Nieuw

In Engeland krijgen teruggekeerde jihadisten ‘Martial Arts’ training van belastinggeld

Usman Raja, mohammedaanse kooivechter die teruggekeerde jihadisten 'Martial Arts' training geeft, screenshot You-Tube

Het gebeurt onder het mom van de-radicalisering. Net als in Amsterdam top-400 jongeren kickboksles krijgen. De leraren zijn zonder uitzondering mede-mohammedanen, die ongetwijfeld bekend zijn met de koranische opdrachten om alle ongelovigen te onderwerpen dan wel om te brengen.

De subsidieverstrekkers zijn zonder uitzondering onwetende dhimmies zonder enige islamkennis. Ik heb afgelopen december alle Amsterdamse raadsleden die een twitter-account hebben (rond de 25) om hun mening gevraagd, alleen van één D66-er, Bart Vink, kreeg ik antwoord: “dat is niet mijn dossier, daar gaat de burgemeester over, en ik neem aan dat hij (Van Aartsen) weet wat hij doet.” Op de vraag of hij er dan misschien toch zelf nog wel een mening op nahield volgde een herhaling van zetten.

The SUN bericht:

ISIS Jihadi bruiden die terugkeren naar Groot-Brittannië worden gede-radicaliseerd – met UW geld.

Angela Misra en haar echtgenoot, oud-kooi vechter, Usman Raja hebben een geheim begeleidingsprogramma uitgevoerd met een ‘slagingspercentage van 98 procent’.

98%. Laat me niet lachen.

Het echtpaar heeft in 2011 het in Hampshire gevestigde The Unity Initiative opgericht, en werkt met mensen die zijn gearresteerd of tot gevangenisstraffen zijn veroordeeld,

Hieruit besloten ze om het geheime, door de belastingbetaler gefinancierde programma uit te voeren, waardoor de nationale reclasseringsdienst en Binnenlandse Zaken jihadistische veroordeelden naar het paar konden verwijzen voor rehabilitatie, meldde de Daily Mail.

Dr. Misra probeert de vrouwen – die ze vergelijkt met suffragettes – te bevrijden van de IS-ideologie “met woorden”, terwijl haar man een andere aanpak volgt door mannen te trainen in Mixed Martial Arts.

In een interview met de Amerikaanse Militaire Academie in het Combatting Terrorism Center van West Point zei Dr. Misra dat ze tot nu toe met een dozijn vrouwelijke repatrianten heeft gewerkt.

Kijk wat een taqiyya deze mohammedaanse kooivechter de jounaliste van SkyNews op de mouw speldt, omdat ze niks van Islam weet laat ze zich alles wijsmaken en is niet in staat zijn leugens door te prikken. “Usman Raja, who runs the Unity Initiative, says the organisation’s goal is to tackle the “mistranslation” of Islam by using the teachings of respected scholars.” ISIS is geen ‘mistranslation of Islam’. ISIS voert islam uit in zijn meest pure vorm !

Nu moeten zij en haar man uitbreiden, niet alleen met ISIS jihadi bruiden, maar ook met individuen die worden gecontroleerd voor het reizen naar Syrië en Irak.

Nieuws van Dr. Misra’s geheime counselingprogramma komt nadat de leiders van de Brusselse grensagentschappen hebben gewaarschuwd dat bijna 1000 jihadi bruiden terugkeren naar het Westen.

Frontex zegt dat het beoordelen van de dreiging van weduwen en wezen “moeilijk” is. Het waarschuwt dat vrouwelijke jihadi’s hebben gezocht naar “meer actieve rollen” – en verschillende vrouwen beraamden een moordaanval op de Notre Dame kathedraal in september 2016.

In een’ Risk Analysis’ zegt Frontex: “Naar schatting 30 procent van de 5.000 buitenlandse terroristen die in Europa verbleven en naar Syrië, Irak of Libië vertrokken, zijn teruggekomen naar het continent.

De uitdagingen zijn nog gecompliceerder als je de honderden bruiden en kinderen erbij optelt.

Bijna 1.000 vrouwen uit Europa hebben zich aangesloten bij de verschillende jihadistische groeperingen in het Midden-Oosten, voornamelijk Daesh. Bovendien zijn er ook honderden minderjarigen naar verluidt in dezelfde regio gebracht of geboren “.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8700 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on In Engeland krijgen teruggekeerde jihadisten ‘Martial Arts’ training van belastinggeld

  1. Dit is op toodlessss herblogd.

    Like

  2. Tijl Uylenspiegel // februari 25, 2018 om 23:24 //

    Zo nu en dan is een mens met stomheid geslagen. Dit is zo’n moment, ik kan alleen maar gissen wat er in de hoofden van de mensen omgaat die dit goedkeuren en die er verdomme zelfs gemeenschapsgeld aan besteden. Ik bedoel; hoe stompzinnig kun je zijn ? Nee laat ik maar stoppen, ik heb hier geen woorden voor. Dit gaat mijn verstand ver te boven.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s