan worden al jaren geconfronteerd met het misbruik van Afghaanse jongetjes door Afghaanse bondgenoten. Defensie is van deze vorm van seksuele slavernij op de hoogte, maar blijkt niets met de meldingen te hebben gedaan. Ook internationale hulporganisaties laten het afweten. De kwestie zou te gevoelig liggen.

  Bacha bazi staat voor ‘spelen met jongens’. Bij dit gebruik, dat sinds de verdrijving van de Taliban in opkomst is, moeten jongens tussen de 10 en 18 ter vermaak van hun eigenaars verkleed als meisje dansen, waarna ze meestal seksueel misbruikt worden. Onder Afghaans recht is het verboden, maar er is geen artikel dat hier specifiek naar verwijst. >>>> http://politiek.tpo.nl/2015/11/03/bacha-bazi-defensie-laat-afghaans-kindermisbruik-op-zijn-beloop/

  Like

 12. kinderen , jonge en oudere vrouwen niet veilig, jongens en mannen, dieren niets is meer veilig
  ze pakken alles wat ademt en leeft, althans doden verkrachten ze ook nog, wat boffen we toch met deze mensen uit andere culturen

  Liked by 1 persoon

 13. Esp je gooit roet in het eten voor het excuus om ze allemaal van het dak af te gooien

  Like

 14. antiislamnu // februari 25, 2018 om 23:10 //

  Bij al deze verkrachters een vibrator met weerhaken in hun anus hol ragen.

  Like

 15. We lezen nooit hoe het slachtoffers naderhand vergaat, althans, we lezen er weinig over, slecht heel soms.
  De jongen die dit is overkomen, hij is niet langer baas over eigen leven, zijn veiligheids gevoel is redelijk kapot. Ik weet niet in hoeverre politici dit soort “moord in etappes” hebben meegenomen in hun immigratie geilheid, maar in mijn optik konden ze weten dat dit soort excessen erger zou worden en hebben ze bewust de keuze gemaakt het slachtofferen van eigen burgers te laten gebeuren, te veroorzaken.

  Om die reden is de politiek eind verantwoordelijk voor alle moorden, verkrachtingen en andere ongein gepleegd door “hun” migranten. Ik hoop dat hun persoonlijke leven ook word vernield door HUN immigranten. Ik hoop dat de politici op termijn hun eigen broedsel naar een vroegtijdig graf kunnen dragen, kunnen opzoeken in inrichtingen of langs spoorrail mogen bijeenzoeken, van trottoirs mogen afschrapen.

  Hard? Wreed? Het is de enige manier om hun met hun eigen waanzin te confronteren. Onze vrouwen en kinderen doen ze dit lot aan, breed lachend op TV zichzelf en elkaar schouder kloppend de hemel in prijzend.

  Het is typerend dat zowel de Duitse Fuhrer, de Hollandse glibber narcist en de Franse zetbaas van de bankiers zelf geen kinderen hebben, geen binding of wens. Hoe kan iemand over andermans kinderen en hun toekomst beslissen zonder zelf ook maar het kleinste besef te hebben.

  Hoeveel slachtoffers moeten er komen voordat iemand aan de noodrem trekt en de trien stilzet, hoeveel bejaarden moeten er worden afgetuigd, neergestoken of verkracht? En hoelang pikken wij nog dat de pers daders uit migratielanden en met allachtone achtergrond beschermt en hun afkomst verhuld, terwijl een blank stel dat een baby “ontvoerd” vol herkenbaar op iedere voorpagina staat. Dat is een vorm van stemming makerij waarbij de onderliggende subtiele boodschap is dat blanken criminelen en ontvoerders zijn, uitgemergeld tot in het kwadraat. Zo ligt de verhouding, het opblazen van blank geweld en het totaal verzwijgen van en wegstoppen van het overige.

  We zitten in Nederland in 2018 met 17 miljoen inwoners, waarvan meer dan 20 procent niet Nederlands is. Men telt hierbij ook Polen, Engelsen, maar de vraag is of in dit cijfer ook de dubbel paspoortigen zitten…
  Iedere dubbel paspoortige is in mijn optiek allochtoon, en hoort als dusdanig te worden gezien en geteld. Iedere dubbel paspoortige die zijn of haar tweede paspoort inlevert is volgens mij dan pas Nederlander, tot die tijd bezit men een Nederlands reisdocument, niet meer dan dat.

  Dat de staat claimt dat iedereen die geboren word in Nederland Nederlanders is en daarmee direct eigendom is van onze koning is leuk, maar net als een honden bezitter wiens hond overal schijt en iemand bijt, die claim tot eigendomsrecht door de staat in naam van Willem maakt Willem nu hoofd verantwoordelijk en daarmee verantwoordelijk voor veroorzaakte schade.

  Let the claims begin.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s